GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 19:31:11

Suç ve Ceza // Film Yayınlandı!

Başlatan keronazo, 15 Nisan 2020, 09:50:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keronazo

Yapımcı: keronazo
Tür: Kısa - Film / Suç / Polisiye
Konu: Dedektif Henry amirinin çağırması üzerine cinayet mahaline gider fakat bu sefer işler farklıdır. Çözülmesi imkansız bir dosya, tek cevabı bilen ise dedektif Henry. Fakat bu cevabı verirse mesleğinden olabilir. Şimdi karar zamanı dedektif. VM kod adında ki bir adam kokuşmuş Los Santos'a adalet getirmeye çalışıyor. Buna da dedektif Henry ile başlıyor. Acaba başarılı olabilir mi?

Son düzenlenme: 19 Nisan 2020, 20:50:36 keronazo
Suç ve Ceza kısa filmime ulaşmak için tıklayın

mayob

Specter

Beklemedeyiz.
Son düzenlenme: 16 Nisan 2020, 15:07:48 Specter

Saygılarımla Specter...

gtadelisi

Buralar canlanmış. Başarılar, kolay gelsin.

keronazo

Alıntı yapılan: gtadelisi - 17 Nisan 2020, 12:45:17
Buralar canlanmış. Başarılar, kolay gelsin.
Alıntı yapılan: Specter - 16 Nisan 2020, 01:36:01
Beklemedeyiz.
Alıntı yapılan: mayob - 16 Nisan 2020, 01:29:34
Bekliyorum, kolay gelsin.
Teşekkür ederim, bölümü bitirmeye çalışıyorum. Yaklaşık bi 20 dakikalık filan film olacak. Beklentinize değecek. Bir saatlik yapacak kadar profesyonel olamadım henüz  :serefe:

Lineopth

keronazo

Alıntı yapılan: keronazo - 15 Nisan 2020, 09:50:40
Film
Suç ve Ceza

Film yayınlandı, izleyeceklere iyi seyirler. Eleştirilerinizi yapmayı unutmayın.

Cerberus.

Az önce ne izledim ben?

Her neyse emeklerine saygım var. Başka yorum yapmayacağım.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Tommy Vercetti

Girişi beğendim. Müziklerin sesi bana fazla geldi gibi, onun dışında güzel filmdi. Eline sağlık.

keronazo

Alıntı yapılan: Cerberus. - 20 Nisan 2020, 21:11:28
Az önce ne izledim ben?

İzlediğin ve eleştirin için teşekkür ederim. İlk defa yüklediğim programda ilk defa yaptığım bir film oldu bu.

Kendi özeleştirimi yaptığım da eksiğimin diyaloglar ve müzik kullanımı olduğunu düşünüyorum. Görsellik olarak alt yazının da pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Ama asla emeğe saygı kisvesi altında eleştiri yaptığını düşünerek saldıracak kadar kötü bir video olduğunu da düşünmüyorum. Türkçe'de ki en tehlikeli kelime "aferin" lafını daha düzgün bir şekilde anlaman gerektiğini düşünüyorum.

Her neyse eleştirine saygım var. Başka yorum yapmayacağım.

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 27 Nisan 2020, 14:04:53
Girişi beğendim. Müziklerin sesi bana fazla geldi gibi, onun dışında güzel filmdi. Eline sağlık.
Teşekkür ederim, "yapıcı " eleştirine katılıyorum. Müziğin sesi bence de yüksek. İlk deneyimime verelim, özür dilerim. Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Cerberus.

Alıntı yapılan: keronazo - 28 Nisan 2020, 00:22:29
Az önce ne izledim ben?

İzlediğin ve eleştirin için teşekkür ederim. İlk defa yüklediğim programda ilk defa yaptığım bir film oldu bu.

Kendi özeleştirimi yaptığım da eksiğimin diyaloglar ve müzik kullanımı olduğunu düşünüyorum. Görsellik olarak alt yazının da pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Ama asla emeğe saygı kisvesi altında eleştiri yaptığını düşünerek saldıracak kadar kötü bir video olduğunu da düşünmüyorum. Türkçe'de ki en tehlikeli kelime "aferin" lafını daha düzgün bir şekilde anlaman gerektiğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim, "yapıcı " eleştirine katılıyorum. Müziğin sesi bence de yüksek. İlk deneyimime verelim, özür dilerim. Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Sert ve kırıcı olmayacağım dedikçe beni zorluyorsun. Mesajımın neresinde "aferin" kelimesini kullandım veya bu tarz bir ima yaptım da beni bu kelimeyi anlamaya yönlendiriyorsum tughguy? Bunu bir söyle ilk. Gerçekten dilimde söylememek için zor tuttuğum eleştirilerimi yazayım mı istiyorsun?

Yersiz iyilikten maraz doğar dedikleri bu işte. Ben adamın şevkini kırmamak için çenemi tutuyorum eleştirimi olabilecek en düşük dozda yapıyorum ama o ısrarla gel bana en ağır eleştiriyi yap diyor fakat ben bir kere söz verdiysem dönmem. Zorlama şansını.
Son düzenlenme: 28 Nisan 2020, 00:46:27 Cerberus.
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

talha0ff

Yeni izleme fırsatı buldum.
Hem teknik açıdan hem de hikaye açısından başarılı sayılabilecek bir proje.
Tabi ki geliştirilmesi gereken yerleri var.
Mesela çok ağır geçişler akıcılığı biraz bozmuş.

Diyaloglar Amerikalı insanların arasında geçen diyaloglar gibi durmuyor.

Kurgu biraz daha geliştirilebilir.

Bunlar haricinde izlemeyi engelleyen herhangi bir sorun göremedim.

Başka projeler de görmek isterim.

Başarılar.

keronazo

Alıntı yapılan: Cerberus. - 28 Nisan 2020, 00:44:41
Alıntı yapılan: keronazo - 28 Nisan 2020, 00:22:29
Az önce ne izledim ben?

Sert ve kırıcı olmayacağım dedikçe beni zorluyorsun. Mesajımın neresinde "aferin" kelimesini kullandım veya bu tarz bir ima yaptım da beni bu kelimeyi anlamaya yönlendiriyorsum tughguy? Bunu bir söyle ilk. Gerçekten dilimde söylememek için zor tuttuğum eleştirilerimi yazayım mı istiyorsun?

Yersiz iyilikten maraz doğar dedikleri bu işte. Ben adamın şevkini kırmamak için çenemi tutuyorum eleştirimi olabilecek en düşük dozda yapıyorum ama o ısrarla gel bana en ağır eleştiriyi yap diyor fakat ben bir kere söz verdiysem dönmem. Zorlama şansını.
İyilik yaptığını düşünüyorsan ne diyim bir şey demiyorum. İmalı imalı konuşmak şevk kırmakta değilde nedir acaba merak ediyorum. "Ben daha demin ne izledim?" demenin neresi şevk kırmamak merak ediyorum. Yapıcı eleştirin varsa kalbim kırılmaz merak etme, içinde zor tuttukların saldırganlık ise içinde kalmaya devam etsin, beni düzeltecek bir şey ise her zaman beklerim.

Aferin konusuna gelirsek, en tehlikeli kelime "aferin" cümlesi şu demektir; eğer bir insana aferin diyorsan onun yaratıcılığını kırmış olursun. Çünkü o aferini aldıysa daha fazlasını yapmak için çalışmayacaktır o onun sınırı olmuş olur. Yani olumlu taraflarını görmek yerine olumsuz taraflarını ön plana çıkartarak onu geliştirmiş olur. Sen de sadece olumsuz tarafları görerek direk; "Ne izledim ben?" dediysen bu sözden yola çıkmışsındır dedim. Fakat yola da yanlış çıkmışsın. Bu söz bir eleştiri sözüdür, saldırganlık sözü değil. Eğer bu sözü örnek alıyorsan, yanlış aldığını söylemek istedim. Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: talha0ff - 28 Nisan 2020, 00:51:03
Yeni izleme fırsatı buldum.
Hem teknik açıdan hem de hikaye açısından başarılı sayılabilecek bir proje.
Tabi ki geliştirilmesi gereken yerleri var.
Mesela çok ağır geçişler akıcılığı biraz bozmuş.

Diyaloglar Amerikalı insanların arasında geçen diyaloglar gibi durmuyor.

Kurgu biraz daha geliştirilebilir.

Bunlar haricinde izlemeyi engelleyen herhangi bir sorun göremedim.

Başka projeler de görmek isterim.

Başarılar.
Değerli eleştirin ve yorumların için teşekkür ederim. Her cümlene hak veriyorum, diyaloglar kısmına ayrı bir yıldız koyuyorum. Diyalog kısmında eksik olduğumu bende farkettim.

Eamon

Güzel olmuş başarılar :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

keronazo