GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

Sunucu aktif.

HostName: [2x Payday] Euphoria Roleplay | www.euphoriarpg.com
Address:  46.102.106.229:7777
Players:  0 / 100
Ping:     26
Mode:     v1.0.R1 (17 Nis.)
Language: Turkish/Türkçe

Doukanyrdn

Çalıntı tema'yı editleyip copyright koymak güzelmiş.

Maxwell

Sunucu tekrar aktif edildi. Makine rami değiştirildi.

HostName: [2x Payday] Euphoria Roleplay | www.euphoriarpg.com
Address:  46.102.106.229:7777
Players:  0 / 100
Ping:    26
Mode:    v1.0.R1 (17 Nis.)
Language: Turkish/Türkçe

Merhaba, @Doukanyrdn

Temanın çalıntı olduğunu düşünüyorsanız, telif bildiriminde bulunabilirsiniz. Tema, ücreti karşılığında @Buzz kullanıcısından satın alındı.

Ek olarak banlanmanızın hatalı olduğunu düşünüyorsanız, destek sistemi üzerinden bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ekip adına,
Maxwell
Son düzenlenme: 18 Nisan 2020, 02:06:11 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Doukanyrdn

Alıntı yapılan: Maxwell - 17 Nisan 2020, 21:23:22
Merhaba, @Doukanyrdn

Temanın çalıntı olduğunu düşünüyorsanız, telif bildiriminde bulunabilirsiniz. Tema, ücreti karşılığında @Buzz kullanıcısından satın alındı.

Ek olarak banlanmanızın hatalı olduğunu düşünüyorsanız, destek sistemi üzerinden bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ekip adına,
Maxwell
Banlanmamın sebebi kendini webmaster sanan küçük yaşlı arkadaşımıza bi link kopyalamak zor değil dememdir,ayrıca sen kimsinde ticket atıcam ? 
Banlanma açıklamasına @Burakcan denen küçük yaşlı arkadaşımızın yazdığı açıklama neyin ne olduğunu gösteriyor yeterince Bknz:

Maxwell

Merhaba sayın @Doukanyrdn ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Yasaklama kayıtlarınız incelendi. Yasaklama kayıtlarınızda yöneticiye özel mesaj üzerinden hakaret ettiğiniz tespit edilmiştir.

Özel hayatın gizliliği ilkesi gereğince, ekran görüntülerini burada paylaşmıyoruz. Bizimle destek bildirimi üzerinden iletişime geçerseniz, gerekli görüntüler tarafınıza paylaşılacaktır.

Euphoria RPG yönetimi adına,
Maxwell

Doukanyrdn

Alıntı yapılan: Maxwell - 17 Nisan 2020, 21:55:15
Merhaba sayın @Doukanyrdn ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Yasaklama kayıtlarınız incelendi. Yasaklama kayıtlarınızda yöneticiye özel mesaj üzerinden hakaret ettiğiniz tespit edilmiştir.

Özel hayatın gizliliği ilkesi gereğince, ekran görüntülerini burada paylaşmıyoruz. Bizimle destek bildirimi üzerinden iletişime geçerseniz, gerekli görüntüler tarafınıza paylaşılacaktır.

Euphoria RPG yönetimi adına,
Maxwell

Burak adlı arkadaş discorddan da banladığı için geçemiyoruz maalesef. :D

Maxwell

Bizi bu akşam yarı yolda bırakmadığınız için teşekkürler. :]

Aytuğ

Sunucu otoritenizi baya iyi geliştiriyorsunuz önermiyorum sunucuyu çözmeniz için 5-10 dakika oyunda kalmanız yeterli tabi ban veya kick yemeden durabilirseniz.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2020, 02:08:33 Enkei Sebep: Küfür içerikli görsel yeniden yüklenmiştir.

Lawnless

Önce ailevi küfür edip, sonra sunucuya hakaret edip daha sonra kişisel haklarıma tecavüz edip birde burada böyle bir şey mi söylüyorsun?

Nasıl bir karakterdir bu, yorum yok...

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

Aytuğ

Alıntı yapılan: GreeJolly - 18 Nisan 2020, 01:21:33
Önce ailevi küfür edip, sonra sunucuya hakaret edip daha sonra kişisel haklarıma tecavüz edip birde burada böyle bir şey mi söylüyorsun?

Nasıl bir karakterdir bu, yorum yok...

Sen yöneticisin o yazdığın şeyi tüm sunucu görüyor yaptığın şey doğrumu sence ?

Maxwell

Merhaba sayın @Aytuğ ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Banlanmanız hakkında gerekli incelemeler başlatıldı. 24 saat içerisinde dönüş yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu tür durumları Euphoria RPG yönetimi tarafından desteklememekteyiz. İncelemeler sonrasında size geri dönüş yapacağız.

Tüm bunlara ek olarak, geçmiş yaptığımız açıklamaları kontrol ederseniz, oyuncu sayısını baz almadan, kaliteli bir ortam oluşturmaya çalıştığımız belirttik. "Low-RP" tabiriyle adlandırılan oyuncuların sunucumuzda ekip olarak barındırma taraftarı değiliz.

İlginiz için teşekkürler.

Maxwell

18/04/2020, saat 12:00 - 14:00 arasında sunucu bakım moduna alınacaktır. Sistem güncellemesi ve bug fix yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.

forum.euphoriarpg.com/index.php?topic=10.msg294#msg294

Excellent x

Alıntı yapılan: Aytuğ - 18 Nisan 2020, 01:13:44

Sunucu otoritenizi baya iyi geliştiriyorsunuz önermiyorum sunucuyu çözmeniz için 5-10 dakika oyunda kalmanız yeterli tabi ban veya kick yemeden durabilirseniz.
Ailevi ve kişisel değerlere saldırıp hoşgörü beklemek ne kadar saçma değil mi?
Boş karalama yapmaya gerek yok.Sunucuda 3 saat geçirdim bir tek yanlışlarını görmedim yönetimin ve gayet ilgililer.Sorunu önce kendinde ara

Aytuğ

Alıntı yapılan: Excellent x - 18 Nisan 2020, 03:32:58

Boş karalama yapmaya gerek yok.Sunucuda 3 saat geçirdim bir tek yanlışlarını görmedim yönetimin ve gayet ilgililer.Sorunu önce kendinde ara

Hataya karşı hata yapmayı kendinize yakıştıryorsanız yönetici olarak siz bilirisiniz.

Excellent x

Alıntı yapılan: Aytuğ - 18 Nisan 2020, 03:56:19
Alıntı yapılan: Excellent x - 18 Nisan 2020, 03:32:58

Hataya karşı hata yapmayı kendinize yakıştıryorsanız yönetici olarak siz bilirisiniz.
Yönetici değilim.Sadece haksız olduğunuzu belirtmek istedim.