GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zombieland Roleplay - Forum aktif!

Başlatan Vengeance, 13 Mart 2020, 18:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daxy

BAŞARILAR HOŞ BİR PROJE GİBİ GÖRÜNÜYOR.

Son düzenlenme: 25 Mart 2020, 13:20:20 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

lacosapalm

Konuya atılan, Hakaret ve tehdit içerikli ileti silinmiştir. Lütfen forum ve bölüm kurallarımıza uygun şekilde eleştiri yorumlarınızı yapınız. Aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Amper

Vengeance sana zamanında denildiği gibi yönetilmeye çok açık birisin biri "ben harikayım" dese onu sayıklamaya başlarsın. Telefonda benimle konuşurken dediklerime hak verip tamam kanka haklısın kullanmayacağım temanı, yapay zekanı derken beş dakika sonra her yerden engelleyip tersini yapman bir elemansın.

Bu zamana kadar çoğu sunucuya kod yazdım 19, Vice Roleplay, SaCounty Roleplay, Greezie, Kokys Deathmatch vs.. LS-RP.tr dışında hiçbirinden dosyalarımı geri çekmedim. LSRP'de kendime ait sebeplerim olduğu için kendi kodlarımı çektim küfür yedim ve yine nefretleri üstüme topladım. Benzer bir muhabbet döndü ekibinin chatında bana küfürler edildi fakat gece gündüz sunucun için kod yazan normalde kendine düşmeyen işi bile yapan adama edilen küfürleri görmezden gelip ardından onun kodlarını kullanmak istedin. Şimdi hala bana o ekipte küfürler edenler için basit bir şey söyleyeyim, gece gündüz kod yazdığın adam sana "caz yapma" tarzı konuşursa normal olarak çıkıp gidersiniz arkadaşlar.

en baştaki doğru laf kaldırıldı teşekkürler @lacosapalm
Son düzenlenme: 26 Mart 2020, 23:42:24 lacosapalm Sebep: Tehdit içerikli bölüm kaldırılmıştır.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Amper - 26 Mart 2020, 23:41:32
Vengeance sana zamanında denildiği gibi yönetilmeye çok açık birisin biri "ben harikayım" dese onu sayıklamaya başlarsın. Telefonda benimle konuşurken dediklerime hak verip tamam kanka haklısın kullanmayacağım temanı, yapay zekanı derken beş dakika sonra her yerden engelleyip tersini yapman bir elemansın.

Bu zamana kadar çoğu sunucuya kod yazdım 19, Vice Roleplay, SaCounty Roleplay, Greezie, Kokys Deathmatch vs.. LS-RP.tr dışında hiçbirinden dosyalarımı geri çekmedim. LSRP'de kendime ait sebeplerim olduğu için kendi kodlarımı çektim küfür yedim ve yine nefretleri üstüme topladım. Benzer bir muhabbet döndü ekibinin chatında bana küfürler edildi fakat gece gündüz sunucun için kod yazan normalde kendine düşmeyen işi bile yapan adama edilen küfürleri görmezden gelip ardından onun kodlarını kullanmak istedin. Şimdi hala bana o ekipte küfürler edenler için basit bir şey söyleyeyim, gece gündüz kod yazdığın adam sana "caz yapma" tarzı konuşursa normal olarak çıkıp gidersiniz arkadaşlar.

en baştaki doğru laf kaldırıldı teşekkürler @lacosapalm

Paylaşım yapılabileceğini belirttiğiniz şeyler sunucunun haklarını ihlal etmektedir. Eğer yapacağınız paylaşımlar, Bölüm kurallarına ve yasaklı liste dışıysa bunları yaparsınız. Burada belirtmeniz pek konuyla alakalı değil. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

LargeBoy

Dayz sunucusu gibi değişik bir konsept umarım açılır başarılar.

JSW

Merakla bekliyorum doğrusu :)
birde rahat rahat soru sorabilsek discord üzerinden çok daha iyi olacak...

Mag

Herkese selam!

Çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz.

Sizler için en iyi eforu sağladığımızdan emin olabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

Beklediğinize değecek. :)

Eamon

Başarılar sormak istediğim bir kaç soru var bilmiyorum şuan cevap verir misiniz ama.

Para kazanma gibi bir muhabbet olacak mı? Eğer olacaksa ev, işyeri ve araç satın alma muhabbeti olacak mı?

Para kazanma muhabbeti olacaksa, kamyoncu gibi meslekler mi düşünüyorsunuz?

Zombiler sistemsel NPC / Actor mu olacak yoksa oyunculardan mı olacak? Eğer oyunculardan olacaksa bir müddet sonra oyuncular zombi olarak sıkılmaz mı?

Bir çok zombi filminde paranın, aracın ve işyerinin, devlet kurumlarının bir önemi kalmıyor.
Hatta devlet kurumları tamamen düşüyor ve devlet kurumu gibi bir şey kalmıyor.
Bu durumda bir Roleplay sunucusu olarak, eğer gerçeğe uygun olarak rol yapılacaksa,
para kasmak, işyeri satın almak, araç satın almak ve oluşuma girmenin bir önemi olmamalı diye düşünüyorum. Bu durumda bir müddet sonra işler sıkıcı hale girmez mi?

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Rosnex

Başarılı.

Wolflame

Pustuk bekliyoruz.

Pentagon

Ekibiniz içinde bir sorun olmuş öyle duydum. Umarım bu gidişatınızı etkilemez. Merakla beklenen bir proje!

Vengeance

Gecikmeli cevap için üzgünüm, başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Metafor - 29 Mart 2020, 15:52:55
Para kazanma gibi bir muhabbet olacak mı? Eğer olacaksa ev, işyeri ve araç satın alma muhabbeti olacak mı?

Para kazanma fonksiyonu için Coin olarak adlandırılan bir para birimi yaptık. Bu para biriminin ticareti olmayacak, yani başka bir oyuncuya coin verip alamayacaksınız. Coin topluluklarınızı (bilinen adıyla faction) geliştirmeniz için, tüccarlardan birkaç eşya almanız ve bu tarz oyuncuyu destekleyecek faaliyetler için yapılandırıldı.

Coin hakkında bilinmesi gereken en önemli faktör ise oyun içi bir dayanağının olmaması. Yönetim tarafından oyunculara verilen OOG bir destek gibi düşünebilirsiniz. Coin biriktirmek için ise sadece aktiflik önemli, yani payday.

Kamyoncu gibi meslekler mi düşünüyorsunuz?
Düşünmüyoruz ve meslek tarzı oyuncuyu rolden uzaklaştıran sistemler eklemeyeceğiz.

Zombiler sistemsel NPC / Actor mu olacak yoksa oyunculardan mı olacak? Eğer oyunculardan olacaksa bir müddet sonra oyuncular zombi olarak sıkılmaz mı?
Son gelinen aşamada SA-MP limitleri dahilinde yapılabilecek en zeki yapay zekalardan birine sahibiz. NPC zombiler hazır fakat oyuncunun zombi olması hakkında henüz bir çalışma yapmadık. Oyuncu zombiler son günlerde tartıştığımız bir konu, ilerleyen günlerde netlik kazandırırız.

Bir çok zombi filminde paranın, aracın ve işyerinin, devlet kurumlarının bir önemi kalmıyor.
Hatta devlet kurumları tamamen düşüyor ve devlet kurumu gibi bir şey kalmıyor.
Bu durumda bir Roleplay sunucusu olarak, eğer gerçeğe uygun olarak rol yapılacaksa,
para kasmak, işyeri satın almak, araç satın almak ve oluşuma girmenin bir önemi olmamalı diye düşünüyorum. Bu durumda bir müddet sonra işler sıkıcı hale girmez mi?

İşlerin sıkıcı hale geleceğini düşünmüyoruz, gelmemesi için de event takımımız elinden geleni yapacak. Köklü sunucularda görev almış, tecrübeli bir yönetim ekibi sizler için çalışıyor.

Alıntı yapılan: Pentagon - 31 Mart 2020, 01:50:04
Ekibiniz içinde bir sorun olmuş öyle duydum. Umarım bu gidişatınızı etkilemez. Merakla beklenen bir proje!
Sadece üç gün geriye düştük ve ekibe dahil edilen yeni arkadaşlarımız sayesinde eskisinden daha hızlı çalışıyoruz. Endişeniz olmasın, teşekkür ederiz.

viathegod32

Alıntı yapılan: Mag - 29 Mart 2020, 14:58:05
Herkese selam!

Sizler için en iyi eforu sağladığımızdan emin olabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

Aa, Barış.
Gördüğüme sevindim lakin umarım geçmişteki gibi bir projeye giriş yaptıktan 2 gün sonra saçma nedenleri ortaya atıp kaçıp gitmez sunucu için çalışırsın da insanlar yüzüstü kalmaz.

Çalışmalarınızda başarılar arkadaşlar, her şey gönlünüzce olsun. :helal:

developer & producer

Mag

Alıntı yapılan: via - 31 Mart 2020, 13:58:21
Herkese selam!

Aa, Barış.
Gördüğüme sevindim lakin umarım geçmişteki gibi bir projeye giriş yaptıktan 2 gün sonra saçma nedenleri ortaya atıp kaçıp gitmez sunucu için çalışırsın da insanlar yüzüstü kalmaz.

Saçma bir sebep dediğin eşimin gebe olmasıysa büyük haksızlık yapıyorsun sunucu ile mi ilgileneceğim yoksa eşimin kontrolleriyle mi Berkay?

Gelip sorabilirdin, telefon numaram var sende. Aramak zor değil.

Bildiğin başka bir şey varsa söyle bana. ;)

viathegod32

Alıntı yapılan: Mag - 31 Mart 2020, 16:10:16
Alıntı yapılan: via - 31 Mart 2020, 13:58:21
Herkese selam!

Aa, Barış.

Saçma bir sebep dediğin eşimin gebe olmasıysa büyük haksızlık yapıyorsun sunucu ile mi ilgileneceğim yoksa eşimin kontrolleriyle mi Berkay?

Gelip sorabilirdin, telefon numaram var sende. Aramak zor değil.

Bildiğin başka bir şey varsa söyle bana. ;)

Allah analı babalı büyütsün, gebe diye bir şey duymamıştım hiç bunu da öğrendiğim iyi oldu.

Hastalıklar, dükkan meseleleri cart curt diye tonlarca şey duydum senden. Hangisi doğru hangisi yanlış bilemem ama, şu güne kadar denk geldiğim hiç bir projede çalışabildiğini görmedim açıkçası umarım bu proje için beni yanıltır arkadaşları yüz üstü bırakmazsın.

Aramadım değil, mesaj atmadım değil. Buralara sayfalarca kanıt atmak istemem, çocukların konusu da tartışma konusuna dönsün istemem. Kendine dikkat et, çalışman dileklerimle.

Tekrar başarılar dostlar.

developer & producer