GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6 Tartışma ve Sohbet Konusu GTA 6 Türkçe Olur mu?

Başlatan Uzzy, 13 Şubat 2020, 16:22:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Melo

Alıntı yapılan: gtadelisi - 12 Nisan 2020, 12:14:39
grandtheftauto6.net bizi böyle bir resme yönlendiriyor.

imgur sitesine yönlendirerek açılıyor resim. Fan işidir, resmî birşey değil bence.

Tan

Güzel bir yorum atıp sizi sevindirmek isterdim ama alan adı Rockstar Games'e ait değil. Haber puf, fake.

Alves.

Rockstar Games'in sevdiği bir şey bu, yani ne "clickbait" bu haberi yayımlamadan önce Take-Two'a ait olmadığını biliyordum. :D

Böyle böyle yaparak GTA 6'yı hep gündemde tutuyoruz. Ve Rockstar Games bu gibi asparagas haberleri görmekten zevk alıyor.

Vice City'de geçmese bile sırf insanların Vice Vice demesi yüzünden Vice City'de geçmesi bile söz konusu.
Son düzenlenme: 12 Nisan 2020, 13:04:28 Alves.

gtadelisi

Alıntı yapılan: Melo - 12 Nisan 2020, 12:26:25

imgur sitesine yönlendirerek açılıyor resim. Fan işidir, resmî birşey değil bence.
Katılıyorum. Belirtmek istedim yine de.

Alıntı yapılan: Tan - 12 Nisan 2020, 12:30:28

Güzel bir yorum atıp sizi sevindirmek isterdim ama alan adı Rockstar Games'e ait değil. Haber puf, fake.
Katılıyorum aynı şekilde. Belirtmek istemiştim.

Alıntı yapılan: Alves. - 12 Nisan 2020, 13:01:24
Rockstar Games'in sevdiği bir şey bu, yani ne "clickbait" bu haberi yayımlamadan önce Take-Two'a ait olmadığını biliyordum. :D

Böyle böyle yaparak GTA 6'yı hep gündemde tutuyoruz. Ve Rockstar Games bu gibi asparagas haberleri görmekten zevk alıyor.

Vice City'de geçmese bile sırf insanların Vice Vice demesi yüzünden Vice City'de geçmesi bile söz konusu.
Asparagas haber de olsa, Rockstar Games'in böyle haberleri takip edip oyunun sürecini ona göre şekillendirdiğini GTAForums'da okumuştum. Tabii ki bunlar ne kadar asparagas haber de olsa çok güzel haberler ve spekülasyonlar.

heister

Uzzy

Tan

Lineopth

Tommy Vercetti

heister

Beauclerc

Kotaku'dan Jason Schreier'a göre, oyunun hazır olmasına daha çok uzun bir yol var, oyunun erken geliştirme aşamasında olduğunu düşünüyor. Jason Schreier, çoğu zaman güvenilir kaynaklara sahip ama sıkça da spekülasyonlar yapıyor. Bununla birlikte daha önce Rockstar Games'ten birçok doğru sızıntı yapan Yan2295 ise, oyunun erken geliştirme aşamasında olması mümkün değil diyor. Jason Schreier'ın kehanetlerinden birisi de GTA 6'nın bu yıl duyurulacağıydı.

heister

Alıntı yapılan: Beauclerc - 16 Nisan 2020, 12:48:14
Kotaku'dan Jason Schreier'a göre, oyunun hazır olmasına daha çok uzun bir yol var, oyunun erken geliştirme aşamasında olduğunu düşünüyor. Jason Schreier, çoğu zaman güvenilir kaynaklara sahip ama sıkça da spekülasyonlar yapıyor. Bununla birlikte daha önce Rockstar Games'ten birçok doğru sızıntı yapan Yan2295 ise, oyunun erken geliştirme aşamasında olması mümkün değil diyor. Jason Schreier'ın kehanetlerinden birisi de GTA 6'nın bu yıl duyurulacağıydı.
Bencede bu yıl duyurulur. Oyun geç çıkar ama bu yıl duyurulur.

KamilPanpa37

Bu yıl duyurulsa bile tam net bir tarih olarak 2023'den aşağı bir tarihte çıkacağını sanmıyorum,Gta V'İ hatırlarsanız 2011 de duyuruldu ve 2013 de çıkışını gerçekleştirmişti, 2023 de çıkarsa  :rockstar:  ciddi ciddi bir Gta serisini 10 senelik bekleyişin ardından çıkartmış olacak.  :D

gtadelisi

Alıntı yapılan: heister - 12 Nisan 2020, 15:32:57
Rockstar Games GTA 6 senaryoları. :D
Çok yakında umarım kardeşim. :D

Alıntı yapılan: Beauclerc - 16 Nisan 2020, 12:48:14
Red Dead Redemption 2 gibi bir oyundan sonra nasıl kaliteli oyun çıkabilir, görmediğimiz için aklımız almıyor. Rockstar Games GTA Online'nın suyunu çıkarmayı bırakıp GTA 6'ya odaklansa bir şeyleri göreceğiz artık. Duyurma ihtimali çok yüksek lakin duyurunca hemen oyunu çıkarmadıkları için, 2-3 yıl bekleriz.

Lineopth