GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anadolu Roleplay ~ 56.166.188.0:7777

Başlatan Ertuğrul, 23 Nisan 2020, 11:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ertuğrul

Başlangıç
Herkese selamlar değerli GTAMulti ailesi, Anadolu Roleplay adı altında geliştirdiğimiz sunucumuz yaklaşık 3 aydır aktif haldeydi. Bazı sebeplerden dolayı 2 hafta sunucuyu kapalı tutmak zorunda kaldık. Projemize 25.02.2020 tarihinde start verilmiştir. Sizlere güzel bir hizmet verebileceğimize inanıyoruz, sizleride sunucumuza davet ediyoruz

Discord

Mod
Sunucumuzda 2 tane pawno ile uğraşan yetkililerimiz vardır, Silver Roleplay modunun üzerine geliştirme yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Forum
Forumumuzu 24.04.2020 16:30 gibi aktif etmeyi düşünüyoruz, forumda karakter paneli gibi içerikler sonradan eklenecektir.

Konsept
Sunucumuzda Türk konsept üzerinden ilerlemektedir, İstanbul şehrinde geçmektedir.

Ekonomi
Sunucumuzdaki meslekler 2 hafta süreyle iki katına çıkartılmıştır, çok kolay bir şekilde para kasabilirsiniz. Sunucudaki Oto Galeri (Grotti) üzerindeki araçlar ucuzdur, alırken zorlanmıyorsunuz.

Sunucu Adresi: 56.166.188.0:7777

Forum Adresi: Tema güncelleştirmeleri yapılıyor

TeamSpeak3: Mevcut Değil (Eklenecek)

Sunucu bugün, yani 23.04.2020'de aktif olacaktır !

"Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 24 Nisan 2020, 20:39:08 Ertuğrul Sebep: Konu ön eki eklendi.

Uraz

Aytuğ

officer in charge

Ertuğrul

Coiner

Sunucu, pasif olduğu için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz..

Coiner