GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

"The Dog Of The Hell" as CERBERUS is Back

Başlatan Cerberus., 31 Mart 2020, 01:13:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cerberus.

Selamlar arkadaşlar evet doğru gördünüz Cehennemin Köpeği CERBERUS geri döndü.  :şeytan:

Özellikle 2013-2016 arası tayfa iyi tanır beni. Yönetimle ve yöneticilerle aramda olan kavgalara rağmen üyeler nedzinde çok sevilen bir üyeydim. Ancak Cerberus benim GTATurk'teki ikinci maceramdı.

Ondan önce ergenliğimn etkisiyle ismailykhayrani nickiyle foruma ilk üyeliğimi gerçekleştirmiştim o dönem GTA Vc için mod hazırlıyordum. Maalesef o modu hiçbir zaman yayınlayamadım zaten benim tekbik bilgim de yetersizdi. Uzun bir süreçten sonra 2011 ve 2012'de çok sağlam sanal lince maruz kaldım bir ara IroniQ nickini alsam da bundan kırtulamadım.

Daha sonra 2012'nin sonunda tekrardan Graphic Violence olarak geri döndüm bir süre gizli takıldım o sırada formun en popüler üyelerinden biri haline geldim ve çok sevildim el üstünde tutuldum yeterli desteği gördüğüme inanınca da gerçek nickimi açık ettim. Ancak o dönen de çok fazla siyasi muhabbetlere girdiğim için tekrar sınırsız uzaklaştırıldım. 2015 yeni temayla gslen genel aftan fayfalanarak yine üye oldum ve yine çok sevildim anxak Sheron gibi egoist yöneticilerle anlaşamadığım için mesajlarımı imha ettim ve forumu dönmemek üzere terk ettim. Nihayetinde forum kapandı.

Büyük bir tayfa beni hatırlayacak güzel dileklerini yollayacaktır hatırlamayanın veya güzel dilek yollamayanın da canı sağolsun yıllar geçse de benim de güzel hatırlamayacağım çok insan var. (Berka, Zigurat, Sheron, Dalgakıran, Macelleria, Alptuğ, Arteleon(Winterfell), vb. gibi.)

Her neyse, tekrardan aranızda olduğum için mutluyum umarım siz de beni gördüğünüz için mutlusunuzdur. Hepinize bolca sevgi ve saygı arkadaşlar. Buranın GTATurk'ün son halleri gibi olmaması için elimizden geleni yapalım. :)
Son düzenlenme: 31 Mart 2020, 21:34:18 Alpha_35
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

McTruth

Hoş geldin Cerberus.
Seni eski gtaturk'ten çok net hatırlıyorum. İsmailykhayranı ile arkadaşsınız sanıyordum aynı kişi olduğunuzu bilmiyordum. Bu arada iki üyeliğin mi var sitede?

Neyse, iyi forumlar dilerim dostum. Tekrardan hoşgeldin.

Levi

Diğer 2 başı da getir de tanışalım :serefe:

Hoş geldiniz.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

lacosapalm

- S O N

Cerberus.

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk. :) Diğer iki baştan biri şuan fakeim olarak takılıyor ama ses etmeyeceğim jdjdjdjdndn

Alıntı yapılan: McTruth - 31 Mart 2020, 01:17:39
Hoş geldin Cerberus.
Seni eski gtaturk'ten çok net hatırlıyorum. İsmailykhayranı ile arkadaşsınız sanıyordum aynı kişi olduğunuzu bilmiyordum. Bu arada iki üyeliğin mi var sitede?

Neyse, iyi forumlar dilerim dostum. Tekrardan hoşgeldin.
Dostum zamanında fake üyelik olayına çok girdim. Ama o konu biraz karışık. Benim bu forumdan haberim yoktu @mayob kardeşim başarılı bir dizi yapımcısı olduğu için burdaydı ve konu linkini bana attı baktım birileri eski nickimle trollük yapmaya çalışıyor olaya el koydum. Ben de bu bahaneyle üye olmuş oldum iki nickim falan yok o zaten benim nickimi taklit ediyor. IP'ler de farklıdır bakınca görülür. Kendi çapında eğlensin bir şey demiyorum. Ama bu muhabbetten sıkıldım açıkçası. Daha güzel paylaşımlarda foruma faydalı olacak mesajlarda bulunmak istiyorum.

"GALATASARAY"

Uzzy

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Tommy Vercetti

Lineopth

Subject 17

Cerberus ismiyle hatırlıyorum seni. Tekrar görmek güzel oldu :)

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

Cerberus.

Alıntı yapılan: Subject 17 - 31 Mart 2020, 18:29:52
Cerberus ismiyle hatırlıyorum seni. Tekrar görmek güzel oldu :)
Çoğu kişi o şekilde hatırlar zaten. :D

Ben de seni hatırlıyorum son ana kadar forumdaydın sanırım.

"GALATASARAY"

heister

Macelleria

McTruth

Hatırlamayıp niçin yazmaktasınız?