GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

03.04.2020 Ön Sergi | Vintage Roleplay - www.vintage-roleplay.com #dontgiveup

Başlatan Specter, 29 Mart 2020, 19:51:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#Moriss

Rhea

Sayın Vintage Roleplay Ailesi, 03.04.2020 Cuma Günü Saat 20:00'da sizlere ön açılışımızı sergileyeceğiz. Bu süreçte bizimle yola çıkmış oyuncularımıza teşekkür eder, Cuma günü olan sergimize sizleri de bekleriz. Karakter başvurusu yapamadan oyuna giriş yapamayacağınızı lütfen unutmayın. ^-^
Karakter Başvurusu: https://www.vintage-roleplay.com/panel/index.php?sayfa=karakterbasvuru

Rhea

Ön Sergi yaptığımızı unutmamalı ve ona göre değerlendirmenizi tavsiye ederim(z).

#Codec

Başarılar demiştim çok özür dileyerekten, Eren yeni name güzel ancak tutacağını düşünüyormusun? Artık yapma ya senin adına üzülüyorum.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2020, 01:32:50 #Codec
"Hayat zordu ama güzeldi"

Rosnex

Rhea

Rhea

Eavelion

Rage(Ortek) Roleplay'ın sistemleri ile nereye kadar geleceksiniz çok merak ediyorum. Sunucuda 4 5 güne kalmadan zaten sistemin buglarını keşfedip milletin elinde Deaglesinden tut Sniperine kadar her silah olacak. Yine emek var, ama uzun soluklu bir sunucu olmayacak. samp forum üzerinden filterscript alarak sunucuyu bir yere kadar geliştireceksiniz. Sonra bir baktınızki tıkanıp hiçbir şey yapamayacaksınız. Kusura bakmayın ama airbreak ile havada uçan milyon tane adam olacak. Başarılar.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2020, 20:21:58 Eavelion

Bliss

Alıntı yapılan: Eavelion - 02 Nisan 2020, 20:18:18
Rage(Ortek) Roleplay'ın sistemleri ile nereye kadar geleceksiniz çok merak ediyorum. Sunucuda 4 5 güne kalmadan zaten sistemin buglarını keşfedip milletin elinde Deaglesinden tut Sniperine kadar her silah olacak. Yine emek var, ama uzun soluklu bir sunucu olmayacak. samp forum üzerinden filterscript alarak sunucuyu bir yere kadar geliştireceksiniz. Sonra bir baktınızki tıkanıp hiçbir şey yapamayacaksınız. Kusura bakmayın ama airbreak ile havada uçan milyon tane adam olacak. Başarılar.

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Bunu bilerekten sunucuya anti-hile sistemi getirdik.

kumite

Başarılar.
Karakter başvurusu ile bir düzen oturtmaya çalışıyorsunuz,ama pek hard olacağına veya düzenin oturacağını sanmıyorum. İnsanlar sağdan/soldan alttan/üstten her yerden bir hikaye bulabiliyor, her yerden cevapları alabiliyor... Pek elverişli bir sistem değil ama yine de güzel olur umarım.
Ek olarak şu,Trucker mesleğini ekleyebilirdiniz,saçma sapan Trucker mesleğini kast etmiyorum. Breeze ve Senesation'da olan gerçek ve eğlenceli Trucker sistemi.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2020, 21:16:20 Han

Rhea

Alıntı yapılan: Han - 02 Nisan 2020, 21:12:52
Başarılar.
Karakter başvurusu ile bir düzen oturtmaya çalışıyorsunuz,ama pek hard olacağına veya düzenin oturacağını sanmıyorum. İnsanlar sağdan/soldan alttan/üstten her yerden bir hikaye bulabiliyor, her yerden cevapları alabiliyor... Pek elverişli bir sistem değil ama yine de güzel olur umarım.
Ek olarak şu,Trucker mesleğini ekleyebilirdiniz,saçma sapan Trucker mesleğini kast etmiyorum. Breeze ve Senesation'da olan gerçek ve eğlenceli Trucker sistemi.
Merhabalar, kopya çekme durumunu engelleyecek herhangi bir sistem bulunmuyor. Elimizden geldiğince hatasız olan kişileri sunucumuza almayı tercih ediyoruz. Ayrıca sunucumuz tamamen Hard Roleplay niteliğinde değil, Medium-Hard aralığında olacaktır.

Eavelion

Zaten sistem falan almamışsınızki, direk mod galerisinden sistemi alıp aynısını geçirip pawno üzerinden CTRL+H ye basıp Ortek(rage) yazıp altada VINTAGE yazıp yes to all diyip compile etmişsiniz birde üzerine ordan burdan bulma filterscriptleri sunucuya eklemişsiniz(koronel). Filterscriptsle geliştirmeye devam edeceğiniz zaman tıkanacaksınız bunu dile getirdim. Kopya çektiniz demedim yani direk modu almışsınız, kusura bakma ama böyle yaparak bir yere gelemezsiniz.

Bliss

Alıntı yapılan: Eavelion - 02 Nisan 2020, 21:42:05
Zaten sistem falan almamışsınızki, direk mod galerisinden sistemi alıp aynısını geçirip pawno üzerinden CTRL+H ye basıp Ortek(rage) yazıp altada VINTAGE yazıp yes to all diyip compile etmişsiniz birde üzerine ordan burdan bulma filterscriptleri sunucuya eklemişsiniz(koronel). Filterscriptsle geliştirmeye devam edeceğiniz zaman tıkanacaksınız bunu dile getirdim. Kopya çektiniz demedim yani direk modu almışsınız, kusura bakma ama böyle yaparak bir yere gelemezsiniz.

Sunucu modu south central roleplay tabanlıdır. Rage roleplay bu modu alıp türkçeleştirip kullanmıştır. Biz de bu moddaki eksikleri tamamlayıp kullanacağız. Aynı şekilde modu elime aldığımda herhangi bir birlik menüsü araç menüsü, anti hile gibi şeyler bulunmuyordu. Sunucuda latin5 sql sorunu vardı. Tüm bu sorunları çözüp daha iyi bir mod haline getirmeye çalıştım. Hiçbir filterscript kullanılmıyor şuanda sunucuda. Bilip bilmeden konuşmamanızı rica ederim(z).

Lawnless

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}