GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Corona Virüs Nedir | Corona Virüs Genel Konu

Başlatan Tan, 23 Ocak 2020, 13:32:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gtadelisi

Tatilden herkese esenlikler. Virüsten bir an önce kurtulmamız dileğiyle...

Uzzy

Desky

İlerde sokağa çıkma yasağı gelebilir. Dün televizyonda ilerde daha sıkı önlem alabiliriz dediklerinden bunu çıkardım.

DracDonix

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıkamada yeni vaka sayısının 2 bin 786, yeni can kaybı sayısı 69 toplam can kaybı sayısının 425 olduğunu açıkladı

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TRSinan28

Eveeet. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı... Zaten çıkmıyordum, kendi adıma bir şey değişmedi.

Uzzy

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 03 Nisan 2020, 20:27:21
Eveeet. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı... Zaten çıkmıyordum, kendi adıma bir şey değişmedi.
Benim içinde öyle. Tüm yaş gruplarına yapmalılar mecburen.

DracDonix

Türkiye'de, corona virüs'ten ölen kişi sayısı 501'e yükseldi. Bu sayı her geçen gün artmaktadır.

Uzzy

Sıktı artık kimse önlem almıyor sosyal mesafe kurallarına uymuyor ne biçim önlem alma bu?

Lineopth

Alıntı yapılan: Uzzy - 05 Nisan 2020, 15:26:16
Sıktı artık kimse önlem almıyor sosyal mesafe kurallarına uymuyor ne biçim önlem alma bu?
Ara şikayet et hiç acıma. Kendini düşünmeyen başkasını düşünmek zorunda.

gtadelisi

Bu böyle ilerleyemez, herkesin acilen önlemlerini tamamen alması gerekiyor.

Tommy Vercetti

Günlük onbinlere çıktı sayılar. Hakkımızda hayırlısı, hükümet artık el atmalı.

kelly

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 07 Nisan 2020, 17:24:02
Günlük onbinlere çıktı sayılar. Hakkımızda hayırlısı, hükümet artık el atmalı.

I want everything

TRSinan28

Bugün balkondan baktım, karşıda hâlâ milletin gezdiğini gördüm. Eğer ihtiyaç almak için çıkmışlarsa neyse de, öylesine çıkmışlarsa vay halimize.

DracDonix

Türkiye'de, corona virüs'ten ölen kişi sayısı 725'e yükseldi. Bu sayı her geçen gün artmaktadır.

gtadelisi

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 07 Nisan 2020, 20:27:46
Bugün balkondan baktım, karşıda hâlâ milletin gezdiğini gördüm. Eğer ihtiyaç almak için çıkmışlarsa neyse de, öylesine çıkmışlarsa vay halimize.
Bana bir şey olmaz diyerek onlarca kişi çıkıyor dışarıya. Dükkanını ya da restoranını gizli gizli açan mı dersin, var da var. Bizim insanlarımızın başına kötü bir şey gelmedikçe değer bilmeyecekler ne yazık ki.