GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trigger

Tekrardan tekrardan PD'lerin hataları olacak.Oynamaya değmez. tutmaz başarılar.

Pentagon

Alıntı yapılan: Trigger - 02 Nisan 2020, 16:12:10
Tekrardan tekrardan PD'lerin hataları olacak.Oynamaya değmez. tutmaz başarılar.

Merhabalar,
Öncelikli değerli yorumunuz için teşekkürler. Daha önce yapmış olduğumuz açıklamayı galiba görmediniz. LSPD - Adin kadrosuna revizyon geldi. Oluşan hatalardan dersler çıkardık ve bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yaptık. Sizleri bu şekilde ön yargı olmanız yerine açılışın ardından tekrardan harika bir rol ortamı sunacağımız sunucumuza gelip kendi gözlerinizle görmenizi öneririz.
Eleştiriniz için teşekkürler :)

Fwspinderpig

Alıntı yapılan: Trigger - 23 Mart 2020, 01:05:44
Gördüğüm kadarıyla PD rollerinde aşırı bir bilgi kaybı var, su videoda göstereyim.

LSPD içerisinde bir bilgi eksikliği fazlasıyla göz önünde duruyor zaten, fakat sunucunun son derece güzel yerlere geleceğine olan inancım tam. :serefe:

Pentagon

Alıntı yapılan: Fwspinderpig - 03 Nisan 2020, 20:20:08
Alıntı yapılan: Trigger - 23 Mart 2020, 01:05:44
Gördüğüm kadarıyla PD rollerinde aşırı bir bilgi kaybı var, su videoda göstereyim.

LSPD içerisinde bir bilgi eksikliği fazlasıyla göz önünde duruyor zaten, fakat sunucunun son derece güzel yerlere geleceğine olan inancım tam. :serefe:

Merhabalar,
Bu konuyla ilgili zaten bir önceki yorumda gerekli açıklamayı yapmıştık. LSPD Kadrosuna bu konuda gerekli revizeler geldi. Ek olarak benim anlamadığım bir unsur var. Kişi Panel üzerinden gerekli şikayeti oluşturabilirdi. Amacı bizi kötülemek mi anlamış değilim?? Her neyse. Dediğimiz gibi sunucuda ki admin ve lspd kadrosunda köklü bir değişiklik yapıldı değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim inancınızın kırmayacağımızı konusunda şahsım olarak sizlere söz veriyorum :)

Hypnotic

Bildiğiniz üzere sunucu açılışından sonra gelecek sistemler tabii ki olacaktır. Bizde bu sistemleri kafamızda belirleyip bir tarihe vererek o gün gelecek güncelleme ile sizlere sunacağız. Bunlar ana güncellemeler olacaktır. Bu ana güncellemelerin yanı sıra değişiklikler ve Bug-Fix güncellemeleri ara güncelleme olarak belirsiz zamanlarda gece saatlerinde getirilecektir. Böylece hem sunucunun güncelleme düzeni sağlanacak, hemde sizlere neleri bekleyeceğinizi sunmuş olacağız.

Konu hakkındaki yorumlarınızı aşağıdan belirtebilirsiniz.

Hypnotic

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Hypnotic

Ska

Alıntı yapılan: Sawyer - 30 Mart 2020, 21:15:01
Tutmaz Diğer sunuculardan farkınız nedir ?
Aslına bakarsan çoğu sunucu bilindik sistemler ile sunucu açmaya çalışıyor ve değişik hiç bir şey yapmıyor, ben bu sunucuda çok güzel ve çok hoş sistemler gördüm. Telefon sinyal çekmesi, araçlarda benzin/dizel, araçların bozulmasının seçeneklendirilmesi, araç bakımı, adamlar balık tutmada bile değişiklik yapmışlar dümdüz balık alıp 20 tane balık olunca satılıyor gibi yapmamışlar. Her balığı gram olarak tutup her gramına göre para alıyorsun şeklinde yapmışlar. Bence çok hoş bir sunucu.. Diğer sunuculardan farkı bu olabilir. Diğer sunucular gibi alıntı bir mod ve alıntı sistemler ile sunucu açmaya çalışmamaları.

Vengeance

Vanity

Bazıları şöyle uzaktan bakıyor ki, olan ve emek verilen hiç birşey yok gibi gözüküyor, fakat kadrodan sunucu için sabaha kadar uyumayıpta bir şeyler için emek sarf edenler var. İyi yerlere geleceğinizden eminim, başarılar.

Maestro

kelly

Tanıtım konusu güzel olmuş, spoiler içerisinde bulunan kısımı attığım gibi yaparsanız daha da güzel olacaktır, kolay gelsin arkadaşlar.

I want everything

Hypnotic

Hypnotic

Alıntı yapılan: kelly - 08 Nisan 2020, 13:46:26
Tanıtım konusu güzel olmuş, spoiler içerisinde bulunan kısımı attığım gibi yaparsanız daha da güzel olacaktır, kolay gelsin arkadaşlar.

Tanıtım konumuz sıfırdan kodladığımız modumuz ile uğraştığımız için biraz bakımsız kaldığının farkındayız en kısa zamanda yeni bir tasarım ile konu güncellenecektir :) Öneriniz için ayrıca teşekkür ederiz