GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Claude speed neden konuşamıyor bir sebebi mi var?

Başlatan chmyera, 14 Nisan 2020, 15:19:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chmyera

Uzzy

Rockstar seslendirmen bulamamış olabilir.

Lineopth

Tommy de yüzemiyor. Easter egg olabilir.

chmyera

Alıntı yapılan: Lineopth - 14 Nisan 2020, 15:47:26
Tommy de yüzemiyor. Easter egg olabilir.
onun sebebi galiba köpekbalıklarındanmış

Alıntı yapılan: Uzzy - 14 Nisan 2020, 15:45:02
oyundaki pedlerin hepsine seslendirmen bulmuş ama sadece claudeye mi bulamamış garip değil mi
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 19:00:09 Levi Sebep: spam iletiler birleştirilmiştir.

Lineopth

Kesin cevap yok Rockstar tarafından. Meraklıyım bende, kendimce bir düşüncede bulundum. Köpekbalığından mı yoksa başka bir şeylerden mi bilmiyorum.

chmyera

gta 6'yı çıkarmadan şu soruların cevaplarını verseler herkes daha mutlu olcak  :)

Uzzy

Alıntı yapılan: chmyera - 14 Nisan 2020, 15:55:57
Alıntı yapılan: Uzzy - 14 Nisan 2020, 15:45:02
oyundaki pedlerin hepsine seslendirmen bulmuş ama sadece claudeye mi bulamamış garip değil mi
Garip.

Tommy Vercetti

Bu soruyu bende soruyorum. Bilen biri var mı?

Eamon

GTA San Andreas'da CJ, Claud'a mute diyormuş. Mute'nin anlamıda susturulmuş veya susturma herhalde Türkçeye çevirirsek. Bir yerde okumuştum geçen doğrumu bilmiyorum.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

chmyera

Specter

Sesiz katil ve ayrıca insanların Claude kendileri gibi düşünmeleri istenmiş fikrimce çünkü onun hakkında doğru dürüst hiçbir bilgi yok ismi soyismi bile doğru değil.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 18:41:39 Specter

Saygılarımla Specter...

chmyera

Alıntı yapılan: Specter - 14 Nisan 2020, 18:40:25
Sesiz katil ve ayrıca insanların Claude kendileri gibi düşünmeleri istenmiş fikrimce çünkü onun hakkında doğru dürüst hiçbir bilgi yok ismi soyismi bile doğru değil.
oda iyiymiş

Umarım yakında bazı sırlar ortaya çıkar tommy vercettinin yüzememesi,claude speed'in konuşamamısı gibi :hm:  :okumak:  :anons:
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 19:00:48 Levi Sebep: spam iletiler birleştirilmiştir.

TAKTAK26

Sessiz birisi olarak biliniyor yani sessiz katil aslında bir gün tıss dese herkes oha (tıss) dedi der yani o şekil. :D

Kanalize!

chmyera

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 14 Nisan 2020, 18:49:41
Sessiz birisi olarak biliniyor yani sessiz katil aslında bir gün tıss dese herkes oha (tıss) dedi der yani o şekil. :D
:D claude'nin tarzını beğendim