GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Sunucu AKTİF! ] 🌴 Palm Roleplay 🌴 | Vice City | samp.palm-roleplay.com

Başlatan Palm Roleplay, 22 Nisan 2020, 23:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: Vengeance - 23 Nisan 2020, 03:38:42
Alıntı yapılan: Palm Roleplay - 22 Nisan 2020, 23:14:55
Palm Roleplay ekibi olarak Vice City haritasında TÜRK KONSEPT rol ortamını sizler için hazırlıyoruz.
:kro:

Alıntı yapılan: TRSihirbaz - 23 Nisan 2020, 03:43:54
Başarılar her şey gönlünüzce olsun..

Alıntı yapılan: Xchatt - 23 Nisan 2020, 03:44:27
Siz sesli roleplayı de deneyen ekip değil misiniz ? İmkansızları denemeyi seviyorsunuz sanırım , başarılar arkadaşlar bug sorunu olmazsa 10 numara iş olur : )

Yorumlarınız için teşekkürler, bug sorununu ortadan kaldırmak için sürekli çalışıyoruz yapılmayacak birşey yok herşey yapılır beklediğinize değecek.

Pentagon

Konsept farklı fikir güzel ama tanıtım vasat. Grafiklar hoş lakin beyaz arka plan gözümü sevdi diyebilirim.

Başarılar..

arda?

Absolution

Vice City'de Türk konsept...
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 14:17:13 Enkei

Armen

Kalite tek yönlü birşey değildir. Oyun modu ve ekip kaliteli olup da reklam ve tasarımlar kalitesiz yapılması halinde bile platformda tek olması imkansızdır. Tek olmak eğer hedefinizse acele etmeden. Her işi ehline vererek daha yavaş lakin daha kaliteli bir geri dönüş yapabilirsiniz. Oyuncular şu an modunuzu göremiyor. Bu yüzden de sadece forum konunuza bakmak zorunda ve şu ana kadar iyi bir etki bırakmadınız, en azından benim üzerimde...

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Specter

Voice roleplay projeniz vardı en son bunu da sesli yapın bence.

Saygılarımla Specter...

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: Pentagon - 23 Nisan 2020, 08:02:45
Konsept farklı fikir güzel ama tanıtım vasat. Grafiklar hoş lakin beyaz arka plan gözümü sevdi diyebilirim.

Başarılar..
Alıntı yapılan: arda? - 23 Nisan 2020, 09:31:24
Vice City'de Türk konsept mi?
Alıntı yapılan: xT_9000 - 23 Nisan 2020, 10:33:19
https://youtu.be/B-SmhwO5kqk
Alıntı yapılan: Armen - 23 Nisan 2020, 11:46:54
Kalite tek yönlü birşey değildir. Oyun modu ve ekip kaliteli olup da reklam ve tasarımlar kalitesiz yapılması halinde bile platformda tek olması imkansızdır. Tek olmak eğer hedefinizse acele etmeden. Her işi ehline vererek daha yavaş lakin daha kaliteli bir geri dönüş yapabilirsiniz. Oyuncular şu an modunuzu göremiyor. Bu yüzden de sadece forum konunuza bakmak zorunda ve şu ana kadar iyi bir etki bırakmadınız, en azından benim üzerimde...

Alıntı yapılan: Specter - 23 Nisan 2020, 14:04:45
Voice roleplay projeniz vardı en son bunu da sesli yapın bence.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz, tanıtım konusuna gelince süslü ve kalabalık bir tanıtımdan çok açıklayıcı bir tanıtımı ön gördük tanıtımın amacı sunucu hakkında bilgi vermek olduğundan dolayı fazla süsleme gereği duymadık, sesli yapma konusunda ise ekip hemen hemen revizyona uğradı fakat talep gelirse ilerde olabilir.
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 14:38:59 Palm Roleplay

Armen

Bana göre kalite sadeliktir. Daha sade bir tasarım daha güzel olabilir.

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: Armen - 23 Nisan 2020, 16:22:03
Bana göre kalite sadeliktir. Daha sade bir tasarım daha güzel olabilir.

Bizde öyle düşündük ve tanıtımı gereksizce abartmamaya çalıştık,amacımız tanıtımda bilgi vermek.

Palm Roleplay

Palm Roleplay

SUNUCUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 22:42:32 Palm Roleplay

kracauer

Vice Cityde Türk Konsept düşündürücü  :( elinizde çok bir şey yokken tanıtım da iç açıcı olmuyor. Voice zaten mümkün değildi başarılar.

Magia Roleplay

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: kracauer - 23 Nisan 2020, 23:17:13
Vice Cityde Türk Konsept düşündürücü  :( elinizde çok bir şey yokken tanıtım da iç açıcı olmuyor. Voice zaten mümkün değildi başarılar.

Her zaman farklılık iyidir. Yorumunuz için teşekkürler.

liveroleplay