GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vice City Bikers Çetesi İle Bir Takım Bilgiler

Başlatan chmyera, 16 Nisan 2020, 18:20:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chmyera

Merhaba bu bilgiler GTA Fandom sitesinden alınan bilgilerdir.

Vice City Bikers, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: Vice City Stories'de bir motosiklet kulübüdür.

Bu kulübün liderleri Mitch Baker'dır. Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: Vice City Stories'de motosiklet süren tek çetedir.Renkleri siyah ve gridir.

Kullandıkları araçlar Angel ve Freeway'dir.

Çetenin lideri Mitch Baker'dir

1986 dolaylarında, Tommy Vercetti'nin zorla ele geçirmeden ilişkiler kurduğu sadece iki çeteden biri - diğeri Kübalılar. İlk görev sırasında Mitch Baker ona Cougar ve Zeppelin ile yeteneklerini kanıtlamak için bir yarış veriyor. Cougar ve Zeppelin'in fotoğraflarını altta göreceksiniz.

Cougar:

Zeppelin:

Son görevinde Baker (bir langırt makinesi oynuyor) Tommy'ye motorbisikletini Streetwannabes'tan çalması ve daha sonra Greasy Chopper barına geri götürmesi gerektiğini söyler. Bundan hemen sonra Mitch, Tommy'ye Love Fist konseri için biraz koruma sağladığını doğrulaması için çağırır. Bu, Mitch'in kendisine yalnızca kendileri için iyilik yaptıklarını ve MC Tommy adlı bir beta kıyafeti bulunduğunu söylediği için Tommy'nin artık bir üye olduğunu gösteriyor.

Beta kıyafetin resmi aşağıda

Mekanları Downtown ve Vice City'de.

Silahları ise Pistol,Micro-SMG Bir de GTA:VCS için Scorpion

Düşmanları ise şunlar (Hem Gta:vcs hem de Gta:vc)

Sharks
Cholos
Vance Crime Family
Patrol Invest Group
Mendez Cartel
Kübalılar

Umarım yazdığım şeyler biraz
da olsa bilgilendirici olmuştur hatam varsa özür dilerim ilk defa böyle bir şey yazıyorum. İyi günler hepinize
Fotoğraflar için lazlow'a teşekkür ediyorum burdan
Son düzenlenme: 16 Nisan 2020, 19:36:00 chmyera

lazlow

Eline sağlık. Ancak resim eklesen güzel olur. Bir de sanırım yanlışlık yapmışsın [/url][/img] gibi bbcode'lar gözüküyor. Edit: Düzeltmişsin, eline sağlık tekrar. Bilgilendirici konu olmuş
Son düzenlenme: 16 Nisan 2020, 19:38:22 lazlow

chmyera

Alıntı yapılan: lazlow - 16 Nisan 2020, 18:48:36
Eline sağlık. Ancak resim eklesen güzel olur. Bir de sanırım yanlışlık yapmışsın [/url][/img] gibi bbcode'lar gözüküyor.
hizliresim ekledim ama olmuyor çok üzüldüm

keronazo

Güzel konu, tebrik ederim. Neden bu oyuna her seferin de motorcu ekliyorlar ama hiç konvoy yaptıklarını göremiyoruz diye düşünüyorum. Bence çok güzel bir görüntü sağlayabilirlerdi. Gta IV'da bir motorsikletliyi canlandırdığımız bir DLC var. Onda konvoy yapıyor muyuz bilen varsa yanıtlarsa sevinirim, merak ettim şimdi.

Suç ve Ceza kısa filmime ulaşmak için tıklayın

chmyera

Alıntı yapılan: keronazo - 16 Nisan 2020, 19:35:16
Güzel konu, tebrik ederim. Neden bu oyuna her seferin de motorcu ekliyorlar ama hiç konvoy yaptıklarını göremiyoruz diye düşünüyorum. Bence çok güzel bir görüntü sağlayabilirlerdi. Gta IV'da bir motorsikletliyi canlandırdığımız bir DLC var. Onda konvoy yapıyor muyuz bilen varsa yanıtlarsa sevinirim, merak ettim şimdi.
Dediğin şeyibilmiyorum ama desteğin için teşekkür ederim :)

lazlow

Alıntı yapılan: keronazo - 16 Nisan 2020, 19:35:16
Bence onu düşündüler ama teknik sorunlar yüzünden başaramadılar. San Andreas'ta nadir olarak görüyorduk. En azından GTA IV'de oturtmuşlar.

KamilPanpa37

Gta 4 The Lost and Damned motorculuk deneyimini üst seviye yaşatabilen tek Dlc içeriği diyebilirim. Clubhouse mekanına girince tüyler ürperten kasvetli metalci şarkılar,çete savaşları,bilek güreşi ve beyzbol sopalı motor yarışları falandır çok zevkli içerikleri mevcut. Lazlow bey'in değindiği üzere Rockstar eski Gta'larda sanki yapmak istemiş ama teknolojik yetersizliklerden dolayı pek kafalarına yatmamış sanki, ve dlc ye saklamışlar.

chmyera

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 16 Nisan 2020, 21:12:35
Gta 4 The Lost and Damned motorculuk deneyimini üst seviye yaşatabilen tek Dlc içeriği diyebilirim. Clubhouse mekanına girince tüyler ürperten kasvetli metalci şarkılar,çete savaşları,bilek güreşi ve beyzbol sopalı motor yarışları falandır çok zevkli içerikleri mevcut. Lazlow bey'in değindiği üzere Rockstar eski Gta'larda sanki yapmak istemiş ama teknolojik yetersizliklerden dolayı pek kafalarına yatmamış sanki, ve dlc ye saklamışlar.
Dlc olmasaydı napardık artık :D

gtadelisi

Beta kıyafetinin kaldırılmaması gerekiyordu. Eline sağlık.

chmyera

Enkei

chmyera

Lineopth

heister

Uzzy