GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

En yüksek oyuncu sayısı! En iyi rol kalitesi! »» VENDETTA ROLEPLAY!! ««

Başlatan sessizasosyal, 19 Kasım 2017, 14:57:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sessizasosyal

» 2007 yılından itibaren kesintisiz şekilde 10 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir.
» Türk roleplay sunucuları arasında en yüksek oyuncuya sahip sunucu. Ortalama: 160-190 (Haftaiçi)
» Hard RP olarak yıllardır devam etmekte.
» Katı kurallarıyla birlikte, amatör oyuncu kesimine tolerans yoktur. Roleplaye hakim olmayan kişiler "Yetersiz  RP bilgisi." gerekçesiyle kalıcı olarak yasaklanır.
» Bir çok sunucudan farklı olarak TeamSpeak veya benzer sesli iletişim programları kullanılmaz. Her şey oyun içindedir. (LSPD dahil.)
» Sunucuya kayıtlar ve karakter başvuruları yalnızca forum üstünden gerçekleşir. Başlangıçta karakterinizin özelliklerini belirlemeli ve bir biyografi yazmalısınız. Ek olarak karakter başvurusu sırasında 10 soruluk bir sınava alınırsınız. Sınavdan geçtiğiniz taktirde karakter başvurusu atma hakkınız doğar.
» OOC para ile IC'ye etki eden hiçbir şey yapamazsınız. Araç, ev, mekan alamazsınız. VIP sistemi bulunmamaktadır.

ZAMANLA EKLENMEYE DEVAM EDECEK!

Sunucu forum adresi: https://www.vendettarpg.com

Konuyu pek özenerek yapmadım. Amacım bu sunucunun da burda bir tanıtımı olmasını sağlamaktı. Ekran görüntülerini zamanla paylaşacağım. Şimdilik bu sadece konunun temel kısmı.

Sunucu özelliklerini başlıca tanıttım. Başlayacak olanlar varsa tavsiye vereyim. Roleplay bilginiz yeterli olmalı, aksi halde yukarıda da yazdığım gibi banlanırsınız. Roleplaye yeni başlamış arkadaşların başlamasını önermiyorum, bir süre rol öğrendikten sonra başlamanız tavsiyemdir.
Son düzenlenme: 19 Kasım 2017, 14:59:06 sessizasosyal

rolex

Sunucu yöneticisi olmayan kişilerin bir sunucu hakkında tanıtım açması yasak, tavsiyem kaldırın.

Kraus

Konu içerik ve tasarım olarak yeterli değil. Kurallara dair okudum, anladım ibaresi yok. Ve de sunucu tanıtım konusunu sadece sunucu ekibinden birisi açabilir. Konu kilit.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net