GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay [ Welcome to Jungle! ] [09.05.2020 17:00'da AKTİF!]

Başlatan #FEK, 14 Nisan 2020, 11:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Karakter paneli aktif edildi.
Gün içerisinde index sayfasına sunucu açılışına dair bir sayaç eklenecek.
Gün içerisinde sunucu tanıtımını belirten trailer yayınlacak.

#FEK

Karakter başvuruları için tarih belirlendi.
Belirlenen tarih 27.04.2020 20:00!
Foruma kayıt olup beklemeyi unutmayın!
Son düzenlenme: 24 Nisan 2020, 20:28:48 #FEK

Pentagon

Başarılar dilerim tanıtım sade kalmış biraz

#FEK

Trailer eklendi, youtube kanalımızdan ve tanıtımdan izleyebilirsiniz.

hepardi

-

Allaha küfür eden bir kurucu. İnanmasanda küfür etmeye hakkın yok kardeşim benim. Yaşın 10-12 arası birşey heralde. Biraz olgun olsaydın allaha küfür edecek biri olmazdın.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 23:46:40 Enkei Sebep: Küfür içerikli resim silinmiştir.

#FEK

Alıntı yapılan: hepardi - 25 Nisan 2020, 22:04:36
-

Allaha küfür eden bir kurucu. İnanmasanda küfür etmeye hakkın yok kardeşim benim. Yaşın 10-12 arası birşey heralde. Biraz olgun olsaydın allaha küfür edecek biri olmazdın.
Kurucu mu? Dostum cidden bu adamın kurucu olduğuna inanıyor musun? Burada ve discordta adımın #FEK olduğunu görmen yeterli değil sanırım. Bugün birkaç akıllı arkadaş discordu hacklemeye çalıştı, kendince birkaç saniye başarılı olan arkadaş bir başarı elde ettiğini sansa da maalesef.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 23:46:56 Enkei

#FEK

Alıntı yapılan: #FEK - 25 Nisan 2020, 23:06:12
Alıntı yapılan: hepardi - 25 Nisan 2020, 22:04:36
Kurucu mu? Dostum cidden bu adamın kurucu olduğuna inanıyor musun? Burada ve discordta adımın #FEK olduğunu görmen yeterli değil sanırım. Bugün birkaç akıllı arkadaş discordu hacklemeye çalıştı, kendince birkaç saniye başarılı olan arkadaş bir başarı elde ettiğini sansa da maalesef.

https://prntscr.com/s5wj34
Buda başardıkları zamanda bulunan birkaç dakika.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 23:47:19 Enkei

hepardi

Kurucu değilmiş yanlış görmüşüm fakat ne olursa olsun allaha küfür edemez. Allaha inanmıyor olabilirsin fakat sen küfür edemezsin. Bu tartışmayı kapatmak için çabalarsanız çabalayın fakat bu da bir gerçektir. Sinirlenince allaha küfür edemezsiniz arkadaşlar. Böyle bir konuyu konustugumada utanıyorum. Kurucu veya diğer arkadaşlarla bir problemim yok fakat allaha küfür etmesi yaşının küçük olduğunu ve olgun olmadığını gösterir. Lütfen bu arkadaşı sunucunuzdan uzaklaştırın. Saygı çerçevesinde ciddi bir iş yapıyorsunuz fakat böyle bir insanı barındırmanızı anlamıyorum.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 23:47:57 Enkei Sebep: Flood içerikli iletiler birleştirilmiştir.

Buzz

Alıntı yapılan: hepardi - 25 Nisan 2020, 23:44:04
Kurucu değilmiş yanlış görmüşüm fakat ne olursa olsun allaha küfür edemez. Allaha inanmıyor olabilirsin fakat sen küfür edemezsin. Bu tartışmayı kapatmak için çabalarsanız çabalayın fakat bu da bir gerçektir. Sinirlenince allaha küfür edemezsiniz arkadaşlar. Böyle bir konuyu konustugumada utanıyorum. Kurucu veya diğer arkadaşlarla bir problemim yok fakat allaha küfür etmesi yaşının küçük olduğunu ve olgun olmadığını gösterir. Lütfen bu arkadaşı sunucunuzdan uzaklaştırın. Saygı çerçevesinde ciddi bir iş yapıyorsunuz fakat böyle bir insanı barındırmanızı anlamıyorum.
Küfür eden kişi ekipte değil bunu niye bizim tanıtım konumuzda dile getiriyorsun anlamadım. Ayrıca iletiyi kırpmışsın ben sunucuda böyle bir hakaret/küfür görmedim, konuyu baltalamaya çalışıyorsun sanırım.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2020, 23:54:14 Buzz

hepardi

Zaten bu arkadaş uzaklaştırıldı ve sizlere teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan başarılar.

#FEK

Buzz

Son düzenlenme: 26 Nisan 2020, 03:22:25 Buzz

Frawnkie

#FEK

Forum üzerinde oluşum tanıtımları bölümüne girerek sizlerde desteklerinizi istemeyi unutmayın, birlik tanıtımınızı açmak için ne bekliyorsunuz?   :sigara:
https://forum.caelornia-roleplay.com/index.php?topic=122.msg224#msg224