GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay | V2 AKTİF! www.reverse-rp.com

Başlatan Jarveus, 08 Mart 2020, 20:33:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ranthiel

Alıntı yapılan: Jizzy - 29 Mart 2020, 15:21:02
<15:17:15> Trying to resolve hostname ts3.reverse-rp.com
<15:17:17> Trying to connect to server on ts3.reverse-rp.com
<15:17:17> Disconnected from server (server version is too old for command)

teamspeak 3 sunucunuza bağlanırken böyle bir hata alıyorum neden? çözümü varsa yardımcı olur musunuz ?

Önce denetim masasına girip ordan program kaldıra giriş yapın. Daha sonra teamspeakı kaldırınız, kaldırırken çıkan menüde tüm ayarları kaldır diye bir şey çıkacak, oradaki tik işaretine basınız. Ardından bilgisayarınız 32 bit ise BUNU indirin, eğer 64 bit ise BUNU indirin.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Jarveus

Alıntı yapılan: Talha_ - 28 Mart 2020, 16:40:44
Kaç gündür sunucu bomboş muhtemelen kapanacak.

Sunucu bizim için şuanlık Açık BETA döneminde. Oyuncularımızı mal kaybı yaşatmadan oyun zevklerini kırmadan eksik ve isteklerini tamamlıyoruz. Yakında oyuncularımızı çağırıp kemik oyuncu kitlemizin üstüne oyuncu koyacağız. :)

Alıntı yapılan: Ranthiel - 29 Mart 2020, 13:03:28
Alıntı yapılan: Metafor - 28 Mart 2020, 18:44:29
Aceleye getirip açıyorsunuz sunucuyu, bir kitleye ulaştıktan sonra açarsanız daha iyi olurdu.

Cevabı verdim ama tekrarlıyayım. Yavaş yavaş ilerlemeden olmaz. Acelemiz yok eksik ve istekleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Ek olarak şuan sunucu kısa bir bakım çalışmasında. Yeni ve güncel sistemleri yükleyip test ediyoruz.
Son düzenlenme: 29 Mart 2020, 16:55:36 Jarveus

Rosnex

TufanCan

Kulağa hoş geliyor, başarılar.

mtb

Alıntı yapılan: Jarveus - 29 Mart 2020, 16:53:33
Alıntı yapılan: Talha_ - 28 Mart 2020, 16:40:44
Kaç gündür sunucu bomboş muhtemelen kapanacak.

Sunucu bizim için şuanlık Açık BETA döneminde. Oyuncularımızı mal kaybı yaşatmadan oyun zevklerini kırmadan eksik ve isteklerini tamamlıyoruz. Yakında oyuncularımızı çağırıp kemik oyuncu kitlemizin üstüne oyuncu koyacağız. :)

Alıntı yapılan: Ranthiel - 29 Mart 2020, 13:03:28
Alıntı yapılan: Metafor - 28 Mart 2020, 18:44:29
Aceleye getirip açıyorsunuz sunucuyu, bir kitleye ulaştıktan sonra açarsanız daha iyi olurdu.

Cevabı verdim ama tekrarlıyayım. Yavaş yavaş ilerlemeden olmaz. Acelemiz yok eksik ve istekleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Ek olarak şuan sunucu kısa bir bakım çalışmasında. Yeni ve güncel sistemleri yükleyip test ediyoruz.
Ön yargılı davranmışım sunucunuz çok hoş katıldım ve şuan oynuyorum.

2017-2025

Jarveus

Alıntı yapılan: Talha_ - 31 Mart 2020, 20:57:23
Ön yargılı davranmışım sunucunuz çok hoş katıldım ve şuan oynuyorum.

Merhabalar @Talha_ , öncelikle size bunu aşılayabildiğimiz için ekibim adına teşekkür ediyorum. Her an gelişmeye devam edeceğiz. Kendimizi geliştirmek ve eleştirmekten çekinmiyoruz. Teşekkürler.

Not:"Yakın süreçte, büyük ihtimalle yarın, bir duyurumuz olacak."

Jarveus

Merhabalar, sunucumuzun AÇIK Beta dönemini bitirdiğini söylemek isterim. v0.0.9 sürümü ile AÇIK sürüme geçtik. Güncellemeler ve bakım çalışmaları artık düzenli ve periyodik şekilde yapılacaktır. Mod üzerinde optimize çalışmaları yapıp mapleri minimuma indirgeyip keyifli bir deneyim sürmeyi hedefledik. Aşağıdaki spoiler kısmında iki adet yeni sistemimiz bulunmakta. Onun dışındaki sistemleri görüntülemek için ise ; "Buraya tıklayabilirsiniz."

Sunucu Sitesi: https://www.reverse-rp.com    |    Sunucu Adresi: samp.reverse-rp.com / server.reverse-rp.com (AKTİF)    |    TS3: ts3.reverse-rp.com(AÇIK)   

Son düzenlenme: 02 Nisan 2020, 16:43:40 Jarveus

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jarveus - 02 Nisan 2020, 16:40:55
Merhabalar, sunucumuzun AÇIK Beta dönemini bitirdiğini söylemek isterim. v0.0.9 sürümü ile AÇIK sürüme geçtik. Güncellemeler ve bakım çalışmaları artık düzenli ve periyodik şekilde yapılacaktır. Mod üzerinde optimize çalışmaları yapıp mapleri minimuma indirgeyip keyifli bir deneyim sürmeyi hedefledik. Aşağıdaki spoiler kısmında iki adet yeni sistemimiz bulunmakta. Onun dışındaki sistemleri görüntülemek için ise ; "Buraya tıklayabilirsiniz."

Sunucu Sitesi: https://www.reverse-rp.com    |    Sunucu Adresi: samp.reverse-rp.com / server.reverse-rp.com (AKTİF)    |    TS3: ts3.reverse-rp.com(AÇIK)   

Spoiler içerisinde bahsettiğin sistem biraz saçma değil mi sence de? Roleplay sunucusunda 1 kişi ile bölge ele geçirip (rolsüz sanırım) o bölgede gezerek uy****rucu satmak? uy****rucu satıcısı rolleri nerede kaldı? Bu sistem ile rol sayısı azalır, kaliteyi düşürür. Benim şahsi fikrim bu yönde. Sistemsel bir para akışı sağlamak istiyorsanız illa ki, daha başka bir yöntem ile meslekleri geliştirebilirsiniz. uy****rucuyu bu şekilde sattirmaniz rollere etki eder.

Jarveus

@Spîke, öncelikle sistemi anlatamamışız sanırım. Düzenleme yapacağız.

Sistemimiz bölge sistemini temel alıyor. Bölgeyi 6kişinin üstünde bir birlik ele geçirebilir. Bu sırada o bölgeyi ele geçirirken başka birlikler tarafından zarara uğrayabilir. Ele geçirdiğini varsayarsak illegal bir bölge olan uy****rucu (hayali, hiç bir şekilde sisteme satış dışında işlevi olmayan uy****rucu) satın alma yerine gidip satın alıyorlar. Ardındansa bölgelerinde gidip dolaşarak satabiliyorlar sisteme. Bu sırada polis veyahutta başka birlik üyeleri tarafından tehtid edilebiliyor. Bu olayı 3 saatte bir yapabilmekteler. Ama oyunda durdukları 3 saat boyunca. Ayrıca bölgeyi başkası da ele geçirebilir. Onaysız ve silah yokluğu çeken bir birlik durumumuz var. Bu arada birliklerin meslek yapması bize saçma geldi. Bu yolu seçip riskli, eğlenceli ve güzel bir para kazanma yoluna girebilirler. Sistemin işleyişi bu şekildedir. Teşekkürler yorumunuz için. 🙏🏻
Son düzenlenme: 03 Nisan 2020, 03:49:29 Jarveus

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jarveus - 03 Nisan 2020, 03:47:55
@Spîke, öncelikle sistemi anlatamamışız sanırım. Düzenleme yapacağız.

Sistemimiz bölge sistemini temel alıyor. Bölgeyi 6kişinin üstünde bir birlik ele geçirebilir. Bu sırada o bölgeyi ele geçirirken başka birlikler tarafından zarara uğrayabilir. Ele geçirdiğini varsayarsak illegal bir bölge olan uy****rucu (hayali, hiç bir şekilde sisteme satış dışında işlevi olmayan uy****rucu) satın alma yerine gidip satın alıyorlar. Ardındansa bölgelerinde gidip dolaşarak satabiliyorlar sisteme. Bu sırada polis veyahutta başka birlik üyeleri tarafından tehtid edilebiliyor. Bu olayı 3 saatte bir yapabilmekteler. Ama oyunda durdukları 3 saat boyunca. Ayrıca bölgeyi başkası da ele geçirebilir. Onaysız ve silah yokluğu çeken bir birlik durumumuz var. Bu arada birliklerin meslek yapması bize saçma geldi. Bu yolu seçip riskli, eğlenceli ve güzel bir para kazanma yoluna girebilirler. Sistemin işleyişi bu şekildedir. Teşekkürler yorumunuz için. 🙏🏻

Sistemi doğru anlamışım. Benim demek istediğim; uy****rucuyu bu şekilde sisteme satmak, oyuncuya satmaktan daha kolay. Bu uy****rucu satıcısı olanların rollerine etki edebilir.

Jarveus

@Spîke, şuan onaylı uy****rucu satıcısı olmadığı sadece yönetici kontrolünde 10-15 gr uy****rucu dağıtıldığı için böyle bir sistem var. Bunu role çevirebilirler. Mekanlarını koruyarak rol yapabilirler. Devamında uy****rucu, silah ve hap sistemleri gibi kendimize ait köklü sistemlerimiz mevcut. Onay sürecinde bölgeyi iyi yöneten ve koruyan kişileri öne alacağız. Orada sadece uy****rucu satışı için olmayacaklar. Gizli planlar sizin sayenizde deşifre olduuu. 😂

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jarveus - 03 Nisan 2020, 16:21:10
@Spîke, şuan onaylı uy****rucu satıcısı olmadığı sadece yönetici kontrolünde 10-15 gr uy****rucu dağıtıldığı için böyle bir sistem var. Bunu role çevirebilirler. Mekanlarını koruyarak rol yapabilirler. Devamında uy****rucu, silah ve hap sistemleri gibi kendimize ait köklü sistemlerimiz mevcut. Onay sürecinde bölgeyi iyi yöneten ve koruyan kişileri öne alacağız. Orada sadece uy****rucu satışı için olmayacaklar. Gizli planlar sizin sayenizde deşifre olduuu. 😂

Ben sanırım tam anlamadım. Neyse, sistemin tutarlılığını göreceğiz. Kolay gelsin.

Jarveus

Alıntı yapılan: Spîke - 03 Nisan 2020, 16:42:21
Ben sanırım tam anlamadım. Neyse, sistemin tutarlılığını göreceğiz. Kolay gelsin.

Detaylı açıklamayı yapmak için burayı rezerve edeyim. Yine de bize farklı bir düşünce açısı kazandırdınız. Sistem V0.1 halinde şuan. İlerleyen eklemeleri çok daha iyi olacaktır. Role itecek unsurlar ekleyebiliriz.

ParsMapping

Muteo

Alıntı yapılan: ParsMapping - 03 Nisan 2020, 17:53:23
Başarılar dilerim.
Teşekkürler.

Karakter Paneli v0.1 sürümüyle aktifleştirildi.

Reverse Roleplay | Karakter Paneli

Son düzenlenme: 04 Nisan 2020, 01:51:49 Muteo