GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trigger

Alıntı yapılan: Goddew - 23 Mart 2020, 12:57:24
Ben ilk defa, PD'nin sürüş halinde birine beanbag & taser attığına şahit oldum. Attığınız videolarda "Angry Police Officer" yazısındanda anlaşılmalı motorsikletli kişi motor kullanırken beanbag & tasere maruz kalmıyor indirilip sıkılıyor. Onun dışında iki tekerli taşıtlara pit denenemez veyahut üç, sadece ve sadece araçlara pit denenebilir yanlışsam düzeltebilirsiniz dostlar.

Bildiğim bilgiler bunlar PD hakkında çok bir bilgiye sahip değilim.
Benim vereceğim cevabı vermiş, Officerların bilgilerinin zayıf oldugunu düsünüyorum, bir restorasyon çalışması sizin acınızdan iyi olabilir.

Goddeww

Sunucunun ekibinde bulunmuyorum, belli başlı sebeplerden dolayı ayrılmış bulunmaktayım ama yönetim kendini geliştirmeli ve egosuna yenik düşmemeli sadece bu notu vermeliyim onun dışında kadro iyi. Kadroda pek çürük adam yok sadece huyları iyi değil.

Trigger

Alıntı yapılan: Hypnotic - 23 Mart 2020, 17:56:55
Alıntı yapılan: Goddew - 23 Mart 2020, 12:57:24
Ben ilk defa, PD'nin sürüş halinde birine beanbag & taser attığına şahit oldum. Attığınız videolarda "Angry Police Officer" yazısındanda anlaşılmalı motorsikletli kişi motor kullanırken beanbag & tasere maruz kalmıyor indirilip sıkılıyor. Onun dışında iki tekerli taşıtlara pit denenemez veyahut üç, sadece ve sadece araçlara pit denenebilir yanlışsam düzeltebilirsiniz dostlar.

Bildiğim bilgiler bunlar PD hakkında çok bir bilgiye sahip değilim.

Anlaşılan sen ekipten ayrılınca ve dc den cevap alamayınca kudurmuşa benziyorsun neyse :)
Rol bildiğini zanletmiyorum, yaptıgın hatalı "Street Slang'lar"buna örnek olabilir, aşırı fazla türkce terim kullanımı, daha cok sayalıcak şey var.Boş kelimeler kullanıyorsun.

arda?

Alıntı yapılan: Goddew - 23 Mart 2020, 15:29:58
Sunucunun ekibinde bulunmuyorum, belli başlı sebeplerden dolayı ayrılmış bulunmaktayım ama yönetim kendini geliştirmeli ve egosuna yenik düşmemeli sadece bu notu vermeliyim onun dışında kadro iyi. Kadroda pek çürük adam yok sadece huyları iyi değil.

Pentagon

@Trigger LSPD hakkında yaptığın yorumu gördüğümde şahsen çok üzüldüm. Ben bu sunucuda hem LSPD birliğinin başında hemde Lead Admin hemde Developer yardımcısı olarak görev almaktayım maalesef ki pawno ile ilgilenmektende LSPD ve LEAD Adminliğie çok fazla konsantre olamadım ve LSPD'yi güvendiğim kişilere emanet ettim. Kendileri LSPD bünyesine katılan kişileri yavaş yavaş eğitmeye çalışıyorlar ve bu iştede başarılı olduklarına kendim şahit oluyorum. Bu hareketleri yapan polis ile ilgili IC ve OOC gerekli işlemlere başlandı. Kişi şu anda rütbe düşürüldü ve tekrardan eğitime girme şartı getirildi. Sizlere böyle bir muamelede bulunduğumuz için sahsen özür diliyorum.

@Goddew Sunucu yönetim kadrosunda bulunurken bizlere saygı göstermeden "Kanka bak söyle yapalım şu böyle olsun su söyle olsun, siz acemsiniz ben bu işi 7 8 yıldır yapıyorum siz böyle yapamazsınız yapamadığınız yeri ben yapayım bırakın siz bilmiyorsunuz" tarzı laflar ederek egoda kimin ne olduğunu biliyoruz. Benim sana Discord üzerinden odaya çağırıp seni azarlandığımda admin kadrosundan ayrıldığının bilgisi henüz elime geçmişti o konu üzerinden de pişmanım ve o an sana kızdığım için özür dilerim bir daha seni göremediğim için bu konuşmayı yapamamıştım. 

Sunucu hakkında yapmış olduğunuz yorumlar dikkate alınarak gerekli iyileştirmeler ve gerekli güncelleştirmeler getirilecektir.
İyi / Kötü yorumlarınız için teşekkürler.

lacosapalm

Konuya atılmış Hakaret,Baltalayıcı iletiler,Konuyla alakasız iletiler,Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Forum ve bölüm kurallarımıza uyalım aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir.

Konu sahibinin "Moderatöre Rapor Et" tuşunu kullanmak yerine Kural ihlallerine sebebiyet vermesi sebebiyle konu 7 Gün kilitli konularda kalacaktır. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Hypnotic

Sıfırdan mod çalışmamızın sonlarına yaklaşmış olduğumuz sıralarda sizleride biraz beklettiğimiz için açıkcası oldukça üzgünüz :( Bu nedenle sizlere sunucumuzdan ufak bir spoiler gösterelim istedik :) Sizler için en iyisini yapmaya çalıştığımızı unutmayın!
Always The Best!

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Deus

GayAlıntı yapılan: Sawyer - 30 Mart 2020, 21:15:01
Tutmaz Diğer sunuculardan farkınız nedir ?
Gayet, basittirki kendimize özgü gelişmiş bir oyun moduna sahibiz.Deneyimli yönetici kadrosu göze hitap eden haritalar ve karakter başvurusu sistemi ile sizlerle buluşacağız. Umarım diğer sunucular ile farkımızı gayet iyi anlayabilmişsinizdir, İyi forumlar.

Meta Roleplay

jecas

Hypnotic

Alıntı yapılan: jecas - 30 Mart 2020, 23:14:27
Şiddetle önermiyorum.
Nedeninizi bizimle de paylaşırsanız bir hatamız varsa düzelteceğimizden emin olabilirsiniz :)

jecas

Alıntı yapılan: Hypnotic - 30 Mart 2020, 23:16:54
Şiddetle önermiyorum.
Nedeninizi bizimle de paylaşırsanız bir hatamız varsa düzelteceğimizden emin olabilirsiniz :)
Admin kadron rol bilmiyor.

Pentagon

Alıntı yapılan: jecas - 30 Mart 2020, 23:40:17
Alıntı yapılan: Hypnotic - 30 Mart 2020, 23:16:54
Şiddetle önermiyorum.
Admin kadron rol bilmiyor.

Dostum öncelikle değerli yorumların için teşekkür ederiz :)

Admin kadrosunda büyük bir revizeye gidildi bu konuda bilgin var mı bilemiyorum ama artık eski admin kadrosundan çoğu isim maalesef ki yanımızda bulunmuyorlar. Artık daha tecrübeli bir kadro ile yenilenmiş sistemlerle karşınızda olacağız. 

Melih!

Çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz! Büyük revizyonun ardından siz sunuzumuzda oynayan ve gelmek isteyen değerli oyuncularımız için tüm istekleri tek tek gözden geçirerek daha iyi bir server olma yolunda ilerleyeceğiz...  Sende aramıza gel!