GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

valencia

Açık  konuşacak olursak, sunucunun LSPD üyeleri berbat(bazıları). Akademi Eğitmeni Brandon Hamilton var SLO olarak. Kişi devriye telsizlerini doğru veriyorum, doğru vermiyorsun diyor. Sokakta bağrıyor, vatandaş görse ne der. Hiyerarşi bile yapmıyor, ismimle söylüyor. LSPD hakkında başka birşey demeyeceğim.  Sistemleri güzel, açıkçası yani.

Laundt

EfeKnC

Alıntı yapılan: valencia - 05 Nisan 2020, 21:59:53
Açık  konuşacak olursak, sunucunun LSPD üyeleri berbat(bazıları). Akademi Eğitmeni Brandon Hamilton var SLO olarak. Kişi devriye telsizlerini doğru veriyorum, doğru vermiyorsun diyor. Sokakta bağrıyor, vatandaş görse ne der. Hiyerarşi bile yapmıyor, ismimle söylüyor. LSPD hakkında başka birşey demeyeceğim.  Sistemleri güzel, açıkçası yani.
Şahıs akademi öğrencisi olarak gelip,SLO dediği kişinin yaptıklarını sorguluyor.Rolsel olarak bir akademi öğrencisi SLO'yu nasıl sorgular.Telsizlerinde kod vermiyor sadece yazıya dayalı telsiz veriyor.Şahısın tek acısı LSPD'den atılmasıdır.

Alıntı yapılan: valencia - 05 Nisan 2020, 21:59:53
Bir SLO akademi öğrencisine çaylak rolü uygulayabilir bu heryerde geçerli,Sokak ortasında dediği araçtayken bağırıyor.Bir topluluk içerisinde bağırmıyoru,acınız yüzünden hiçbiryeri kötülemeyin/karalamayın.

Sunucuda yeni sistemler ile birlikte yeni birlik sistemi ile karşınızdayız
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 19:07:15 Enkei Sebep: Flood içerikli iletiler birleştirilmiştir.

Emirhan☪

Silent

GYM sistemi müthiş olmuş başarıların devamını bekliyorum..

Emirhan☪

Yeni sistemlerle hızlı şekilde gelişmeye devam.

Alıntı yapılan: Silent - 07 Nisan 2020, 17:07:55
GYM sistemi müthiş olmuş başarıların devamını bekliyorum..
Düşünceniz için Teşekkürler.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 19:08:07 Enkei Sebep: Flood içerikli iletiler birleştirilmiştir.

Wonderland

Bu gece etkinliği kaçırmayın!

Server IP: 77.83.201.168:7777

EfeKnC

Erenn

Wonderland

Server IP: 77.83.201.168:7777
Forum: www.wonderland-roleplay.com
Discord: https://discord.gg/3bjFCsW

Alıntı yapılan: Erenn - 08 Nisan 2020, 15:54:33
Her objeye texture atılmış gereksiz kasma yaratıyor.
Güncelleme ile düzelteceğiz.

kelly

I want everything

EfeKnC