GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Proje askıda, kilitli konu.

Başlatan #Codec, 07 Nisan 2020, 14:48:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#Codec

KK
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 10:16:19 Zoxy
"Hayat zordu ama güzeldi"

#Codec

Countdown Project Trailer

Trailer izinleri kullanım için alınmıştır, video altında bulunuyor.

Admin ve Helper başvuruları aktiftir!

BAŞVURU İÇİN TIKLA

#Codec

kelly

Alıntı bir trailer videosunu logo ekleyip paylaşmanızda ki amaç nedir anlamış değilim, kolay gelsin.

I want everything

#Codec

Alıntı yapılan: kelly - 07 Nisan 2020, 15:06:10
Alıntı bir trailer videosunu logo ekleyip paylaşmanızda ki amaç nedir anlamış değilim, kolay gelsin.

Alıntı olabilir, diğerleri gibi çalmadık izin alarak ekledik. Trailer bize ait sayılır, her sunucunun altına konuları kötülemek zorunda değilsin, İyi forumlar.

vearthx

kelly

Alıntı yapılan: #Codec - 07 Nisan 2020, 15:10:04

Alıntı olabilir, diğerleri gibi çalmadık izin alarak ekledik. Trailer bize ait sayılır, her sunucunun altına konuları kötülemek zorunda değilsin, İyi forumlar.
Sunucuları kötülemiyorum veyahut çamur atmıyorum, iletilerime bakabilirsin. Sadece merak ettiğim şey koymanızdaki amaç. Herhangi bir eleştiriyi kaldıramıyorsanız hiç girişmeyin bu işlere derim, kolay gelsin.

I want everything

#Codec

Alıntı yapılan: kelly - 07 Nisan 2020, 15:17:06
Alıntı yapılan: #Codec - 07 Nisan 2020, 15:10:04

Sunucuları kötülemiyorum veyahut çamur atmıyorum, iletilerime bakabilirsin. Sadece merak ettiğim şey koymanızdaki amaç. Herhangi bir eleştiriyi kaldıramıyorsanız hiç girişmeyin bu işlere derim, kolay gelsin.
bir insanı, bir konuyu, bir yapıtı, doğru ve yanlış yönlerini bulup göstermek ereğiyle inceleme işi.
"Eleştiri sözcüğü eleştirmek eyleminden türemiştir", Sen oradaki amacı soruyorsun, bir nevi aşşağılamaktır. Eleştiri çok ayrıdır, eleştiriye her daim açığım.

#Codec

xantos

#Codec

Alıntı yapılan: xantos - 07 Nisan 2020, 15:23:30
Bu konu neden sürekli açılıp kapanıyor?
Böyle uygun gördüğüm için dostum, güncellemeler ile son hali ile açmak istedim ve bazı yorumlardan dolayı.

xantos

#Codec

Lé Spîke

Sıkça sorulan sorular bölümünü okudum. Lütfen Türkçe yazın anlamadım.