GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 11:44:45

RolePlay Akü Sistemi

Başlatan Pentagon, 28 Mart 2020, 03:33:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Specter

Gayet realistik teşekkürler.

Saygılarımla Specter...

Pentagon

Alıntı yapılan: Specter - 29 Mart 2020, 16:14:09
Gayet realistik teşekkürler.
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için :)

squarepants

MAX_CARS , aracAkuAriza gibi değişkenler tanımlı değil gibi görünüyor.
Ayrıca :

if(Araclar[i][aracAku] > 1 && Araclar[i][aracAku] < 100){
    Araclar[i][aracAku] = Araclar[i][aracAku] + 10;
if(Araclar[i][aracAku] > 100){
            Araclar[i][aracAku] = 100;
}
}
burada ikinci sorgu birinciden önce gelmezse ilk sorgu için hiçbir işlevi gerçekleştiremez. Bunu önleyebilmek için aşağıdaki gibi yaparsan daha sağlıklı olacaktır.
}
}
Bu arada paylaşım için teşekkürler.

Pentagon

Alıntı yapılan: ThePosition - 29 Mart 2020, 22:33:35
MAX_CARS , aracAkuAriza gibi değişkenler tanımlı değil gibi görünüyor.
Ayrıca :

}
}
burada ikinci sorgu birinciden önce gelmezse ilk sorgu için hiçbir işlevi gerçekleştiremez. Bunu önleyebilmek için aşağıdaki gibi yaparsan daha sağlıklı olacaktır.
}
}
Bu arada paylaşım için teşekkürler.

Aydınlattığın için teşekkürler. Evet enum'u eklemeyi unutmusum hemen düzenliyorum.

squarepants

@Pentagon bu arada MAX_CARS yerine MAX_VEHICLES olarak düzenlenirse tüm modlar için uyumlu olacağını düşünüyorum ^^

Pentagon

Alıntı yapılan: ThePosition - 29 Mart 2020, 23:02:08
@Pentagon bu arada MAX_CARS yerine MAX_VEHICLES olarak düzenlenirse tüm modlar için uyumlu olacağını düşünüyorum ^^

Çoğu modda değişik onunla ilgili bir not düştüm kendi sunucunuza göre ayarlamanız gerekli diye not ekledim. Benim kendi modumda MAX_CARS olarak geçiyor. o yüzden not alarak ekleme sağladım. Ama tavsiyen için teşekkürler yinede ^^

Hypnotic

Pentagon

Rosnex

Başarılı, eline sağlık.

Pentagon

Alıntı yapılan: #Norpes - 02 Nisan 2020, 18:56:35
Başarılı, eline sağlık.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

LudieElysian

Roleplay serverleri için hatta hard roleplay olan sunucular için çok yararlı bir sistem olmuş, başarıların devamını dilerim güzel olmuş. :)

Vanity

O kadar da gerekli bir sistem sayılmaz fakat emek var sonuçta. Paylaşım için teşekkürler.

Pentagon

Alıntı yapılan: Fearless - 08 Nisan 2020, 00:57:56
Roleplay serverleri için hatta hard roleplay olan sunucular için çok yararlı bir sistem olmuş, başarıların devamını dilerim güzel olmuş. :)

Teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: Vanity - 08 Nisan 2020, 01:33:03
O kadar da gerekli bir sistem sayılmaz fakat emek var sonuçta. Paylaşım için teşekkürler.
İsteyen kullansın diye bıraktım böyle :)

Değerli yorumlarınız için teşekkürler :)

viathegod32

Alıntı yapılan: Pentagon - 28 Mart 2020, 18:52:44
Alıntı yapılan: via - 28 Mart 2020, 05:08:50
Arıza giderme komutuna bir para kontrolü ekleyip en azından paranın eksilere düşmesinin önlemini alsan ve timer'ı başka şekillerde kullansan biraz daha iyi olabilirdi, yine de teşekkürler eline sağlık.
Timer'ın başka bir biçimde kullanımını bilmiyorum maalesef.. Para kontrolü konusunda haklısınız!

gettime gibi fonksiyonlarla daha basit şekilde yapabilirsin kontrolleri, fazla fazla timer kullanmamış olursun.

developer & producer

Pentagon

Alıntı yapılan: via - 19 Nisan 2020, 03:35:33
Alıntı yapılan: Pentagon - 28 Mart 2020, 18:52:44
Alıntı yapılan: via - 28 Mart 2020, 05:08:50
Arıza giderme komutuna bir para kontrolü ekleyip en azından paranın eksilere düşmesinin önlemini alsan ve timer'ı başka şekillerde kullansan biraz daha iyi olabilirdi, yine de teşekkürler eline sağlık.
Timer'ın başka bir biçimde kullanımını bilmiyorum maalesef.. Para kontrolü konusunda haklısınız!

gettime gibi fonksiyonlarla daha basit şekilde yapabilirsin kontrolleri, fazla fazla timer kullanmamış olursun.

Evet böylece timerlar ile fazla yormam modu lakin bu sistemin yanında bir ton daha sistem var ve hepsini tek timer içinde topladım o yüzden burayada bende ki algoritma ile aynı algoritmada paylaşmak istedim. Tavsiyen için teşekkürler :)