GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wonderland

İnatla yorumlarım siliniyor, taraf falan mı tutuyorsunuz yönetim? Eleştiri yapmak serbest değil sanırım 😂

Rio.

Alıntı yapılan: umuuuT - 23 Nisan 2020, 01:43:08
Başarılar bu arada isim çok hoşuma gitti belirtmeden geçemeyeceğim.   :şeytan:

Teşekkürler dostum

Alıntı yapılan: Raifaksuu - 23 Nisan 2020, 01:55:44
Başarılar umarım kısa bir heves değildir.
Kısa bir heves için bu kadar çalışmamız saçma olurdu,çalışıyoruz çabalıyoruz ve sizlere güzel bir pasta çıkaracağımızdan emin olabilirsiniz.

Alıntı yapılan: Yazılımcı - 23 Nisan 2020, 02:32:21
Çok, güzel sunucuya benziyor zaten her şey full 0 yazılmış daha ne beklenir. ;) Başarılar atakan abi. - Bestpolice

Teşekkürler,sizleri aramızda görmek mutluluk verici

Pentagon

Alıntı yapılan: Wonderland - 23 Nisan 2020, 13:11:57
Tutmayacak, emek vermesin kimse. Yine kapaticaklar.

Daha öncede bu yorumu yapmıştınız. Alıntı yaparak sizlere cevabınızı tekrardan veriyoruz.

Alıntı yapılan: Rio. - 16 Nisan 2020, 12:40:06
Alıntı yapılan: Wonderland - 16 Nisan 2020, 11:45:31
Tutmaz, açılıp kapandı bir kere. Boşuna emek verip emekleriniz çöpe gidicek. Kurucusu dahil ekibinde bu işi yürütecek potansiyel yok

Kötüleme,karalama yorumların kurallara uygun olmadığı için silindi,şimdi de bu yolu deniyorsun anlaşılan eleştirin için teşekkürler fakat boşuna emek verecekleri bir sunucu için yönetim olarak güzel bir platform oluşturmayı ve bunun için haftalardır geliştirme yapılması biraz saçma olur doğrusu,çalıntı bir mod ile sunucu açmak yerine 0'dan mod kodlayan yazılım&geliştirici ekibimizin emekleri havaya bırakılmayacak kadar fazla ve güçlüdür. Bunu anlamak için biraz düşünmek yeterli diye düşünüyorum.

* Yorumlarınızın sürekli bu yönde olması yeni gelen arkadaşların bizi kötü tanımasını sağlamıyor bu tarz yorumları okuyan arkadaşlar eleştiri gözüyle değil karalama için eleştiri yapılmış gözüyle bakıyorlar,bu durumu anlasak bile sizlerin de eleştirilerini göz önünde bulunduracağız fakat eleştirilerinizi düzeltsek bile düşüncelerinizi olumlu yöne çevirmemiz ne kadar olası olabilir veyahut bunun için şansımız varmı bilemedim.

Bunun bilincine varmanızı dilerim sadece bireysel veyahut kendi ekibiniz için içinizdeki nefreti boşaltmış oluyorsunuz bize bir zararı dokunmuyor anlayacağınız kadarıyla.

*Ek olarak kimsenin emeğini yarı yolda bırakmadık ve sunucuyu kapatıp gitmedik. Tüm mal varlıkları hala duruyor bakımdan sonrada durmaya devam edecektir.

Zoxy

Alıntı yapılan: Wonderland - 23 Nisan 2020, 11:38:16
İnatla yorumlarım siliniyor, taraf falan mı tutuyorsunuz yönetim? Eleştiri yapmak serbest değil sanırım 😂
Eleştiri, bir kişi, eser ya da konuyu doğru ve yanlışlarını göstererek anlatmak amacıyla yazılan kısa metinlerdir. "Tutmayacak, kimse emek vermesin." gibi söylemler eleştiri değil, karalama kampanyası olur. İki dakika zaman ayırıp kuralları okursanız iletilerinizin neden silindiğini anlarsınız.

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.
Konudan bağımsız ve karalama kampanyası içeren türden iletiler silinmiştir. Devamı halinde gereken işlemler uygulanacak.
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 15:36:51 Zoxy

Rio.

Merhaba arkadaşlar, Amentes Gaming büyük bir network social olduğunu bizlere kanıtladı,Bir kaç olayı dile dökmek istiyorum; Sunucu discordumuzda insanlar birbirleriyle tanışıp beraber iş yapmaya, yapacakları rollerinin kurgularını düzenlemeye başlamış veyahut eskiden tanışıklığı olan fakat birbirlerinin izini bulamamış iki arkadaşı birlikte bir şeyler başarmaya ittiğine şahit oldum hatta bu kendilerinin projesi olduğunu bile gördüm. Böyle büyük bir platform'un bizlere verdiği katkılardan dolayı tüm Amentes Gaming toplumuna teşekkürü bir borç bilirim(z).

Saygılarımla Amentes Gaming Yönetim Ekibi
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 21:50:13 Rio.

SGT.K3D1

Super seyler oluyor gibi !!!!

Hypnotic

Shine bright like a diamond :)

Pentagon

Dostlar Selam!

Sizlere güzel bir haber vermek için şu anda buradayım :)

Forum adresimiz yarın akşam saat 21:00'da aktif olacaktır!

OsfkVr

Başarılar biran önce açılması dileğiyle

Hypnotic

Alıntı yapılan: OsfkVr - 25 Nisan 2020, 19:15:47

Her şeyin elimizden geldiğince en güzelini yapmaya çalışıyoruz beklemede kalın, Amentes'le kalın :)

Rio.

Alıntı yapılan: OsfkVr - 25 Nisan 2020, 19:15:47

Teşekkürler çalışmalarımız olması gerektiği hızda ilerlemekte olduğunu söyleyebilirim.

Forumumuz 26 Nisan Pazar (Yarın) günü 21.00'da siz değerli oyuncularımıza aktif olacaktır. Discord adresimizden bizleri daha ayrıntılı takip edebilirsiniz.

spiNNN

Eski zamanında da oynadım iyi sunucu.

Hypnotic

cruiser

Emek veren bir sunucu umarım başarılı olur beklemedeyiz.

Hypnotic

Alıntı yapılan: cruiser - 26 Nisan 2020, 00:31:14
Emek veren bir sunucu umarım başarılı olur beklemedeyiz.

En yakın zamanda buluşmak dileğiyle :)