GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Venüs Roleplay ~ #MakeTheBest

Başlatan Moonquad, 18 Nisan 2020, 04:18:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Moonquad

Venüs Roleplay'in tanıtım sayfasına hoşgeldiniz.

Bölümler: Giriş - Bilgiler - Neden bizi seçmelisiniz? - Sistemler - Sunucu Bilgileri

Giriş

Venüs Roleplay sizlere roleplay zevkinin doruklarına çıkarmak için gece gündüz demeden uğraşlar vermektedir. Deneyimli, saygılı, adaletli yönetim ekibiyle sizlere en iyi bir şekilde roleplay zevki yaşatmak için elimizden ne gelirse yapacağımıza emin olabilirsiniz. Önceden açılmış günü birlik roleplay sunucularının eksiklerini hatalarını tespit edip hepsini sizler için düzenliyoruz. Venüs Roleplay sizlere rahat saygın ve adaletli bir oyun deneyimi yaşatmak için gereken ortamları hazırlamaktadır. Venüs Roleplay her gün gelişen ve yenilikler eklenen SA:MP platformunda sizlere buranın bir oyun olmadığını unutmadan hep birlikte eğlencenin doruklarını yaşayacağız. Küfürsüz, saygılı ve olgun bir kişiliği olan herkese kapımız sonuna kadar açık. Bazı sunucuların yaptığının aksine samp platformuna yeni başlamış insanları "low rp" olarak adlandırmıcaz. Tam tersine şahıslara gerekli rol eğitimleri verilecek ve rol imkanı tanınacak. Bizim amacımız oyuncuları samp platformundan uzaklaştırmak değil, tam tersine bağımlı yapmak.

Bilgiler

Sunucumuzda her türlü rol yapabilmeniz için sistem mevcut. Öyle ki, insanlar gerçek hayatta olmak istedikleri mesleği burada sanal bir platformda deneyimini yaşayabilecek. LSPD ve LSMD tamamen bilgili kişiler tarafından yönetilecek, bundan emin olabilirsiniz. Ayrıca iki kurucu olarak aldığımız ortak bir karara göre, birimiz illegal kısımla diğerimizse legal kısımla ilgilenecek. Rollerimizi oyuncuların bizi tanıyamayacağı isimler ile yapıcaz.

Neden bizi seçmelisiniz?

Neden mi biz? Hadi bunu açıklayalım; Çünkü yönetim kadromuz, saygın ve adaletli bir yönetim kadrosundan oluşmaktadır. Çünkü sizlere en iyi oyun deneyimini yaşatmak için gece gündüz demeden oyun modumuzu geliştiriyoruz. Çünkü rol ortamı için elverişli ve sizi zora sokmayacak bir oyun moduna sahibiz. Çünkü en güzel oyun zevkini size yaşatacak  yapılarıyla, mapleriyle karşınızda. Çünkü asla bir çıkar için, dostluklar için bir şey yapmayan yönetim kadrosu. Çünkü kendinden önce sizin işlerinizle ilgilenen yönetim ekibi. Çünkü mutlu güler yüzlü her sözünüzü dikkate alan yönetim ekibi. Çünkü Venüs roleplay olarak sizin eğlenmenizi amaçlıyoruz. Çünkü size daima değer veren yönetim ekibi. Çünkü yapacağımız etkinlikler roller ile sizlere oyun deneyiminin en üst doruklarına çıkartacağız. Çünkü siz oyunculara kaliteli bir rol deneyimi yaşatmak için çoğu hedeflerinden, planlarından vazgeçecek bir ekibe sahibiz.

Sistemler

Sizlere sistemlerimiz hakkında kısa bir bilgi vericem yakında görsellerini sizler ile paylaşıcam.
 Mesleklerimiz; Taşımacılık(Levelli.), Balıkçılık, Çöpçülük, Odunculuk, Madencilik, Temizlik İşçiliği, Çiftçilik. (Yeni meslekler eklenecek)
Çiftçilik sistemi hakkında kısa bilgi; Kendinize bizim belirlediğimiz bölgelerden arsa kiralayıp/satın alabilir, metrekaresine göre maksimum tohum seviyenizi kendiniz seçebileceksiniz. (Misal 10 metrekareye 5 fidan hakkı.) Tohumları NPC'den alacaksınız ve çıkan meyvelerinizi yine NPC'ye satacaksınız.
Ajans sistemi: Ajans birliği kurup kendi reklam alanınızı kurabilir, fiyatını belirleyebilirsiniz. Ayrıca yayın sistemi /dinle sistemimiz'de bulunmaktadır.
Bitcoin sistemi: Telefonunuzda bulunan bitcoin sistemi ile anlık güncellenen bitcoin alıp - satabilirsiniz. Eğer şanslı iseniz paranızı katlar, şanssız iseniz paranızı kaybedersiniz.
2.El satılık araç sistemi: Telefonunuzdan satılık ikinci el araçları görebilirsiniz. Ayrıca ikinci el araçlarınızı koymak için bir garajda eklenmiştir.
Telefon hattınız için paket sistemi: /ara 555 yaparak kendinize oradan paket seçebilirsiniz.
Ekonomi sistemi: Goverment günlük olarak benzin, maaş, vergi, gişe ücretlerini belirleyecek.
LSMD sistemleri: /iyilestir, /yaracaat, /yteslim komutlarımız bulunmaktadır. LSMD rollerine uymanız zorunludur.
Silah tüccarı ve uy****rucu npc: Birlikleriniz gerekli onayları aldıysa buralardan kendinize ne gerekliyse alabilirsiniz.
Kefalet sistemi: IC hapis yatmak istemiyor musunuz? Herhangi bir arkadaşınız LSPD binasına gelerek npc'den sizlerin kefaletini ödeyerek sizi çıkartabilir.
İşin kısası her türlü gelişmiş sistem sunucumuzda bulunmaktadır. Sizlere daha detaylı anlatmak isterdim ancak gelip görmeniz ve bu deneyimi yaşamanız daha iyi olacaktır.

SON

Evet her şeyi okudunuz ya da baktınız her neyse eğer rol bilginiz varsa ve eğlenceyi en üst doruklarda yaşamak istiyorsanız Venüs Roleplay ailesi olarak sizlere öncedende dediğim gibi saygın ve olgun bir kişiliğe sahipseniz sizlere kapımız sonsuza kadar açık. Evet sunucumuzu beğendiyseniz ve bizim'de aramıza katılmak istiyorsanız sunucumuza hemen sizde clientimizi indirerek aramıza katılın. Venüs Roleplay ailesi olarak sizleri aramızda bekliyoruz hadi daha ne bekliyorsunuz!

Sunucu Bilgileri
Discord
Bana Tıkla.

Client veya Samp IP
YAKINDA

Forum
YAKINDA
Son düzenlenme: 19 Nisan 2020, 02:21:42 Moonquad Sebep: Tanıtım güncellendi daha düzgün toplu hale getirildi, yakında yine güncellenecek
Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Moonquad

Kefalet sistemi:

uy****rucu sistemi:

Silah tüccarı sistemi:

LSMD Lobi

Sistemlerimiz hakkında trailer videosu gelecek.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2020, 04:39:30 Moonquad

Excellent x

Sistemler güzel gözüküyor.Başarılar dilerim.

RaideNN

Yazılar çok büyük tanıtım konusu geliştirilebilir başarılar

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Zoxy

Konu düzensiz ve yazılar çok büyük, 24 saat içerisinde konuyu düzenleyin.

Moonquad

Alıntı yapılan: Excellent x - 18 Nisan 2020, 06:33:31
Sistemler güzel gözüküyor.Başarılar dilerim.
Teşekkürler.
Alıntı yapılan: RaideNN - 18 Nisan 2020, 09:58:35
Yazılar çok büyük tanıtım konusu geliştirilebilir başarılar
Önerinizi dikkate alıp tanıtım konusunu geliştiricem.
Alıntı yapılan: Zoxy - 18 Nisan 2020, 10:31:34
Konu düzensiz ve yazılar çok büyük, 24 saat içerisinde konuyu düzenleyin.
Konu gün içerisinde düzenlenip yazılar küçültülecektir.

#BerK

Vanity

Sistemler kısmını videolu hale getirirseniz daha başarılı olur, kolay gelsin.

Vesa

Konu vasat geliştirilebilir başarılar.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

RaveGaming

Klassik Zoxy geliştirdiği mod neden sizin sunucuda oynamalı kişiler, diğer sunuculardan ayırt edici ne gibi özelliğiniz var?

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

Aytuğ

Konu baştan savma olmuş bence daha geniş bir şekilde detaylandıralarak düzenlemelisiniz.

Moonquad

Alıntı yapılan: #BerK - 18 Nisan 2020, 18:49:37
Wow başarılar!
Teşekkürler
Alıntı yapılan: Vanity - 18 Nisan 2020, 19:02:36
Sistemler kısmını videolu hale getirirseniz daha başarılı olur, kolay gelsin.
Bu aklımızdaydı bunu mutlaka çekip ekleyeceğimize emin olabilirsiniz.
Alıntı yapılan: Vestro - 18 Nisan 2020, 19:17:07
Konu vasat geliştirilebilir başarılar.
Konu gelişecek, başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: RaveGaming - 18 Nisan 2020, 20:39:42
Klassik Zoxy geliştirdiği mod neden sizin sunucuda oynamalı kişiler, diğer sunuculardan ayırt edici ne gibi özelliğiniz var?
Bunun sebebini açıkladık ve bu mod klasik bir mod değil. Umarım açıldığımız da oynarsınız da bunu görme imkanınız olur.
Alıntı yapılan: Aytuğ - 18 Nisan 2020, 21:11:59
Konu baştan savma olmuş bence daha geniş bir şekilde detaylandıralarak düzenlemelisiniz.
Katılıyorum sizlere diğer konulara bakıp özensiz diye bende özensiz yaptım ama hata yaptım konu komple düzenlecek.

Wisdom

Moonquad

OsfkVr