GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:38:00

Silinebilir

Başlatan Rhea, 26 Nisan 2020, 02:36:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

HuSu

officer in charge

Başarılar dilerim. Fena gözüküyor.

Luji

Rhea

ripgrip

Forum açılma tarihi var mıdır acaba ayrıca projenizi yakından takip ediyorum :)

Rhea

Alıntı yapılan: ripgrip - 26 Nisan 2020, 14:11:26
Forum açılma tarihi var mıdır acaba ayrıca projenizi yakından takip ediyorum :)

Gün içerisinde açmayı planlıyoruz. Takipte kalmaya devam edin ^-^

RaveGaming

Başarılar ama sunucuyu sürekli açıp kapatıyorsunuz bu hoş değil ya açın kapatmayın ya kapatıp açmayın. Her defasındada değişik isimler. Bıktık artık.

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

N0SY

Zeus

Tanıtım ilgimi çekti, başarılar dilerim.

Saygılarımla,
Zeus

Rhea

Alıntı yapılan: RaveGaming - 26 Nisan 2020, 14:16:55
Başarılar ama sunucuyu sürekli açıp kapatıyorsunuz bu hoş değil ya açın kapatmayın ya kapatıp açmayın. Her defasındada değişik isimler. Bıktık artık.
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim bir yere kadar haklısınız fakat bizde amatörce iş yaptığımız için zaman zaman hatalar sebebiyle projeye son verebiliyoruz. Eğer oyuncuların emekleri hakkında bir şey demek istiyorsanız oyuncu emeklerini sql üzerinden ekonomiyi kontrol ettiğim zaman çok büyük bir meblağ göremiyorum. OOC yatırılan paralara gelecek olursak hepsi ya iade ediliyor ya da oyun içerisinde tekrar kişilere veriliyor. Kısacası bu durumda sadece zarar gören taraf yönetim oluyor. Tabi sizin kişisel görüşünüz nasıl arzu eder bilemiyorum fakat bu durumdan dediğim gibi etkilenen sadece yönetim oluyor. "Başarılar"

Alıntı yapılan: N0SY - 26 Nisan 2020, 15:17:34
Başarılar.
Alıntı yapılan: Zeus - 26 Nisan 2020, 15:34:59
Tanıtım ilgimi çekti, başarılar dilerim.
Saygılarımla,
Zeus
Çok teşekkür ederim(z). Sizleri de bekleriz.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2020, 21:10:36 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Erenimo

Erenn-

Erencim başarılar diliyorum herşey gönlüne göre olsun :kalp:

Rhea

Ranthiel

Her seferinde kapatıp, kapatıp tekrar açmanız oyuncuların güvenini kaybetmenize sebep olur, şahsen ben bu sunucuya girip emek vermem çünkü biliyorum ki para bitince kapatacaksınız, bundan öncede aynı sözleri verdiniz, amatör dük, ekip yetersiz di, söyle böyle oldu ama artık düzeldik daha iyiyiz gibisinden cümleler kurdunuz 1/2 ay geçmeden tekrar kapattiniz. Bu saaten sonrada uzun soluklu olacağını sanmıyorum.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder