GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

Kasabada neler yapabilirim?

Montgomery, Blueberry, Dillimore. Bu kasabalardan her birinin kendine has özellikleri var.

Montgomery: Kasabanın iki ucundan farklı motor kulüplerinin çatışmalarıyla gün boyu yaşanan gürültüyü örtmeye çalışan polisler ve tüm bu yaşananları heyecanla destekleyen çılgın kasaba halkı bir arada. Bu gürültülü şehirde rahatça sosyalleşebilir, halka açık geniş park alanında birçok insanla tanışabilirsin. Karşısındaki pizzacıyı ve hemen güneyindeki restoranı da hesaba katmak gerekiyor tabii, orada leziz şeyler tadabilirsin. Hem kasabanın hemen yakınlarında çok iyi çalışan bir tamirhane de var.

Blueberry: Çiftçi halkın boy gösterdiği, durmadan bir çalışma temposu içinde gelip giden bir kasaba. Bu kasabadaki devasa fabrikanın sahibi, kasaba halkının refahı için elinden geleni yapıyor ve elde ettiği gelirin büyük bir kısmını bu kasabaya yatırıyor. Fabrikayı satışa çıkartacağı duyulmuş, yeterince parası olan yerli halktan birine devredeceği söyleniyor. Satın alan kişi geliri ne için kullanacak? Kasabayı büyütmek için mi, yoksa kendi lüksünü sağlamak için mi? Hepsini göreceğiz.

Dillimore: İçinde merkez şerif departmanı ve ufak tamirhanelerin bulunduğu kasaba. Bu kasabada güven içinde yaşayabilirsin, eğer vahşi hayvanlardan korkmuyorsan. Evet, kasabanın hemen yakınındaki ormanda vahşi hayvanlar kendini gösteriyor. Avcılık işlerine bulaşmak istiyorsan, bu kasaba tam sana göre!

Hadi, yaşayacağın kasabayı seç ve yaşamını şekillendir!

Sunucu konsepti ne olacak, nerede geçecek?

Konseptin detaylarını oyun sunucusu aktif olmadan paylaşmak istemesekte, birkaç spoiler verelim istedik. Şerif seçimlerinden vali seçimlerine, çiftçilik rollerinden kasabanın derinlerindeki motor kulüplerine kadar birçok rol seçeneği bu konseptte yer alacak.

Ve evet, sunucu kasabada geçecek. Montgomery, Blueberry ve Dillimore aklımızdaki kasaba isimleri.

Neden Euphoria Roleplay'i seçmeliyim?

Euphoria Roleplay, boş zamanları dolduracak nitelikte, oyuncuların aklını kurcalarken aynı zamanda onları eğlendirebilecek, pek tanınmayan ancak bu platformda oldukça tecrübeli kişiler içeren yönetim kadrosuna sahip bir roleplay sunucusudur. Tamamıyla kendine özgü bir sunucu olmasa da, zamanla bu yolda ilerletmek için elimizden geleni yapacağız. Uzun yıllardır bu platformda farklı isimlerle yer almış olan yönetim kadrosundan göreceğiniz ilginin en üst seviyede olacağına emin olabilirsiniz.

Gelişmiş şirket ve ekonomi sisteminden, üst düzey karakter paneline kadar her şeyiyle büyük ustalıkla hazırlanmış olan bu sunucuda, sistemlerin birçoğu tarafımızca kodlanarak sunucuya dahil edilmiştir.(örn: sıfırdan kodlanmış modifiye, şirket, tamirhane, discord bağlama sistemleri vb.)

Ekonomi zorluğu ne durumda olacak?

Ekonomi zorluğu hikayede bahsedildiği gibi normalin biraz üstü, zorun biraz altı şeklinde ayarlanıyor. Tabiki gerçekçiliğe uygun olacak şekilde ekonomide dalgalanmalar olacaktır. Fakat alt sınır normal üst sınır zor olarak belirtlebiliriz.

Hedefiniz nedir?

Temel olarak hedefimiz roleplay standartlarına uygun, kaliteli bir ortam sunarken bu ortamı aynı zamanda bir dostluk ortamına da dönüştürmek ve tüm bunların da dışında yeni dostluklar oluşturabilmek, arkadaşlıklar kurabilmektir. Tabii tüm bunları yaparken de profesyonelliği elden bırakmamak gerekiyor.

Açılış için net tarih vermek istemiyor olmamızla beraber açılış duyurusunun birçok platform üzerinden yapılacağını da belirtmek isteriz. Forum yakında aktif olacak!

Sunucu Bilgileri:

www.euphoriarpg.com | Discord: discord.euphoriarpg.com | IP: 46.102.106.229:7777

Sistemler:

- Dinamik Ev
- Dinamik İşyeri
- Dinamik Modifiye
- Dinamik Tarla
- Dinamik Araç (silah alma/bırakma)
- Dinamik Şirket Sistemi (Şirket sistemi zorlaştırıldı. Ünlü iş adamlarının kasabadaki faaliyetleri için eklendi.)
- Siren Sistemi (/siren 1,2,3,4)
- Tutuklama & Gözaltı
- Medikal Sistemler (/tedaviet, /ilkyardim vb.)
- FD sistemleri (Fire Department, yangın rolleri)
- Discord Bağlama Sistemi
- Alışveriş Sistemi (Artık marketten sepet alarak alışveriş yapabilir, market kasasından topluca ödeme yapabilirsiniz.)
- Yeni meslekler eklendi. (çiftçilik, Otobüs Şoförlüğü)
- Mekanik Sistemi (Düz kontak yapabilirsiniz. Level sınırı ve 90 saniye beklemelisiniz. Başarısız olma olasılığı yüksek ve polislere bilgi gidiyor.)
- Yönetici komutlarında iyileştirmeler yapıldı.
- Log sistemi sıfırdan kodlandı. (Oyun içerisinde yapılan her eylem kayıt altına alınıyor.)
- Silah Sistemi (Eskisi kaldırılarak yeniden kodlandı.)
- Ehliyet sistemi düzenlendi.

@Maxwell - Genel Düzen Sorumlusu
@GreeJolly - Developer, Web Developer

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 02:30:47 Maxwell Sebep: Bilgiler Düzenlendi

DracDonix

Başarılar, farklı bir şey göremedim. Konu tasarımınıda düzeltiniz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lawnless

Biz geliyoruz...

#euphoriarpg #devteam #newworld

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

Lawnless

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 01 Nisan 2020, 20:50:47
Başarılar, farklı bir şey göremedim. Konu tasarımınıda düzeltiniz.
Teşekkürler...
SA:MP sunucularına bakıyorum da, bende pek farklı bir şey göremedim.
Kaliteli dedikleri sunucularda da tamamen aynı sistemler mevcut.

Biz biraz daha farklı şeyler düşünüyoruz ;)
Güncelleme notları paylaşılacak.

System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

Rivera

Lawnless

}
}

kumite

Sadece tasarım iyi onun dışında mod ve sistemler. Söylenecek pek laf yok,kötü. Umarım Euphoria kelimesinin de anlamını biliyorsunuzdur...

Lawnless

Yabancı dil bilmiyor olsaydık başlıkta İngilizce yazmazdı değil mi?
Euphoria kelimesinin anlamını sen bilmiyorsan ben sana açıklayayım; "Euphoria kelimesi Mutluluk veya heyecan hissinin tanımıdır."

}
}

Maxwell

02/04/2020 - 03:00 ~ Güncelleme Notları

✔️ Dinamik GPS sistemi kodlandı.
✔️ Araç galeri sistemi, diyalogtan model haline çekildi.
✔️ Dinamik Icon sistemi kodlandı.
✔️ Telefon sistemi düzenlendi.
✔️ Yetkili komutlarına iyileştirmeler ve eklemeler yapılıp Türkçeleştirildi.
✔️ Kiralık araç sistemindeki buglar fixlendi.
✔️ Sunucuya giriş introsu kaldırılıp yerine resimli giriş ekranı eklendi.
✔️ Karakter başvurusu sistemi geçici süreliğine pasif hale getirildi. (İleri dönemlerde aktif edilecek.)
✔️ Sunucudaki gereksiz textdrawlar kaldırıldı.
✔️ Minimap altından, ekranın sağ tarafına doğru şeffaf bir textdraw eklendi. Karakter bilgilerinizi orada görebilirsiniz. (SQLID, Karakter Adı, Karakter Yaşı, Oynama Süresi, Telefon Numarası, Cinsiyet)

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

nikobernoo

Euphoria GTA 4 den sonra çıkan tüm Rockstar oyunlarında kullandığı fizik motorudur.

Please (g)old days, come back.

Emerald

Lawnless

Alıntı yapılan: Emerald - 02 Nisan 2020, 15:41:18
Başarılar dilerim.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: niko.berno - 02 Nisan 2020, 12:04:56
Euphoria GTA 4 den sonra çıkan tüm Rockstar oyunlarında kullandığı fizik motorudur.
Bilmiyorduk, bunu da öğrenmemiz iyi oldu teşekkürler.

}
}

Gaviria

Başarılar dilerim. Hayır sever Gaviria buradada bug bulur ve insanlara para dağıtır! BURADAYIM