GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:32:30

Silinebilir

Başlatan Rhea, 26 Nisan 2020, 02:36:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Umut52!

Alıntı yapılan: Reo - 26 Nisan 2020, 07:36:52
Sunucusuna bot atan insandan güzel server çıkacağını sanmam-Sam Bratva.

Eren'in açtığı tüm sunucularda adminlik yaptım ve asla bot atmadı kötülemek için böyle boş yorumlar yazman çok tuhaf neyse.

Başarılar Eren.

Johner

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

kelly

Nova projenizden devam etmeniz daha iyi olabilirdi. İkinci kez denemenin anlamı olmadığını düşünüyorum, istediğiniz gibi sonuçlanması dileğiyle...
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 01:15:23 kelly
I want everything

Rhea

Alıntı yapılan: Ranthiel - 27 Nisan 2020, 00:22:30
Her seferinde kapatıp, kapatıp tekrar açmanız oyuncuların güvenini kaybetmenize sebep olur, şahsen ben bu sunucuya girip emek vermem çünkü biliyorum ki para bitince kapatacaksınız, bundan öncede aynı sözleri verdiniz, amatör dük, ekip yetersiz di, söyle böyle oldu ama artık düzeldik daha iyiyiz gibisinden cümleler kurdunuz 1/2 ay geçmeden tekrar kapattiniz. Bu saaten sonrada uzun soluklu olacağını sanmıyorum.

Açıklamayı tanıtım içerisinde yaptım ve uygun olduğunu düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Umut52! - 27 Nisan 2020, 00:45:17

Eren'in açtığı tüm sunucularda adminlik yaptım ve asla bot atmadı kötülemek için böyle boş yorumlar yazman çok tuhaf neyse.

Başarılar Eren.

Çok teşekkür ederim Deniz ^-^
Alıntı yapılan: Johner - 27 Nisan 2020, 00:55:31
Bu sunucu tutar.

Bizde öyle umuyoruz hayırlısı ^-^
Alıntı yapılan: kelly - 27 Nisan 2020, 01:14:18
Nova projenizden devam etmeniz daha iyi olabilirdi. İkinci kez denemenin anlamı olmadığını düşünüyorum, istediğiniz gibi sonuçlanması dileğiyle...

Tavsiye için teşekkür ederim fakat nova ismi artık yürürlüğünü kesmişti ve gerekli açıklamayı yapmıştım yine de teşekkür ederim. ^-^

Maximous

Güncellemeleri geçici olarak discord adresimizde yayımlamaktayız hala katılmadıysanız tıklayın.

ripgrip

Forum bugün açılırsa inceleyeceğim.

Rhea

Alıntı yapılan: ripgrip - 27 Nisan 2020, 12:20:12
Forum bugün açılırsa inceleyeceğim.

Gün içerisinde aktif olacaktır.

Bojnâ

Rhea

Reo

Alıntı yapılan: Rhea - 26 Nisan 2020, 12:09:29
Tüm açılan sunucuları bir kez ziyaret edip her açığını kullanan insandan bir yorum beklemiyordum fakat bot dediğin sunucunun bir kanıtını bile sunamıyorsun yazık sana.
Alıntı yapılan: Pentagon - 26 Nisan 2020, 08:14:49
Maşallah Maşallah tanıtım konusu sağlam görünüyor başarılar.
Alıntı yapılan: oxygenz - 26 Nisan 2020, 10:29:47
Destekliyorum kardeşim başarılar.. #rez
Alıntı yapılan: Vestro - 26 Nisan 2020, 11:57:51
Tekrardan başarılar.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sayenizde proje devamlılığını sürdürecektir. ^-^
Eski adminin kendi diyor bot diye :D Zaten bilen herkes bilir o sunucunun bot olduğunu 60 kişi olup giriş yerinde 6 afk sonra spec yetkilisi olan birine baktırıp 46 tane bot olduğunu herkes gördü burda somut bi kanıtım olmasada gözler yalan söylemez :)

_Toretto

ripgrip

Alıntı yapılan: Reo - 27 Nisan 2020, 14:15:33
Alıntı yapılan: Rhea - 26 Nisan 2020, 12:09:29
Tüm açılan sunucuları bir kez ziyaret edip her açığını kullanan insandan bir yorum beklemiyordum fakat bot dediğin sunucunun bir kanıtını bile sunamıyorsun yazık sana.
Alıntı yapılan: Pentagon - 26 Nisan 2020, 08:14:49
Maşallah Maşallah tanıtım konusu sağlam görünüyor başarılar.
Alıntı yapılan: oxygenz - 26 Nisan 2020, 10:29:47
Destekliyorum kardeşim başarılar.. #rez
Alıntı yapılan: Vestro - 26 Nisan 2020, 11:57:51
Tekrardan başarılar.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sayenizde proje devamlılığını sürdürecektir. ^-^
Eski adminin kendi diyor bot diye :D Zaten bilen herkes bilir o sunucunun bot olduğunu 60 kişi olup giriş yerinde 6 afk sonra spec yetkilisi olan birine baktırıp 46 tane bot olduğunu herkes gördü burda somut bi kanıtım olmasada gözler yalan söylemez :)

Admin bot demiyor seni kötülüyor? :d Ayrıca bir sunucuyu kötülemek için bu platformu kullanmak bana göre saçma adam buna ne cevap vericek elinde bir kanıtın yok komiksin gerçekten ya neyse karışmıyorum.

Gaviria

Rhea

Rhea