GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çok oyunculu Texture Studio

Başlatan Herkus, 07 Nisan 2020, 19:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Herkus

Selamlar, dostlar önceden 4 kişi aynı anda hamachi ile girebiliyorduk harita tasarımı için fakat hamachi artık olmuyor program veya başka bir yönetem önerebilecek var mı?
Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 13:53:52 Herkus

kelly

Hamachi oluyor, tekrardan deneyin.

I want everything

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Maestro

Hamachi oluyor bu arada yine olmuyorsa, modemden port açmayı deneyin internette videoları var izleyerek yapabilirsiniz.

oxygenz

Alıntı yapılan: Maestro - 07 Nisan 2020, 21:06:36
Hamachi oluyor bu arada yine olmuyorsa, modemden port açmayı deneyin internette videoları var izleyerek yapabilirsiniz.
Superonline kullanıyorum her türlü yöntemi denedim samp için port açamıyorum,diğer herşey için oluyor (ts3 , cs1.6 vs)

Herkus

Alıntı yapılan: kelly - 07 Nisan 2020, 19:54:17
Hamachi oluyor, tekrardan deneyin.
Sürüm olarak gönderme şansınız var mı?
Güvenlik duvarını vs her şeyi kapattım, fakat giriş yaparken yanımdaki dostuma çıkmıyor.

toky

Alıntı yapılan: MerttDurgutt - 07 Nisan 2020, 21:27:55
Alıntı yapılan: Maestro - 07 Nisan 2020, 21:06:36
Superonline kullanıyorum her türlü yöntemi denedim samp için port açamıyorum,diğer herşey için oluyor (ts3 , cs1.6 vs)

Bu port muhabbetlerinde bende çok sıkıntı çekiyorum. İnternet sağlayıcı firmanın habersizce portlara müdahale ettiği dedikoduları vs. dolanıyor doğru mudur bu bilgisi olan var mı?

Xchatt

Güvenlik duvarını kapatmayı dene.

Sa-Mp 2014-2020

Herkus

Sorun çözüldü dostlar, yine de teşekkür ederim. konuyu yanlış yere açmışım taşıyabilir misiniz?

BuRMiLLaT

Alıntı yapılan: Herkus - 12 Nisan 2020, 23:42:31
Sorun çözüldü dostlar, yine de teşekkür ederim. konuyu yanlış yere açmışım taşıyabilir misiniz?

2020 yılında ileti göndermişin tam 2 yıl geçmiş galiba modlar buraya bakmıyor ya da buraya bakacak mod bulunmadı bilemeyiz @lazlow