GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Venüs Roleplay ~ #MakeTheBest

Başlatan Moonquad, 18 Nisan 2020, 04:18:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yazılımcı

Gerçekten başarılar! Çok güzel bir sunucu. Sistemleri sıfırdan kodlanmış gayet güzel.

xantos

Alıntı yapılan: Yazılımcı - 19 Nisan 2020, 23:39:46
Gerçekten başarılar! Çok güzel bir sunucu. Sistemleri sıfırdan kodlanmış gayet güzel.

Hangi sistemler benmi göremiyorum bir tek?

Klasik Victim Role play sistemleri bunlar neyi sıfırdan kodlanmış?

Yazılımcı

Alıntı yapılan: xantos - 19 Nisan 2020, 23:43:36

Sunucuya daha gelmemişsin burada konuşuyorsun dostum. Yapılan diğer modlar da bulunmakta.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2020, 23:51:02 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Rivera

Tanıtım konusu kötü, logo kötü, sistemler klasik sistemler kendi kodladığınız bir sistem göremedim insanları kandırmanın lüzumu yok, forum açılacak gibi durmuyor, herzaman dediğim gibi max 2 hafta ömrü var. (Kendi düşüncelerim kimse yanlış anlamasın)

xantos

Alıntı yapılan: Rivera - 19 Nisan 2020, 23:50:31
Tanıtım konusu kötü, logo kötü, sistemler klasik sistemler kendi kodladığınız bir sistem göremedim insanları kandırmanın lüzumu yok, forum açılacak gibi durmuyor, herzaman dediğim gibi max 2 hafta ömrü var. (Kendi düşüncelerim kimse yanlış anlamasın)

Katılıyorum hep aynı hep aynı bahaneler max 2 hafta

#BerK

Alıntı yapılan: xantos - 19 Nisan 2020, 23:43:36

Eleştiriniz için teşekkür ederiz bu söylemleri sunucumuz açılıp sistemlerini görüncez değiştireceksiniz ayrıca yeni hesap açıp açıp trol şeyler yapnıza gerek yok sizin kim olduğunuzu biliyoruz.
Son düzenlenme: 20 Nisan 2020, 00:48:13 #BerK

thoforel

Güzel gözüküyor, başarılar!

Mtype

Alıntı yapılan: xantos - 19 Nisan 2020, 23:51:35
Alıntı yapılan: Rivera - 19 Nisan 2020, 23:50:31

Katılıyorum hep aynı hep aynı bahaneler max 2 hafta
Yorumlarınız için teşekkürler illaki sunucuyu kötüleyecek insanlar olucaktır yorumlarınız için teşekkürler :)

Herror

Sadece victim modu yapmışsınız sistemlerde hazır zaten bunda sizin eklediğiniz birşey yok neden sistemler kısmına victimin kendi sistemlerini koydunuzki?

Mtype

Alıntı yapılan: Herror - 20 Nisan 2020, 00:57:01
Sadece victim modu yapmışsınız sistemlerde hazır zaten bunda sizin eklediğiniz birşey yok neden sistemler kısmına victimin kendi sistemlerini koydunuzki?
Victim Roleplay paketi değil bundan emin olabilirsin ve kullandığımız mod paketinde çok eksik vardı malesef şimdilik böyle açıcaz sunucunun gidişatına göre 2. yada 3. ay Sıfırdan mod paketi yazdırıcaz yorumun için teşekkürler.

XziiTriOzz

Discord adresi hatalı düzeltseniz iyi yaparsınız, başarılar.

yeni piyasanın eski çocukları

Vupsen

Konu, pasif olduğu için kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.