GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Uykusuzlar! | İyi geceler. Genel Konu | Sadece 00.00 ~ 07.00

Başlatan gtadelisi, 15 Kasım 2019, 01:54:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gtadelisi

İyi geceler, tüm değerli forum üyelerine esenlikler dilerim. Havalar ufaktan ısınmaya başlıyor, montları atıyoruz üstümüzden. Yazın buralar bomba gibi olur, önlerden uğrayıp vakit geçirelim. GTA 6'yı da takip edelim.

Levi

Göz kapaklarım yavaştan tüm direnme gücünü kaybetmeye başlarken herkese selam.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Enkei

Bu konuya en son koronadan önce yazılmış, bi' duygulanmadım değil. İyi geceler değerli GTAMulti üyeleri. Karantina günleriniz nasıl geçiyor?

Specter

Alıntı yapılan: Enkei - 16 Nisan 2020, 01:25:25
Bu konuya en son koronadan önce yazılmış, bi' duygulanmadım değil. İyi geceler değerli GTAMulti üyeleri. Karantina günleriniz nasıl geçiyor?

Uyanış,PC,yatış.

Saygılarımla Specter...

Xchatt

her uyandığım da aynı güne uyanıyorum sanki

Sa-Mp 2014-2020

DracDonix

Her gün, içimde bir sıkıntı ile uyanıyorum.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Enkei

Alıntı yapılan: Specter - 16 Nisan 2020, 01:39:14
Uyanış,PC,yatış.

Alıntı yapılan: Xchatt - 16 Nisan 2020, 01:40:42
her uyandığım da aynı güne uyanıyorum sanki

Gerçekten benim için de öyle. Günleri karıştırmaya başladım, uykum inanılmaz düzensiz hale geldi. Zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile. Online derslere katılmak bir nebze de olsun beyni açıyor fakat yine nafile. :şeytan:

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 16 Nisan 2020, 01:41:54
Her gün, içimde bir sıkıntı ile uyanıyorum.

Neden ki?

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Ranger.

Enkei

lazlow

İyi geceler :) Eskiden discord yoktu GTATurk gece sohbetleri bu konu altından yapılırdı. Şimdi çağın şartlarıyla çoğu sohbet discord üzerinden yapılıyor. Tabii biz yine geleneği bozmuyoruz :helal:

HELLBOY

uzun bir süre sampı bırakıyorum burdan tüm tanışmış olduğum iyi kötü kötü vakit geçirdiklerimden özür falan dilemiyorum bıraktığım gibi kalmanız dileğiyle ofisimi açmış ilerleyen süreçte reklamımı yapmış bulunacağım burda  iyi geçindiklerimi gözlerinden öpüyorum bir dev düştü izini bıraktı gidiyor dersiniz <3 unutmayın herşey sanalda önemli olan icraat yapıp başarıya ulaşmanız benim arkamdan çok atıp tuttular bu insanlarda başarıyı kıskanan kişiler Başarı elbet kıskanılacak birşey olmamalı taktir edilmedi burdan başarılı insanlara selam @Mütemadiyen @Backup vs iyi dostlar edindim oyuncularımla olmadığı kadar sohbet edip oyun oynadık yeri geldi küfür ettim hepinizi seviyorum.Arkamdan sevinecek insanlara şunu söyleyim gidişime aldanma dönüşümde çıldırırsınız :D Böyle bir platform içinde @Hwang ekibine teşekkürler daha iyi yerlere varman dileği ile.

Vupsen

İyi geceler.
Bu şarkıyı gece dinlemenin bambaşka bir zevki var.İlk keşfettiğimde bunu bir gün uzun yolda araba sürerken dinliycem diyordum, hala o günü bekliyorum.

Enkei

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 09 Mayıs 2020, 00:46:05
İyi geceler.
Bu şarkıyı gece dinlemenin bambaşka bir zevki var.İlk keşfettiğimde bunu bir gün uzun yolda araba sürerken dinliycem diyordum, hala o günü bekliyorum.

Güzel şarkıymış. Aklıma bu şarkıyı getirdi.

Uzun yola aracıyla gitmiş biri olarak söyleyebilirim ki bu tarz şarkıların tadı uzun mesafe yollarda bir başka oluyor. Özellikle gün doğumuna yakın ve sakin bir otoyolda cidden hazzı doruk noktasında yaşıyor insan.

İyi geceler değerli arkadaşlar.