GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grand Theft Auto IV Complete Edition Türkçe Yama!

Başlatan TayfunKey, 21 Mart 2020, 23:39:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TayfunKey

Güzel yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Şunu da söyleyeyim oyunu sıfırdan çevirmedik. Eski ve piyasadaki en iyileri derledik sadece. Son güncelleme ile GTA IV düzgün bir seviyeye gelince hoş bir şekilde uyumlu oldu. Hiç İngilizce bilmeyenler için gayet ideal durumda. :)

bloo13

bloo13 | gumo
try to be a rainbow in someone's cloud

Dyternal

Eline sağlık. Fakat Türkçe yazım kurallarına dikkat etsen. Mesela "Polislerden Kurtul" değil "Polislerden kurtul." olması güzel olabilirdi. Birde sanırım alt yazılara Türkçe yazı desteği geldi. "adamlarimi" yerine "adamları" yapabilirdin. Ama genel olarak güzel.

kelly

I want everything

Lineopth

Emeği geçen herkesin eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Desky

david18

Yanlız yama kurulmuyor exeyi seçmeme ragmen kur butonu pasif nasıl düzeltebilirim ?

gtadelisi

Teşekkürler, yeni sürüme göre güncellemek iyi olmuş.

Beauclerc

Çok emek verdiğimiz bir mod. Saatlerce üzerinde çalışmıştık. Complete Edition için uyumlu bir hale getirilmesine çok sevindim :) Oyuna baştan başlamıştım ben de şimdi yükleyip Türkçe oynayacağım :)

larqe4865

ya güzel kardeşimlerim bana bir yardımcı olurmusunuz şu yamayı kuramadım bir ne yaptıysam olmadı sildim oyunu geri yükledim olmadı tekrar indirdim gine olamdı oyunu açtım geri kapattım olmadı birisi yardımcı olurmu ?

lazlow

Alıntı yapılan: larqe4865 - 12 Nisan 2020, 22:30:52
ya güzel kardeşimlerim bana bir yardımcı olurmusunuz şu yamayı kuramadım bir ne yaptıysam olmadı sildim oyunu geri yükledim olmadı tekrar indirdim gine olamdı oyunu açtım geri kapattım olmadı birisi yardımcı olurmu ?

İndirdiğin RAR dosyasından .exe uzantılı programı aç. Karşına oyunun yüklü olduğu klasörü soran bir pencere çıkacak. İster otomatik ara, ister manuel ara (elle arama) seçeneğini seç.

Seçeneklerin solunda bulunan klasör simgelerine tıklayarak oyunun klasörünü seçip ilerle de. Otomatik olarak kurulacak.

KamilPanpa37

Steam'den Complete Edition sürümüne sahip olduğum için Türkçe yamayı kurup oynayıp bitirdim yalnız Gta 4'ü Tayfun Kumaş ve TBOGT Expansion'u ise GtaTürk.com sitesi çevirmişti,onların çeviri kalitesi gerçekten güzel,yalnız diğer TLAD Dlc'sini çeviren türkçe-yama ekibi pek güzel iş çıkartamamış,bazı dialogları çevirmemişler ve bazı yerlerde ciddi şekilde translate çeviri kalitesi var.Amacım kesinlikle kendilerini kötülemek değil ama türkçe yama yapacaksanız en azından biraz özen göstermeleri gerekiyordu.Umarım bir sonraki projelerinde ders çıkarırlar ve oyunlardaki çeviri kalitelerine daha bir özen gösterirler.  :)
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 18:36:39 KamilPanpa37

TayfunKey

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 14 Nisan 2020, 18:34:06
Steam'den Complete Edition sürümüne sahip olduğum için Türkçe yamayı kurup oynayıp bitirdim yalnız Gta 4'ü Tayfun Kumaş ve TBOGT Expansion'u ise GtaTürk.com sitesi çevirmişti,onların çeviri kalitesi gerçekten güzel,yalnız diğer TLAD Dlc'sini çeviren türkçe-yama ekibi pek güzel iş çıkartamamış,bazı dialogları çevirmemişler ve bazı yerlerde ciddi şekilde translate çeviri kalitesi var.Amacım kesinlikle kendilerini kötülemek değil ama türkçe yama yapacaksanız en azından biraz özen göstermeleri gerekiyordu.Umarım bir sonraki projelerinde ders çıkarırlar ve oyunlardaki çeviri kalitelerine daha bir özen gösterirler.  :)

Ona da ben el atmıştım. İptal edilmek üzereyken... Açıkçası GTA IV konusunda yaptığım Türkçe yamalardan bugün pek memnun değilim ama yinede dönemine göre en iyisini yapmaya çalışmıştım.

Dyternal

Türkçe karakterleri W gibi çeviriyor yapamadım. :(

Impeccable

Ellerinize sağlık, tekrar başlamayı düşünüyordum şimdi eyleme dönüştürme vakti geldi. :)