GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:32:02

Silinebilir

Başlatan Rhea, 26 Nisan 2020, 02:36:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#Codec

Sistemlerde bir değişiklik yok, diyaloglar değiştirilmiş. Konudaki resimlerin boyutları sebebi ile hoş durmuyor. Tekrar tekrar denemeye devam, birşeyleri değiştirirsen olur. :)

"Hayat zordu ama güzeldi"

Rhea

Alıntı yapılan: #Codec - 26 Nisan 2020, 03:54:42
Sistemlerde bir değişiklik yok, diyaloglar değiştirilmiş. Konudaki resimlerin boyutları sebebi ile hoş durmuyor. Tekrar tekrar denemeye devam, birşeyleri değiştirirsen olur. :)
Videosu çekilmiş sistemlerde bir değişiklik yapılmadı genel olarak 1-2 aylık olan bu süreçte her sonucuna ulaştığımız özgün sistemin videosunu çekip yayımlayacağız. Resimler hakkında benim gözüme hoş geldi fakat bunun üzerine birkaç eleştiri daha alırsam değiştirebilirim. "Tekrar tekrar denemeye devam" > Don't Give UP!

S W E S T

Hypnotic

Vivala modundan hariç bir şeyler görmek isterdim arkadaşlar fakat başarılar dilerim :)

ReaptioS

Alıntı yapılan: Hypnotic - 26 Nisan 2020, 04:12:25
Vivala modundan hariç bir şeyler görmek isterdim arkadaşlar fakat başarılar dilerim :)

:)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Rhea

Alıntı yapılan: Hypnotic - 26 Nisan 2020, 04:12:25
Dediğim gibi önümüzde uzun bir süreç var bu süreci değerlendireceğiz 1-2 ay içerisinde çok farklı bir yapıyla karşılaştırmak isteriz.

RaideNN

Sunucunun, sql dosyasında şifreleri koruyacak herhangi bir faktör bulunmuyor diye biliyorum aryus roleplay için kullandığım mod alt yapısı ( rage rp ) oyuncuların şifrelerini korumayı nasıl yapıcaksınız?

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Rhea

Alıntı yapılan: RaideNN - 26 Nisan 2020, 04:16:36
Sunucunun, sql dosyasında şifreleri koruyacak herhangi bir faktör bulunmuyor diye biliyorum aryus roleplay için kullandığım mod alt yapısı ( rage rp ) oyuncuların şifrelerini korumayı nasıl yapıcaksınız?
Kayıt sistemini baştan özgün bir biçimde kodlayacağız ve MD5 faktörü ile şifrelemeyi planlıyoruz. Rage Roleplay moduyla alakalı tek bağıntımız South Central modundan alınmış temel sistemler olacaktır.

Reo

Sunucusuna bot atan insandan güzel server çıkacağını sanmam-Sam Bratva.

Pentagon

Maşallah Maşallah tanıtım konusu sağlam görünüyor başarılar.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2020, 08:20:20 Pentagon

oxygenz

Destekliyorum kardeşim başarılar.. #rez

Vesa

Tekrardan başarılar.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Rhea

Alıntı yapılan: Reo - 26 Nisan 2020, 07:36:52
Sunucusuna bot atan insandan güzel server çıkacağını sanmam-Sam Bratva.
Tüm açılan sunucuları bir kez ziyaret edip her açığını kullanan insandan bir yorum beklemiyordum fakat bot dediğin sunucunun bir kanıtını bile sunamıyorsun yazık sana.
Alıntı yapılan: Pentagon - 26 Nisan 2020, 08:14:49
Maşallah Maşallah tanıtım konusu sağlam görünüyor başarılar.
Alıntı yapılan: oxygenz - 26 Nisan 2020, 10:29:47
Destekliyorum kardeşim başarılar.. #rez
Alıntı yapılan: Vestro - 26 Nisan 2020, 11:57:51
Tekrardan başarılar.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sayenizde proje devamlılığını sürdürecektir. ^-^
Son düzenlenme: 26 Nisan 2020, 13:18:59 Enkei Sebep: Flood içerikli iletiler birleştirilmiştir.

TheMertcaN

Başarılarının devamını dilerim gülüm :) <3

Gang shit no lame shit

Rhea

Alıntı yapılan: TheMertcaN - 26 Nisan 2020, 12:27:21
Başarılarının devamını dilerim gülüm :) <3

Teşekkürler.