GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trigger

Bişi demek icin özelde birşey sordum aldığımız cevaba bak tamam apim büyünce uğrarım.
Son düzenlenme: 06 Nisan 2020, 15:09:46 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı silinmiştir.

Jarveus

Alıntı yapılan: Trigger - 06 Nisan 2020, 14:55:10
Bişi demek icin özelde birşey sordum aldığımız cevaba bak tamam apim büyünce uğrarım.

Merhabalar. Ailevi değerlere küfür eden şahıslara tavrımız budur. Oyuncuya etseniz de budur. Yetkiliye de. Ailevi değerler Reverse ROLEPLAY çatısı altında hususi olarak korunmaktadır. Teşekkürler. 🙏🏻

Maestro

Türk konsepti fazla olmayan bir konsept tutarsa güzel olabilir, başarılar.

DracDonix

Sunucu'yu bugün, +60 online olarak gördüm. Gayet güzel bir başarı yakalayacak gibi duruyor. Daha açık beta'dan. ;)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

xantos

Bugün girip biraz takıldım gayet güzel rol ortamı olsun yönetim kadrosu olsun baya ilgililerdi
böyle devam etmeniz dileğiyle başarılar..

Jarveus

Alıntı yapılan: Maestro - 07 Nisan 2020, 14:32:14
Türk konsepti fazla olmayan bir konsept tutarsa güzel olabilir, başarılar.
Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 08 Nisan 2020, 00:04:03
Sunucu'yu bugün, +60 online olarak gördüm. Gayet güzel bir başarı yakalayacak gibi duruyor. Daha açık beta'dan. ;)
Alıntı yapılan: xantos - 08 Nisan 2020, 00:13:52
Bugün girip biraz takıldım gayet güzel rol ortamı olsun yönetim kadrosu olsun baya ilgililerdi
böyle devam etmeniz dileğiyle başarılar..

Teşekkürler baylar. Elimden ve elimizden geleni yapıyoruz. Ciddi manada bozulan her rolü inceleyip panele götürmeden çözmeye çalışıyoruz. DM, RP ihlali gibi olaylar olabilir. Cezasız bırakmıyor yada tatlıya bağlamaya çalışıyoruz. Geceleri de bol bol makara yapıp eğleniyoruz tüm oyuncularla. 😂 Sunucunuz gece saatlerinde (02:00dan sonra) genelde muhabbet-sohbet ve etkinliklerle geçiyor. Teşekkürler yanımızda bulunduğunuz için 🙏🏻

JudaX

Hızla büyüyen bir roleplay sunucusu görmek beni sevindirdi, başarılar.
Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 22:44:37 JudaX

Uraz

Sunucuda Serkan adminin kuzenine normal bir şey söyledim ve bunu başka yerlere (ailevi olaylara) çekerek beni 5 gün olarak sunucudan yasakladılar, admin kuzeni olunca böyle oluyor adamın şikayet açmasına gerek bile kalmadan ss attığı için direk banlıyor.

Jarveus

Alıntı yapılan: Avast - 08 Nisan 2020, 21:45:48
Sunucuda Serkan adminin kuzenine normal bir şey söyledim ve bunu başka yerlere (ailevi olaylara) çekerek beni 5 gün olarak sunucudan yasakladılar, admin kuzeni olunca böyle oluyor adamın şikayet açmasına gerek bile kalmadan ss attığı için direk banlıyor.

"seni çıkardığın yere sokarım." demişsiniz loglardan tekrar baktık devamı da var. Teşekkürler yorumunuz için.

Muteo

Alıntı yapılan: JudaX - 08 Nisan 2020, 21:34:51
Hızla büyüyen bir roleplay sunucusu görmek beni sevindirdi, başarılar.
Çok teşekkürler. Sizlerin geri dönüşleri ve eksiklerimizi söylemeniz doğrultusunda iyi bir hizmet vereceğiz.

furkaen

Başarılar sunucuya girdim çok güzel gözüküyor, ilk başlarda biraz afallamıştınız sonradan güzel toparladınız tebrikler.  :helal:

Gaviria

Sunucu başında Jarveus'un olması sunucu kalitesini ½100 yapıyor. Başarılar!

zekican1999

Tutacağını sanmıyorum , yinede başarılar.

pag

Sunucuya girdim, biraz etrafta dolaşıp bir kaç ufak rol yaptım, genel olarak güzel roller dönüyor, sistemlerde yeterli fakat ben Türk RP sevmediğim için çıktım, ama sizlere başarılar dilerim.

zekican1999

https://prnt.sc/rwvdyc

Kurallar bölümünde Hesap paylışımında Devtürkler Roleplay yazıyor. Bu ne demek oluyor;

kurallar DevTürkler Roleplaydan çalınmış arkadaşlar.

Bu durumdan kimse memnun olmayacağı için ;

Çalıntı mal kullanmayın!