GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Korona Tatili Uzarmı [ANKET]

Başlatan Rouge, 24 Mart 2020, 01:24:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

madem evde kalın diyorlar o zaman öğrencileride okula gitmesi için dışarı çıkartmazlar mantık budur kg

Rouge

Benim ozursuz devamsizligim 12 kalirmiyim arkadaslar okullar acilsa raporluya aldiririmda ? Donem biterse yandim ben

merchora

Bu dönemde açılması aşırı mantıksız kaçar. "Ülkeye yayılmadan sizi tatile soktuk, bu konuda bilinçliyiz" denmesinin ardından "Virüs geçmedi, ne yapalım, gidin okula" denebilecek kafada olunacağını sanmam. Verilen 2 haftalık iznin mantığı kalmaz. İmkanlar zaten yerinde, uzaktan eğitim süreci bu dönem boyunca devam ettirilebilir.

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

Hasan Sangrento

açılmaz, açılmazsa yaz tatilinden alınır, net.

merchora

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 24 Mart 2020, 17:19:17

Bu da bir çözüm. Bakan Selçuk, yaz tatilinin uzunluğunun gereksiz olduğunu zaten defalarca vurgulamıştı, bu vesileyle yaz tatilini 2'den 1 aya düşürebilir.

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

TRSihirbaz

Bence tartışmaya pek gerek yok, korona yeni başlıyor ve bu kadar zarar verip ciddileştiğine göre okul hiç açılmayabilir.

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

Xchatt

Alıntı yapılan: merchora - 24 Mart 2020, 17:20:36

Bu da bir çözüm. Bakan Selçuk, yaz tatilinin uzunluğunun gereksiz olduğunu zaten defalarca vurgulamıştı, bu vesileyle yaz tatilini 2'den 1 aya düşürebilir.
İyi de tatil yapmıyoruz uzaktan eğitim yapıyoruz , yaz tatilinden alırlar ise saçma ve haksız olur bunu yapacaklarını sanmam , bu arada her gün vaka sayısı artıyor , virüs bizleri öldürmesi zor olsa da iyi bir taşıyıcı oluruz bu zincirleme kaza gibi bir şey olur bu yüzden açılmaz.

Sa-Mp 2014-2020

JudaX

Alıntı yapılan: Xchatt - 24 Mart 2020, 21:44:34
Alıntı yapılan: merchora - 24 Mart 2020, 17:20:36

İyi de tatil yapmıyoruz uzaktan eğitim yapıyoruz , yaz tatilinden alırlar ise saçma ve haksız olur bunu yapacaklarını sanmam , bu arada her gün vaka sayısı artıyor , virüs bizleri öldürmesi zor olsa da iyi bir taşıyıcı oluruz bu zincirleme kaza gibi bir şey olur bu yüzden açılmaz.

Evet kesinlikle katılıyorum Yaz tatilini kısatmaları saçmalık olur. Zaten uzakten eğitim veriliyor gereken konuları EBA üzerinden vesaire işleniyor. Yaz tatili konusunda kısaltma yaşanmaz.

Rouge

Yarın Bilim Kurulu Toplantısı Mevcut. Sağlik Bakani Koca Elinden Geleni Yapiyor Allah o Adamdan Razı Olsun.

Rouge

Desky

gtadelisi

Bu sene okul yattı, kimse beklemesin.

Rosnex

Bu işin şakası yok, evde kalmamız gerekli.

miru

Evet şakası yok ama nolcak abi bizim okullar?2. dönemi bidaha mı okutucaklar ki bu saçmalık gibi geliyor.Umarım yakın zamanda vakalar biter.

lacrimae

Üniversiteler tamamen tatil edildi. Bu konuyu elimizde tutalım. Geçenlerde birisi açıklama yapmıştı, adını unuttum. LGS sınavı Haziranın bir tarih verdi oraya ertelendi dedi. "O zamana kadar da uzaktan eğitime devam edeceğiz" diyerek küçük bir spoiler verdi. Hadi Corona gitti diyelim. İnşallah da gider. Hemen öyle okulları açacaklarını sanmıyorum. Tekrardan bulaşma tehlikelerine karşı tedbir alacaklardır. Yani bence bu dönem okul olmayacak.