GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 08:35:43

Pentagon | Refik Selim Altıok

Başlatan Pentagon, 31 Mart 2020, 01:43:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pentagon

Selamlar!
Selam olsun size GTA Multi kullanıcıları !
Ben Refik Selim Altıok, İstanbul Üsküdar doğumluyum. Ailem göçmen birden fazla ülkeden birden fazla şehirde soyum var o yüzden nereli olduğuma hiç girmeyeceğim. Bu sene 21 lakin şu anda 20 yaşındayım.

Robert_Zack karakterini mutlaka duyan bilen vardır. 2008 2009 dan beridir bu platformda rol yapıyorum. Hayat İstanbulmuş Vendettanın ilk dönemleriymiş efendim Sanal İstanbulmus 99muş Impactmiş her birinde oynadım her birinde rol yaptım bir çok sunucuda yetkili oldum. Ezgi Abiyi gereğinden fazla yakından tanıyacak kadar eskiyim diyebilirim. Bazen SA-MP'ı bıraktım bazen yeniden başladım. Son iki yıldır buralarda yoktum tekrardan bir davet üzerine platforma döndüm. Bir çok kişi beni kullanıcı adımla tanımıyor olabilir eskiden direk adımı kullanırdım artık rumuz olarak Pentagon olarak kullanıyorum.

Şahsen yazılım mühendisiyim. Unity ve Unreal üzerinde kendim eğlenmek için yaptığım bazı ufak 2D mobil oyunlar var. Asıl Web Developer dalında kariyer yapmaktayım ve bu seneyle birlikte 7 yıldır sektördeyim. Ve şu anda da SA-MP platformu üzerinde sıfırdan RolePlay modu geliştiriyorum.

Hakkımda sorusu veya benimle sorunu olan varsa yoruma gelebilir ben kendimi tarafsız bölge olarak görürüm. Birileriyle sorunum olsun istemem. Şimdiye kadar da benle geçinemeyen olmamıştır. Eğer sorunu olan varsa çözmeyi çok isterim.

Herkese iyi forumlar  :kalp:

lacosapalm

Selam, hoş geldin.  :helal:

- S O N

Pentagon

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Uzzy

Tommy Vercetti

Lineopth