GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Namı değer Manifesto ( Minigunfesto) kimdir?

Başlatan CerrahBey, 07 Nisan 2020, 19:34:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CerrahBey

Sabahın ilk ışıklarında gözlerimi açıyorum. Her şey iyi güzel, sabah sabah iyi bir enerjiğim de var. Yatağımdan kalkıp, güne merhaba demek adına balkonumun strow perdesini hafif aralıyorum. O kadar mutlu bir sabaha uyandım ki, gün boyunca beni tilt eden bir şeyin olmadığını düşünüyordum. Tamamiyle yanılmışım!

Neyse ki sabah kahvaltımı yapmak için mutfağa geçtim. Hazır okulda da izinliyiz, laptop bilgisayarımı açıp gündelik yaşam da ne olduğuna bakmak için gazete sayfalarını didik didik ettim.  Daha sonra discord hesabıma giriş yaptığımda mesaj kutuma gelen bir mesaj da böyle bir içerikle karşılaştım.

Bismillahirahmanirrahim vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. Ey yüce Allah'ım, ben sana ne yaptım da beni bu ruh hastasıyla sınama cezası veriyorsun? Hayır ben kendi alemimde takılıyorum. Adam beni sebepsiz yere kara listede güncelleyip duruyor, bir de  sunucudaki karakterim hakkında atıp tutmuş.  "Fake hesapları (?) tarafından kendine şarkı yazmışmış." Ha be gerizekalı. O hesabın sahibinin benim ekibimden olduğunu sen çok çok iyi biliyorsun. O Probation listesindeki herkesin haklı olduğunu söylememe pek gerekte yok zaten. Ben o ekibimi de dolandırmadım. Böyle bir yalana anca inansa inansa, Kadir inanır be kankam. Ha bir de senin şu gerizekalı kitlen inanır, bunu da kuytu köşede bir yerlere sıkıştırırsın.

Ha be gerizekalı çocuğum. Ha be aptallığından ödün vermeyen insan evladı. Senin yönetici olduğun bir toplumda, insanları manipüle edermişcesine arkamdan sallamayı ne zaman keseceksin acaba? Ruh hastasısın oğlum sen, sana bu yazdığım yazı bile tamamiyle gereksiz kalıyor gerçekten.    Bu güzel günümü tilt ettirdiğinin şimdi bedelini ödeyeceksin, her şey yeni başladı. Bu atacaklarımın yanında öyle bir rezil edeceğim ki seni bu konuda çözüm yolu bile arayamayacaksın. İster arkamdan konu aç, ister de video editle. Ama bil ki bu yaptıkların senin aptal bir ruh hastası olduğunu hiç bir zaman engellemeyecek.

Bu fotoğrafı önceki konumda paylaştığım gibi yine burada paylaşıyorum ki cümle alem senin bir aptaldan ibaret olduğunu görsün.  Bu yazıyı da öyle kasılarak yazdığımı düşünme, şayet ki elimde portakal, C vitamini alarak rahat rahat yazıyorum. En azından senin bana cevap verirken kelimeleri gereksiz yere uzatıp klavyeye  iki kere basmıyorum. :P

Daha bitti mi?, hayır.  Şimdi konuyu biraz daha eskiye çekelim. Sunucuda kendimi yasakladığım zamanlara mesela. İlk önce oyun içinden Oggy'e mesaj atıp, banlamasını istiyorum. Daha sonra da Cherry Wine ile de discord üzerinden vedalaşıyorum. Onların da görüntüleri gelsin buraya, eksik kalmasın. :D

Bak bu iki görüntü her şeyi net şekilde özetliyor da zaten. Ne gerek var biz banladık kafasına girmeye inan hiç anlayamıyorum. Hayır, kendini SA-MP'ın Tillahı falan mı sanıyorsun orasını zaten  hiç anlamadım. :D  Kime ne dersen de Minigunfestocuğum, bilakis benim kendi isteğimle sunucuyu bıraktığım gerçeğini her ikimizde çok iyi biliyoruz.

Hadi şimdi de sana ne için "Minigunfesto" lakabını taktığımı açıklayalım. Şayet ki sen onu da çok iyi bilirsin. Ya da dur ya, madem benim hakkımda böyle bir şey yaptın, ben de elimdeki portakal öncülüğünde seni bir güzel ifşalayayım.
Son düzenlenme: 10 Nisan 2020, 17:02:54 CerrahBey Sebep: Hakaret ve özel mesaj içeren kısımlar silinmiştir.

sureno19

CerrahBey

sureno19

Alıntı yapılan: CerrahBey - 07 Nisan 2020, 20:19:11
Alıntı yapılan: sureno19 - 07 Nisan 2020, 20:15:15
yine doktorluk mu vermediler knk

Bilmem, vermişler mi?

Malesef bir donem senin ekibinle bulunma gafletinde olmustum o yuzden bu adamlara tekrar yalvardigini da hatirliyorum dostum.Kendi arkadaşların bile senden nefret ediyorken buralarda karalaman hoş değil.Ne zaman seni görsek her dcde facebookta vs adamlara sallayıp duruyorsun seni attılar diye,hala kurtulamıyorlar ama.Doktorum derken sampın kanseri oldun : )

CerrahBey

Alıntı
Malesef bir donem senin ekibinle bulunma gafletinde olmustum o yuzden bu adamlara tekrar yalvardigini da hatirliyorum dostum.Kendi arkadaşların bile senden nefret ediyorken buralarda karalaman hoş değil.Ne zaman seni görsek her dcde facebookta vs adamlara sallayıp duruyorsun seni attılar diye,hala kurtulamıyorlar ama.Doktorum derken sampın kanseri oldun : )

Bu mesajı yazdığın  için Vice'da yetki verecekler sana, hadi koş.  Manifestocuğunu yalayarak belki de Management'a yükselebilirsin dene şansını.    Hadi postu okumadın, bari ekran görüntülerinden haberdar ol.   Kim olduğun hakkında en ufak bir fikrim yok ama bu gidişle yakında yüksek yerlere bile gireceğinden eminim. Böyle devam et.

Bkz; "Maalesef."
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 20:33:50 CerrahBey

Unique

Herkese senden kal geldi Adnan, kaldı ki haklı olsan bile dahi buraya yazman hiçbir şeyi değiştirmez, değiştirmeyecek. Vice hala Vice olarak aynı aktifliğiyle devam edecek. Sen bunu kendine de dert edinmişsen sorun sendedir. Hem sıradaki ban yiyeceğin sunucu hangisi onu düşünsene sen. Betimleme yaparak kendini haklı çıkarma çabalarını anlıyorum ama değersiz bir üyeden ötesi değilsin SAMP platformunda, Hava cıvaaaa. :P
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 20:57:09 Unique

CerrahBey

Alıntı yapılan: Unique - 07 Nisan 2020, 20:40:40
Herkese senden kal geldi Adnan, kaldı ki haklı olsan bile dahi buraya yazman hiçbir şeyi değiştirmez, değiştirmeyecek. Vice hala Vice olarak devam etmeye devam edecek. Sen bunu kendine de dert edinmişsen sorun sendedir. Hem sıradaki ban yiyeceğin sunucu hangisi onu düşünsene sen. Betimleme yaparak kendini haklı çıkarma çabalarını anlıyorum ama değersiz bir üyeden ötesi değilsin SAMP platformunda, Hava cıvaaaa. :P

Rinada çekiliş videoları çeksene sen? burası senin mentaliteni aşar canım, çok yanlış konuya denk geldin. Rinada çekiliş videoları çeksene sen? burası senin mentaliteni aşar canım, çok yanlış konuya denk geldin.  O Probation da tüm herkes haklı, benim gözümde sen haksızsın.  You tube videolarına bakacak olursak Yüzde 99'u Rina olan bir çocuksun. Benim üzerime oynamayı deneme bile, dediğim gibi bu durum seni fazlasıyla aşar.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 20:48:47 Enkei Sebep: Flood içerikli iletiler birleştirilmiştir.

Unique

Buraya yazmaya devam ederek Tolga'yı cidden çok üzdün. (!)
LSRPTR'den ban yemeni cidden zevkle izleyeceğim.
Youtube kanalım yok ve Rina'da hiç oynamadım??? Karıştırıyorsun, yapma.
Edit: Şimdi baktım da Hakan Unique diye biri çıktı ama ben o değilim xD
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 20:50:39 Unique

sureno19

Herkese senden kal geldi Adnan, kaldı ki haklı olsan bile dahi buraya yazman hiçbir şeyi değiştirmez, değiştirmeyecek. Vice hala Vice olarak devam etmeye devam edecek. Sen bunu kendine de dert edinmişsen sorun sendedir. Hem sıradaki ban yiyeceğin sunucu hangisi onu düşünsene sen. Betimleme yaparak kendini haklı çıkarma çabalarını anlıyorum ama değersiz bir üyeden ötesi değilsin SAMP platformunda, Hava cıvaaaa. :P

Yetişkin bir cerrahbey yılda 141 sunucudan banlanır zaten :)
Bir sunucunun kaliteli olup olmadıgı artik bazi isimleri kara listesine alip almamasindan anlasiliyor.Adamin yapacak bir seyi kalmayinca gunde 20 post atip sagdan soldan ilgi cekmeye calisiyor.Doktorlar disarda coronoyla ugrasiyor buradaki doktor kendine translateden kadin sesiyle sarki falan yaptirip sunuculara salliyor:)()

lacrimae

Her yeni açılacak sunuculara gidip, doktorluk biliyorum diyip de ASGH'i alıyorsun. Bir hata yapıyorsun, karşı çıkıyorsun banlanıyorsun. Burada gelip sunucu sahiplerine laf yapıyorsun. Gerçekten yazık. Buraya konu açman hiç bir şeyi değiştiremeyecek.

CerrahBey

Alıntı yapılan: Unique - 07 Nisan 2020, 20:46:14
Buraya yazmaya devam ederek Tolga'yı cidden çok üzdün. (!)
LSRPTR'den ban yemeni cidden zevkle izleyeceğim.
Youtube kanalım yok ve Rina'da hiç oynamadım??? Karıştırıyorsun, yapma.
Edit: Şimdi baktım da Hakan Unique diye biri çıktı ama ben o değilim xD
,

HakanUnique, senin adın yeter. Hadi lütfen beni yalanlama, bu durumda haksız olduğunu en iyi sen bilirsin. Belli ki bir yerden dokunmuşum sanırım sana.  LSRPTR'de yasaklı kişiler arasında olduğunu bilmek bile bana yetiyor aslında. Hadi sen Rina'da videolarına devam et, dediğim gibi mentaliteni aşacak konulara bak geç.

O olmadığını iddia edebilecek kadar özgüvensiz biriysen bu benim sorunum değil, kusura bakma gerçekten. Bilakis konumdan da uzak dur, zira gerçekten yanıt vermek istemediğim kişiler arasındasın.

CerrahBey

Alıntı yapılan: sureno19 - 07 Nisan 2020, 20:50:50

Yetişkin bir cerrahbey yılda 141 sunucudan banlanır zaten :)
Bir sunucunun kaliteli olup olmadıgı artik bazi isimleri kara listesine alip almamasindan anlasiliyor.Adamin yapacak bir seyi kalmayinca gunde 20 post atip sagdan soldan ilgi cekmeye calisiyor.Doktorlar disarda coronoyla ugrasiyor buradaki doktor kendine translateden kadin sesiyle sarki falan yaptirip sunuculara salliyor:)()

Vice'da yetkili başvurusu yaptığını da burada gizlemeseydin be gerçekten. Kendini o kadar çok belli ediyorsun ki 13 yaşındaki bir çocuk bile bu dediklerini anlar. Allah akıl fikir tanısın inşallah,  tek söyleyeceğim şey bu.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 20:59:33 CerrahBey

CerrahBey

Alıntı yapılan: streawz - 07 Nisan 2020, 20:54:45
Her yeni açılacak sunuculara gidip, doktorluk biliyorum diyip de ASGH'i alıyorsun. Bir hata yapıyorsun, karşı çıkıyorsun banlanıyorsun. Burada gelip sunucu sahiplerine laf yapıyorsun. Gerçekten yazık. Buraya konu açman hiç bir şeyi değiştiremeyecek.

Benim hangi konuda nerede hata yaptığımı belirt, evi arabayı üzerine yapacağım. Sadece bana belirt ama. Anlaşılan ekran görüntülerine bakmadan etmeden konuya giriş yapıyorsun. Konuyu iyice bir oku, ondan sonra  görüşün değişmezse bana ÖM'den mesaj at.

Unique

Adam hala Hakan Unique diyor. Olum şizofren misin? Hastalığın falan mı var? Unique ismini en sevdiğim rapçi Hayki'nin lableı'nın ismi diye aldım? Hangi kafadasın
Ayrıca Hakan Unique isimli şahıs da Vice kara listede... Ben bu çocuk olsam niye Tolga'yı savunup seni gömeyim? Söyleyecek hiçbir şeyin yok, çünkü ban yemeni en yakınından ben de izledim, olayları bizzat yaşadık.
Senin için ideal  :kahkaha2:
https://viaakademi.com/egitimler/yasam-koclugu-egitimi/?gclid=EAIaIQobChMIxqa1_t7W6AIVk-F3Ch1-5wIBEAAYAyAAEgIBZPD_BwE
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 21:05:37 Unique

lacrimae

Alıntı yapılan: CerrahBey - 07 Nisan 2020, 20:58:04
Alıntı yapılan: streawz - 07 Nisan 2020, 20:54:45

Benim hangi konuda nerede hata yaptığımı belirt, evi arabayı üzerine yapacağım. Sadece bana belirt ama. Anlaşılan ekran görüntülerine bakmadan etmeden konuya giriş yapıyorsun. Konuyu iyice bir oku, ondan sonra  görüşün değişmezse bana ÖM'den mesaj at.

Hayır, tüm konuları biliyorum. Kanıtlarını da inceledim. Karşı tarafında, senin tarafının da yaptığı hatalar söz konusu. Sadece Vice için demiyorum bunları. Sen ve ekibini biliyorum. Şunu baştan söyleyeyim; ne Vice de ne de başka bir sunucuda şuan da oynamıyorum, savunmuyorum. Senin sırada ki yerini çok merak ediyorum. Yukarıda LSRPTR denilmiş. Hayırlısı. Doktorum deyip de ASGH'i tekrar alacaksın. Bakalım LSRPTR'den ne zaman banlanıp da burada konular açacaksın.

Seni eleştirmemin tek nedeni savunma falan değil, yanlış anlama. Her sunucuya başlıyorsun, güzel ilerliyorsun, bir sorun çıkıyor. Bu sorun genelde sen ve ekibinden kaynaklı oluyor. Sunucudan yasaklandığında da gidip farklı farklı yerlerde, başka kişilere ilgilenmediği halde kişilere kendince kanıtlarını gösterip kendini savunmaya çalışıyorsun. Bunlara gerek yok.