GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yabancı-Türk Konsept

Başlatan Hypnotic, 18 Nisan 2020, 03:52:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hypnotic

Arkadaşlar selam aklımı çok kurcalayan bir şeyler var şimdi kısaca şöyle söylemek istiyorum. Sunucular yabancı ve türk konsept olarak ayrılmakta roleplay sunucuları fakat aklımda sürekli olan bir durum var Amerika'da bir çok Türk bulunmakta. Sizce "Türk-Yabancı" karışık bir konsept olsa fakat türk rolü yapanlar oldukça denetlense izlense Troll'e yer verilmeyecek olsa gerçekten Amerika'da ki türkleri canlandıracak kişiler olsa "Lan, bebe,gadaşım" gibi türkçe terimler yine de yasak olsa nasıl olur ? Sadece fikirlerinizi almak istiyorum.

Cruza

Fena olmaz, daha önce bir kaç kez denendi ama yapan kişilere bağlı tabi. Denemekten zarar gelmez.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Lé Spîke

Ben bu konsepti daha mantıklı buluyorum. Daha eğlenceli olur. Ama kitle belli. Bence zor olur.

Pentagon

Yapılabilir ama bunla iligli politikalar iyice düşünülmeli planlanmalı trollemeye çalışan olacaktır. Bu rolü yapmak isteyenler yan karakter olarak Türk'ü canlandırabilir

Specter

Troll ve rol karmaşası çok olur bunun takibi yapılamaz, birisi keko rolü yaparken diğeri zenci rolü yapar ortak rollerde problem olur.

Saygılarımla Specter...

Hypnotic

Alıntı yapılan: Specter - 18 Nisan 2020, 04:03:49
Troll ve rol karmaşası çok olur bunun takibi yapılamaz, birisi keko rolü yaparken diğeri zenci rolü yapar ortak rollerde problem olur.

Bu gibi rollere izin verilmeyecek, Amerika da yaşayan türkleri düşünün o tarzda rollere izin verilecek ve bu konuda en ufak bir tahammül gösterilmeden sunucu bu rolün yapısına uymazsa yasaklanacaktır.

SGT.K3D1

Oncelikle iyi sabahlar Atakan adminim, ben bu konsepti onayliyorum, ve kendi fikirlerimide daha once sundugumun gibi buradanda sunmak istiyorum, Sunuca turk-Azeri, musluman rolleri belirli insanlara verilsin, nasil diyeceginiz ? bu rolleri cidden kanitliyabilecek insanlara izin verebiliriz, Forum uzerinden basvuru ile turk rollerini belirli bir kitleye verirsek, turk mahallesi, musluman sokak rolleri guzel olacagindan eminim, tipki amerikada yasiyan turkler gibi(benim gibi) turklerde dunyanin her yerine yayilmistir ve bu konsepti gormezden gelmek acikcasi sacma geliyor.

(NOT KLAVYEM TURKCE DEGIL).

viathegod32

Aslında yapılabilir ama düzeni iyi sağlaman gerekir, trollere-baltalayıcı tiplere anında işlem uygulaman gerekir. Eğlenceli roller çıkar aslında.

developer & producer