GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

North Roleplay - Yeni nesil roleplay

Başlatan !The Joker, 22 Nisan 2020, 17:24:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!The Joker

Selam, bu yazıyı okuyan North Roleplay oyuncusu! Pişman olmayacağın bir deneyimi yaşamaya geldiğin için senin adına mutluyuz.  North Roleplay platformu diğer sunucuların aksine tamamiyle gerçekliği yansıtan ve adalet teriminin yüceldiği bir platformdur. Burada yetkili rolünde bulunan kişiler, yetkilerini tamamiyle oyunculara hizmet ve rol ortamı sunmak amacıyla kullanmaktadır. Sen ve yetkili diye bir terim yerine biz terimini kullanıyoruz. Çünkü North Roleplay platformu bizlere ait olan bir platform. Sonuç olarak sen ve diğerleri olmadan mantık sonucunda bizler bir hiçiz. Bu yazıların kalemden geçtiği anda tek temennimizin sizin yorumlarınız olduğunuda unutmayın. Bizler kendi kararlarımıza göre oyuncunun rol yapacağı kaliteyi benimsemiyoruz. Tamamiyle oyuncularımızın fikri ve istekleri doğrultusunda hareket edip, elimizden geldiğince tüm oyuncuların mutlu olmasını ve oyuncular arası tartışmaları sonlandırmayı istiyoruz.

Yetkili ekibi olarak oyuncu kitlelerini ayırt etmiyoruz, dileyen tüm oyuncular platforma gelebilirler. Ancak kendi şahsı doğrultusunda bilerek sunucuda provake sergileyen kişileri ise cezalandıracağımız gerçeğini değiştirmez söylediğimiz sözler. Çünkü bu tarz bölücü oyuncuların gerçek rol oyuncularının bulunduğu ortamı bozmasına müsaade edemeyiz. Belki birkaç katı kuralımız olabilir fakat bu kurallar doğrultusunda North Roleplay platformunu en iyi yerlere götürmeye çalışıyoruz ve kuralları sadece huzur sağlamak amacıyla oluşturuyoruz. Dünyada trafik lambalarının olmadığını düşünün, eğer North Roleplay kuralsız yönetilirse oyuncularda birbirlerine girer, tıpkı araçlar gibi. Bizim birkaç katı kuralımız bu yüzdenvar, örneğin Ban Evade kişilerin affının sadece hizmetle söz konusu olduğu gibi.

Lafı çok uzatmak istemiyoruz  North Roleplay oyuncuları. Bizler bu platformun gelecek kalitesiyiz, her şey sizin doğrultunuzda olacak ve çıkar amacı asla gözetmeyeceğimizin garantisini sizlere verebiliriz. Umarım açılış heyecanını sorunsuz bir şekilde yaşarız, görüşmek üzere!

Server Owner : !The Joker,Puddin

Yönetim : Fearless

Sunucu İP: Bakımda
Sunucu discordu: https://discord.gg/V2y8MQk
TeamSpeak 3: Bakımda
Forum: Bakımda
Son düzenlenme: 22 Nisan 2020, 17:26:42 !The Joker

LudieElysian

Bütün admin kadrosuna başarılar diliyorum. :)

!The Joker

Admin kadrosunun hepsini paylaşmak istemedim. :)
Son düzenlenme: 22 Nisan 2020, 17:39:30 !The Joker

aslancankut

Shot'dan Selamlar Servere bayıldım Ne ararsanız var tebrik ederim.

!The Joker

Alıntı yapılan: aslancankut - 22 Nisan 2020, 18:25:49
Shot'dan Selamlar Servere bayıldım Ne ararsanız var tebrik ederim.

Teşekürler. <3

Pentagon

Tanıtım tamamıyla değiştirilmeli ve daha küçük yazı fontları ile çok daha nezih bir tasarım yapılmalı.
Başarılar dilerim. :)

!The Joker

Alıntı yapılan: Pentagon - 23 Nisan 2020, 08:04:49
Tanıtım tamamıyla değiştirilmeli ve daha küçük yazı fontları ile çok daha nezih bir tasarım yapılmalı.
Başarılar dilerim. :)

Önerileriniz için teşekürler en kısa zamanda düzenleme yapılcak.

Absolution

Admin kadrosu DC evrenine dayanıyor herhalde, başarılar.

RaideNN

Grafikler paint'ten yapılmış sanırım forumu olmayan sunucuya oyuncuların geleceğini düşünmüyorum başarılar yine de

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

nikobernoo

Tek kelimeyle re za let. Fearless denen çocuk ve admin power yapmaktan çekinmeyen birisi ekibe almadan önce bir kere daha düşünmeliydiniz.

Please (g)old days, come back.

#Codec

Alıntı yapılan: niko.berno - 23 Nisan 2020, 17:16:00
Tek kelimeyle re za let. Fearless denen çocuk ve admin power yapmaktan çekinmeyen birisi ekibe almadan önce bir kere daha düşünmeliydiniz.

"Hayat zordu ama güzeldi"

Ertuğrul

Alıntı yapılan: #Codec - 23 Nisan 2020, 19:00:56
Bu Fearless, Allah'a ve dini değerlere hakaret eden Fearless mı?

viathegod32

Her şey bakımda, en azından biraz daha hazırlanıp çıkmalıydınız. Sadece discord adresiyle yürümüyor maalesef ki.

developer & producer

!The Joker

Alıntı yapılan: via - 23 Nisan 2020, 22:59:20
Her şey bakımda, en azından biraz daha hazırlanıp çıkmalıydınız. Sadece discord adresiyle yürümüyor maalesef ki.

Yakın zamanda bağlantıları paylaşcaz.

!The Joker

Para verme komutları ve silah verme komutları sadece Server Ownerlar'da olucak o yüzden Ap yapması imkansız. :)