GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İstediğiniz Bir Sunucu Türü

Başlatan cngznNN, 27 Nisan 2020, 15:40:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cngznNN

Merhabalar, umarım gününüz güzel geçiyordur. Güzel geçen gününüzde: "Bu güzel günde şu sunucuya girilir..." dediğiniz sunucu türü hangisidir?

NOT: Türden kastım moddur: Roleplay, Cops And Robbers, Gang Wars, etc...

Developer
Ücretli script.

_Toretto

Goddew

Xchatt

World War ( COD ) gerçekten türkiyede eksikliği çekiliyor gerekli bilgi ve birikimim olsa anında açarım.

Sa-Mp 2014-2020

cngznNN

Alıntı yapılan: Xchatt - 27 Nisan 2020, 16:03:55
World War ( COD ) gerçekten türkiyede eksikliği çekiliyor gerekli bilgi ve birikimim olsa anında açarım.

Gerekli sponsor sağlanırsa öyle bir sunucu açabilirim.

Developer
Ücretli script.

TheLife

İlgi çekecek, sürükleyici olacak bir proje olması gerekiyor bence herkesin bildiği standart türlerden değil oynarken zevk alıcak, yaşattıracak bir proje olmalı, senin görüşün nasıl bilemem ama aralarından da en çok oynanılan CnR ve Roleplay kararını buna göre vermen daha iyi olur.

Quell

Alıntı yapılan: cngznNN - 27 Nisan 2020, 16:06:21

Gerekli sponsor sağlanırsa öyle bir sunucu açabilirim.

Ne türde sponsorluk?

deks1337

Elimde oyun modu, VDS, domain ve web hostinge kadar herşey var bilgim de var ama sa-mp platformu yeniliğe kapalı maalesef. Bugün öyle bir sunucu açsam heryerde reklam versem maksimum anlık 20 oyuncu görürüm yada görmem.

herşey sıfırken görmedim destek

Rodri

Bahsettiğiniz türlerin roleplay dışında pek ilgi çekeceğini düşünmüyorum. Türkiye'de ki oyuncular farklı tür projelere yenilikçi gözüyle bakmamaktalar.
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2023, 18:23:24 Rodri

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

marcie