GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6 Tartışma ve Sohbet Konusu GTA 6 Türkçe Olur mu?

Başlatan Uzzy, 13 Şubat 2020, 16:22:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Tan - 31 Mart 2020, 17:45:24
Alıntı yapılan: Lineopth - 31 Mart 2020, 17:35:45
@Tan yeni haberler yok mu hocam?
Yeni haberler var fakat gerçeklik oranı yok. O yüzden yayınlamayı düşünmüyorum. Gerçekten doğruluk oranı olan bir haber çıkarsa ilk burada. :helal:
Bekliyoruz reis. :rockstar:

Beauclerc

Mart ayı ile ilgili iddialar yanlış çıktı. GTAForums'ta İskoçyalı bir üye daha önceden çoğunlukla tutmuş olan tahminlere sahip. Bir hafta şaşırma ile RDR 2 trailer veya duyuru tarihini doğru tahmin etmişti. Önce 24 Mart, daha sonra Mart sonu tahminlerinin tamamı asılsız çıktı.

gtadelisi

Yeni haberler var fakat gerçeklik oranı yok. O yüzden yayınlamayı düşünmüyorum. Gerçekten doğruluk oranı olan bir haber çıkarsa ilk burada. :helal:
Teşekkürler. Tıklama için yalan haberler yapmaktan iyidir.

Desky

Önceki haberlerde gördük. :D Bekliyoruz yeni haberleri.

Beauclerc

Ben de bazı kaynakları araştırıyorum ve bugüne ait yine dedikodular var. Ne çıkacağını bilmiyoruz.
Oyunla ilgili resmi açıklama gelene kadar ben hiçbir kaynağa güvenmiyorum açıkçası.
Son düzenlenme: 03 Nisan 2020, 18:01:29 Beauclerc

Uzzy

Alıntı yapılan: Beauclerc - 01 Nisan 2020, 00:52:22
Mart ayı ile ilgili iddialar yanlış çıktı. GTAForums'ta İskoçyalı bir üye daha önceden çoğunlukla tutmuş olan tahminlere sahip. Bir hafta şaşırma ile RDR 2 trailer veya duyuru tarihini doğru tahmin etmişti. Önce 24 Mart, daha sonra Mart sonu tahminlerinin tamamı asılsız çıktı.
Mart ayı iddialarına ben çok küfür ettim çok mutlu olmuştum kesinlik var diye.

gtadelisi

Alıntı yapılan: Beauclerc - 03 Nisan 2020, 12:15:15
Ben de bazı kaynakları araştırıyorum ve bugüne ait yine dedikodular var. Ne çıkacağını bilmiyoruz.
Oyunla ilgili resmi açıklama gelene kadar ben hiçbir kaynağa güvenmiyorum açıkçası.
Kesinlikle çok haklısın, Rockstar Games üzerinden olan spekülasyonlar çok ilgi çekici oluyor ama, dikkat ettin mi bilmiyorum.

kelly

I want everything

heister

En son yorum attığımda 5. 6. sayfadaydık ne zaman 10. sayfa oldu :D Yeni haber bekliyoruz.

Beauclerc

Alıntı yapılan: gtadelisi - 06 Nisan 2020, 11:12:08
Kesinlikle çok haklısın, Rockstar Games üzerinden olan spekülasyonlar çok ilgi çekici oluyor ama, dikkat ettin mi bilmiyorum.
Kesinlikle. Reddit gibi siteler genel olarak oyunlar hakkında sık sık dedikodular çıkar. Örneğin GTA 6'nın Narcos dizisinden büyük ölçüde ilham alacağına dair bir söylenti vardı ve gerçekten heyecanlanmıştım :)

gtadelisi

Alıntı yapılan: Beauclerc - 07 Nisan 2020, 16:38:42
Kesinlikle. Reddit gibi siteler genel olarak oyunlar hakkında sık sık dedikodular çıkar. Örneğin GTA 6'nın Narcos dizisinden büyük ölçüde ilham alacağına dair bir söylenti vardı ve gerçekten heyecanlanmıştım :)
Her spekülasyona, dedikoduya ayrı ayrı hayaller kurar olduk. Rockstar Games beklentilerimizi karşılasın da, ne yapıyorsa yapsın artık.

Uzzy

Alıntı yapılan: gtadelisi - 08 Nisan 2020, 14:39:00
Alıntı yapılan: Beauclerc - 07 Nisan 2020, 16:38:42
Her spekülasyona, dedikoduya ayrı ayrı hayaller kurar olduk. Rockstar Games beklentilerimizi karşılasın da, ne yapıyorsa yapsın artık.
Galiba en sonunda piksel oyun yapsa bile razı olacağız :D

Lineopth

Zaman yetmez diye Chinatown Wars'a benzer bir şey yapmasınlar da.

Desky

Alıntı yapılan: Lineopth - 10 Nisan 2020, 13:45:35
Zaman yetmez diye Chinatown Wars'a benzer bir şey yapmasınlar da.
O da güzel ama GTA 6 ya gitmez.

gtadelisi