GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 10:48:01

GTA VI Duyuruldu!

Başlatan mayob, 15 Nisan 2020, 04:26:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayob

Merhaba arkadaşlar.

Rockstar Games, bu gece itibariyle GTA VI'yı duyurmuş bulunmakta. Oyun ne yazık ki Vice City'de geçmiyor. Liberty City'ye geri dönüyoruz. Yedi ana karakteri yöneteceğimiz oyunda karakterlerden birinin Çinli olacağı kesinleşti. İki tanesi ise Güney Afrikalı olacak. Diğer dört karakterin uyruğu hakkında henüz bir bilgimiz yok. Şimdi Rockstar Games'in bize sunduğu detaylara bir bakalım:

• GTAForums'taki bir kullanıcının GTA V'in kodlarını incelemesi üzerine keşfettiği 01.21.2021 sayılarının gizemi böylelikle çözülmüş oldu. Rockstar Games, GTA VI'yı çok büyük ihtimalle 21 Ocak 2021 tarihinde çıkaracak.

• Gelen bilgilere göre oyun genel olarak Liberty City'de geçecek fakat çeşitli görevlerde; Los Santos, San Fierro, Vice City Stories gibi şehirleri de ziyaret edeceğiz.

• Libert City haritası GTA IV'teki gibi küçük olmayacak. Aksine, GTA IV'ün tam yirmi katı büyüklüğünde bir harita bizleri bekliyor. Kırsal alanlar, irili ufaklı onlarca ada, ormanlar ve nicesi.

• Oyunda; duvar ustalığı, sıvacılık, inşaat patlatma gibi meslekler edinebilmek mümkün. Yaptığımız meslekler bize her hafta belli bir miktar yevmiye getirecek. İşe gitmezsek ya da geç kalırsak kovulabileceğiz.

• Dağcılık, Bangee Jumping, Kung-Fu, Kamasutra ve Harakiri gibi onlarca sosyal aktiviteyle vakit geçirebileceğiz.

• Oyunda egzotik hayvanlar da bulunuyor. Afrika kaplanı ve çöl aslanı gibi hayvanlar var. Birkaç tane de fil bulunuyor, bu fillere binip drive-by yapabileceğiz.

• Yaklaşık olarak 20 ana görev bulunmakta, bu bizleri biraz üzdü zira oyun çok kısa bir sürede bitirilebilecek. Asıl olayın Online'da olduğunu söyleyen Rockstar Games; yepyeni battle royale haritaları, yepyeni silahlar, giyilebilir binlerce kıyafet ve Call of Duty'yi bile tahtından edebilecek bir savaş modu bulunacağını da ekledi. Oyunu FPS moduna alarak gerçek bir Call of Duty deneyimi yaşamak mümkün olacak.

• Oyun, yaklaşık olarak 300 GB'lık bir alan kaplayacak. Grafiklerin muazzam görüneceği söyleniyor, onun haricinde Anti-Aliasing yine bozuk olacakmış. 8x MSAA köklesek bile düzgün bir görüntü elde edemeyecekmişiz. En güncel sistemlerde bile yüksek frame düşüşleri yaşanabilecekmiş.

• Yedi ana karakter olacak ve yine GTA V'teki gibi her birinin özel birer yeteneği mevcut: Akrobatik bir kadın eşcinsel karakterimiz var ve kendisi Assassin's Creed gibi her yere tırmanabiliyor. Yine LGBTi destekçisi interseks bir Çinli erkek karakterimiz var, kendisi zamanı geri alma özelliğine sahip. Prince of Persia'daki gibi belirli bir güç kullanarak zamanı kısa süreli geriye alabileceğiz. Yine siyahi ve eşcinsel bir kadın karakterimiz var, özelliği açıklanmadı. Kalan karakterler hakkında da henüz bir bilgiye sahip değiliz. Ama genelinin LGBTi üyesi olacağı söyleniyor. Heteroseksüel ana karakter olmayacak gibi.

• Son olarak, oyunun tek oyuncu modu, yan görevler dahil en fazla 12 saatte bitirilebilecek. Rockstar Games, tek oyuncu modunun eski oyuncuların gönlünü almak için sonradan eklendiğini, oyunun en baştan beri yalnızca Online olarak tasarlandığını belirtiyor.

Ve işte yıllardır süren büyük bekleyiş nihayet sona ermek üzere arkadaşlar. GTA VI'nın muhteşem bir oyun olacağından hiç şüphem yok. Sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtin, beyin fırtınası yapalım.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 13:44:01 Enkei Sebep: Başlığın tamamını büyük harflerle yazmak yasaktır.

lacosapalm

Biz'de yedik.  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:

- S O N

Cerberus.

Ne mi düşünüyorum ? Ne mi düşünüyorum ?

Öfkeden kafayı yedim anlıyor musun ? Aşırı ragelendim şuan Rockstar bizimle kafa mı buluyor ha ? Lanet olsun sana Bugstar Games.

Bu adamlar yıllardır nasıl oyun yapması gerektiğini bilmiyorlar en güzel oyunları PS2 ve Xbox360'a çıkartıp PC'ye ucunu bile koklatmadılar. Her beta aşamasında oyunları mahvettiler. Kesip biçtiler acımadılar Bu da yetmezmiş gibi ne bir Remaster ne de port hiçbir şey yapmadılar oturup seyrettiler sadece.
Biz de öylece saçma sapan önümüze bakmakla yetiniyoruz. Yaptıkları remaster ve portlar bugdan geçilmezken oyuncuların saygısını toptan kaybetmişken bunları mı düşünmüşler ? Young Maylay, Ray Liotta ve nice efsane bu lanet firmaya cephe almakta çok haklı şimdi de yılların efsanesini mahvetmişler bu işler ne kadar böyle sürecek ha ? Kahrolsun.

Gri ve kasvetli GTA IV ve EFLC zaten kötüydü üstelik hala çözülmeyen bir yığın BUG ve optimizasyon sorununu da beraberinde getirdi sonra çıkan Shit Theft Auto Online saçmalığı ve çöpten ibaret STA V Story Mode'la efsanenin mezarına ilk kazmayı da vurmuşlardı. Ama bu kadarını beklemiyordum pes gerçekten.

Yaptıkları PS3 ve X360 portları Bugdan geçilmez Steam versiyonlara el atıp adam etmezler yılların VCS'sini bile mobile getirmekten acizler. MC3, MC:LA, RDR, The Warriors, Smugglers Run gibi oyunlar arşivlerde çürür emülatörlerde sürünürüz ama nerde saçma iş var battle royal mallığı var SJW'lik var peşinden tuzlukla koşarlar. Bırakın artık şu aptal firmanın fanı olmayı ne halt ederlerse etsinler.

YETER ARTIK. KENDİNE GEL SUCKSTAR GAMES bu sana SON UYARIMIZ

:şeytan: :şeytan: :şeytan: :şeytan:
Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 04:47:21 Alpha_35
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

mayob

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 15 Nisan 2020, 04:35:52

Öfkeden kafayı yedim anlıyor musun ? Aşırı ragelendim şuan Rockstar bizimle kafa mı buluyor ha ? Lanet olsun sana Bugstar Games.

Bu adamlar yıllardır nasıl oyun yapması gerektiğini bilmiyorlar en güzel oyunları PS2 ve Xbox360'a çıkartıp PC'ye ucunu bile koklatmadılar. Bu da yetmezmiş gibi ne bir Remaster ne de port hiçbir şey yapmadılar oturup seyrettiler sadece.
Biz de öylece saçma sapan önümüze bakmakla yetiniyoruz. Yaptıkları remaster ve portlar bugdan geçilmezken oyuncuların saygısını toptan kaybetmişken bunları mı düşünmüşler ? Young Maylay, Ray Liotta ve nice efsane bu lanet firmaya cephe almakta çok haklı şimdi de yılların efsanesini mahvetmişler bu işler ne kadar böyle sürecek ha ? Kahrolsun.

Gri ve kasvetli GTA IV ve EFLC zaten kötüydü üstelik hala çözülmeyen bir yığın BUG ve optimizasyon sorununu da beraberinde getirdi sonra çıkan Shit Theft Auto Online saçmalığı ve çöpten ibaret STA V Story Mode'la efsanenin mezarına ilk kazmayı da vurmuşlardı. Ama bu kadarını beklemiyordum pes gerçekten.

Yaptıkları PS3 ve X360 portları Bugdan geçilmez Steam versiyonlara el atıp adam etmezler yılların VCS'sini bile mobile getirmekten acizler nerde saçma iş var battle royal mallığı var onun peşindeler. Bırakın artık şu aptal firmanın fanı olmayı ne halt ederlerse etsinler.

Kardeşim bir şey bildiğin yok, artistlik taslama. Koskoca firma sana mı hesap verecek?

lacosapalm

Alıntı yapılan: mayob - 15 Nisan 2020, 04:43:05
Alıntı yapılan: Alpha_35 - 15 Nisan 2020, 04:35:52

Bu adamlar yıllardır nasıl oyun yapması gerektiğini bilmiyorlar en güzel oyunları PS2 ve Xbox360'a çıkartıp PC'ye ucunu bile koklatmadılar. Bu da yetmezmiş gibi ne bir Remaster ne de port hiçbir şey yapmadılar oturup seyrettiler sadece.

Yaptıkları PS3 ve X360 portları Bugdan geçilmez Steam versiyonlara el atıp adam etmezler yılların VCS'sini bile mobile getirmekten acizler nerde saçma iş var battle royal mallığı var onun peşindeler. Bırakın artık şu aptal firmanın fanı olmayı ne halt ederlerse etsinler.

Kardeşim bir şey bildiğin yok, artistlik taslama. Koskoca firma sana mı hesap verecek?

Dünya Suckstar'dan büyüktür.  :hayir:  :hayir:  :elsalla:  :elsalla:

- S O N

Cerberus.

Senin gibi Suckstar'ı sucklamaya meraklı fanboylar olduğu sürece Suckstar aç kalmaz zaten. :)

Olan bizim gibi hala Vice City, San Andreas oynayan patchler ve modlar peşinde koşup mod yapımcılarının eline bakan gerçek GTA'cılara oluyor. Hadi sen git LGBT karakterlerinle Motor Wars oyna.

Alıntı yapılan: lacosapalm - 15 Nisan 2020, 04:44:05
Dünya Suckstar'dan büyüktür.  :hayir:  :hayir:  :elsalla:  :elsalla:
Aynen öyle adamsınnn :helal:
Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 04:49:12 Alpha_35

"GALATASARAY"

mayob

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 15 Nisan 2020, 04:45:24
Senin gibi Suckstar'ı sucklamaya meraklı fanboylar olduğu sürece Suckstar aç kalmaz zaten. :)

Olan bizim gibi hala Vice City, San Andreas oynayan patchler ve modlar peşinde koşup mod yapımcılarının eline bakan gerçek GTA'cılara oluyor. Hadi sen git LGBT karakterlerinle Motor Wars oyna.

Zaten ne oluyorsa sizin gibi eski moruk oyuncular yüzünden oluyor. Bir düşün artık yakamızdan. Bırakın insanlar artık güzel oyunlar çıkarabilsinler. Amma meraklıymışsınız kötü grafikli çöp mekanikli eski oyunlara.

Cerberus.

Alıntı yapılan: mayob - 15 Nisan 2020, 04:48:23

Zaten ne oluyorsa sizin gibi eski moruk oyuncular yüzünden oluyor. Bir düşün artık yakamızdan. Bırakın insanlar artık güzel oyunlar çıkarabilsinler. Amma meraklıymışsınız kötü grafikli çöp mekanikli eski oyunlara.
Sen o oyunların mekaniklerine kurban ol be! Senin beğendiğin yapmacık konsol barbie bebek dinamikleriyle mi oynayalım ? 

Sizin oynadığınız Pubg Fortnite CS:GO çöplerini de görüyoruz işiniz gücünüz Competetive kasmak GTA ne zaman Competitive oldu ha ? Bana bir söylesene. Yılların efsanesini Competitive yaptınız ELECTRONIC SUCKS firması bile bu efsanenin içine edemezdi SUCKSTAR'ı tebrik ediyorum çok iyi başardı. :elsalla: :elsalla: :elsalla:

Sen bana söylesene bu firmanın oyunculara saygısı nerde ha ? 6 senedir hala Bugları raporlanan felaket San Andreas Remastered Edition'ın hesabını ver bana. PS3 ve X360 oyuncularının çektiği çilenin hesabını ver Steam'den satın aldığı oyun çökenlerin hesabını ver BUGSTAR GAMES'in avukatı seni.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 05:03:15 Alpha_35

"GALATASARAY"

mayob

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 15 Nisan 2020, 04:53:20
Alıntı yapılan: mayob - 15 Nisan 2020, 04:48:23

Sen o oyunların mekaniklerine kurban ol be! Senin beğendiğin yapmacık konsol barbie bebek dinamikleriyle mi oynayalım ? 

Sizin oynadığınız Pubg Fortnite CS:GO çöplerini de görüyoruz işiniz gücünüz Competetive kasmak GTA ne zaman Competitive oldu ha ? Bana bir söylesene. Yılların efsanesini Competitive yaptınız ELECTRONIC SUCKS firması bile bu efsanenin içine edemezdi SUCKSTAR'ı tebrik ediyorum çok iyi başardı. :elsalla: :elsalla: :elsalla:

Kardeşim artık 2000 yılında değiliz anlasana. Neden hala Milenyum'da kalmak için bu kadar çaba sarf ediyorsun? Neden hala Noel Dayı? Neden hala Ayrılsak da Beraberiz? Artık insanlar NPC'leri değil, birbirini kesip biçmek istiyor oyunlarda. XP kasmak, level atlamak, RP yapmak istiyor. Bug'larla glitch'lerle boğuşmak istiyor. Saçma sapan DLC'lere oyun içi satın alımlara para kaptırmak istiyor. Politik doğruculuk görmek istiyor. Yeni nesil gümbür gümbür gelmekte ve sizin gibi yaşlı fosilleri piyasadan silecekler. Ben erken uyandım ve doğru yolu bulup çağın gereklerine uymaya başladım. TikTok indirdim telefonuma beni anlıyor musun ha? TikTok indirdim!

Cerberus.

Yani ÇÖPSTARIN çıkarttığı bu Buglı ve Glitchli oyunları savunuyorsun bana öyle mi ? Oyunculara yapılan saygısızlığı 6 senedir giderilmeyen BUGl'ları. Yazıklar olsun sana yazıklaaaarrr. DLC'lere Microtransactionlara kaptırdığın o paralar MİLLİ SERVETİMİZ. Nasıl yaparsın böyle bir şey ?
Koynumuzda yılan beslemişiz bunca yıl. Git canın ne istiyorsa onu yap. RP ve Level'ini git Fortnite'ta kas git Pubg Mobile'da kas. GTA'dan uzak dur çek o pis ellerini. Candy Crush, Sunway Surfers çocuğu seni. TikTok'ta "Kimiiin karısııı buuu." diye video da çekersin seeen yumuşak Z kuşağı mensubu.

Biz oyunların harman olduğu yerden geliyoruz gardaşşş ? Tamam mı ? GTA VC'ler NFS Underground'lar CS 1.6'lar Super Mario'lar bunlarla büyüdük ve geliştik sok bunu o Millenial beynine ? Anladın mı beni he ?

BU ÇOCUK PUBG OYNASA BEĞENİRDİN DEĞİL Mİ ?
BU ÇOCUK FORTNITE OYNASA BEĞENİRDİN DEĞİL Mİ ?
BU ÇOCUK BATTLE ROYAL OYNASA BEĞENİRDİN DEĞİL Mİ ?
AMA BU ÇOCUK GTA VC OYUNYOR GTA SA OYNUYOR VE SEN BU ÇOCUĞU BEĞENMEYECEKSİN. ANLADIN MI ?

Son düzenlenme: 15 Nisan 2020, 05:18:02 Alpha_35

"GALATASARAY"

mayob

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 15 Nisan 2020, 05:13:21
Yani ÇÖPSTARIN çıkarttığı bu Buglı ve Glitchli oyunları savunuyorsun bana öyle mi ? Oyunculara yapılan saygısızlığı 6 senedir giderilmeyen BUGCl'ları. Yazıklar olsun sana yazıklaaaarrr.
Koynumuzda yılan beslemişiz git canın ne istiyorsa onu yap. RP ve Level'ini git Fortnite'ta kas git Pubg Mobile'da kas. Candy Crush, Sunway Surfers çocuğu seni. TikTok'ta "Kimiiin karısııı buuu." diye video da çekersin seeen. Yumuşak Z kuşağı mensubu.

Biz oyunların harman olduğu yerden geliyoruz ? Tamam mı ? GTA VC'ler NFS Underground'lar CS 1.6'lar Super Mario'lar bunlarla büyüdük ve geliştik sok bunu o Millenial beynine ? Anladın mı beni ?

BU ÇOCUK PUBG OYNASA BEĞENİRDİN DEĞİL Mİ ?
BU ÇOCUK FORTNITE OYNASA BEĞENİRDİN DEĞİL Mİ ?
BU ÇOCUK BATTLE ROYAL OYNASA BEĞENİRDİN DEĞİL Mİ ?
AMA BU ÇOCUK GTA VC OYUNYOR GTA SA OYNUYOR VE SEN BU ÇOCUĞU BEĞENMEYECEKSİN. ANLADIN MI ?

Kardeş kullandığın kelimelere dikkat et bak bildiririm moderatöre. Yeter artık fazla olmaya başladın sen. Git ne halin varsa gör eski ÇÖP oyunlarınla. "Çalışmayı durdurdu" hatalarıyla falan uğraş. Seni Milenyum artığı seni. Az kaldı hepinizin kökünü kazıyacağız. Yaşasın yeni ve hür gençlik!

Vamonte

Ne mi düşünüyorum?  :D

Vupsen

"• Oyun, yaklaşık olarak 300 GB'lık bir alan kaplayacak. Grafiklerin muazzam görüneceği söyleniyor, onun haricinde Anti-Aliasing yine bozuk olacakmış. 8x MSAA köklesek bile düzgün bir görüntü elde edemeyecekmişiz. En güncel sistemlerde bile yüksek frame düşüşleri yaşanabilecekmiş."

Bu kısma koptum. :D

keronazo

Alıntı yapılan: mayob - 15 Nisan 2020, 04:26:21
• Dağcılık, Bangee Jumping, Kung-Fu, Kamasutra ve Harakiri gibi onlarca sosyal aktiviteyle vakit geçirebileceğiz.
Kamasutra iyimiş artık hot coffee gibi modlara ihtiyaç duymucaz yani

Suç ve Ceza kısa filmime ulaşmak için tıklayın

Tan

Alıntı yapılan: mayob - 15 Nisan 2020, 04:26:21
• Yedi ana karakter olacak ve yine GTA V'teki gibi her birinin özel birer yeteneği mevcut: Akrobatik bir kadın eşcinsel karakterimiz var ve kendisi Assassin's Creed gibi her yere tırmanabiliyor. Yine LGBTi destekçisi interseks bir Çinli erkek karakterimiz var, kendisi zamanı geri alma özelliğine sahip. Prince of Persia'daki gibi belirli bir güç kullanarak zamanı kısa süreli geriye alabileceğiz. Yine siyahi ve eşcinsel bir kadın karakterimiz var, özelliği açıklanmadı. Kalan karakterler hakkında da henüz bir bilgiye sahip değiliz. Ama genelinin LGBTi üyesi olacağı söyleniyor. Heteroseksüel ana karakter olmayacak gibi.
Marvelstar Games 2020 :şeytan: