GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacosapalm

Konu kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N

Enkei

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.

kumite

Eğer tekrar açılacaksa çok güzel olur,ama geçmişte aldığınız o rol bilmez,kin tutan adminler olmazsa. LSPD ilk başta kötüydü,beni çağırdılar sonra düzeldi. Bir admin ile kavga ettim,LSPD den attılar,sonra ne mi oldu?  Araçla gezerken PD gelip çarptı,beni durdurdu. Arkadaşlarla elimizde sopa ile story rp olarak beyzbol rolü yapıyoruz,topa vurma emotesi verdiğimizde sopa ile vuruyoruz ve PD,sopalı kavga diyip beanbagliyor...

DracDonix

İlk açıldığında gayet iyiydi, ne zaman oyuncu sayınız arttı ek olarak başka sunuculara sataştınız o zaman kendi kendinizi bitirdiniz.
Aynı zihniyet ile devam edilmez umarım. Açılınca gelip bir bakarım.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Wonderland

Alıntı yapılan: Han - 29 Mart 2020, 01:11:06
Eğer tekrar açılacaksa çok güzel olur,ama geçmişte aldığınız o rol bilmez,kin tutan adminler olmazsa. LSPD ilk başta kötüydü,beni çağırdılar sonra düzeldi. Bir admin ile kavga ettim,LSPD den attılar,sonra ne mi oldu?  Araçla gezerken PD gelip çarptı,beni durdurdu. Arkadaşlarla elimizde sopa ile story rp olarak beyzbol rolü yapıyoruz,topa vurma emotesi verdiğimizde sopa ile vuruyoruz ve PD,sopalı kavga diyip beanbagliyor...

Beta ve v1 döneminde bizimde kendi hatalarımız oldu. Yeniden daha güçlü ve daha dinamik şekilde açılışımızı yapacağız. Geçmiş dönemde yer alan yetkililerin birçoğu bizimle olmayacaklar. Bundan emin olabilirsin. Bu dönem LSPD yönetimi emin ellerde, merak etme. Yorumun için ekibim adına teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 29 Mart 2020, 01:39:19
İlk açıldığında gayet iyiydi, ne zaman oyuncu sayınız arttı ek olarak başka sunuculara sataştınız o zaman kendi kendinizi bitirdiniz.
Aynı zihniyet ile devam edilmez umarım. Açılınca gelip bir bakarım.
Aslına bakarsan başka sunuculara sataşma vs. gibi olaylar bize yakışmayan durumlardı. Bu tür saçmalıklar platformda yeteri kadar kötülenen bir isim tarafından çıkmıştı. Böyle hatalara yer vermeyeceğiz, herşey kontrol altında. Yeni dönemde yeni bir ekip, yeni vizyon ile tekrar geliyoruz. Bu sefer herşey güzel olucak. Yorumun için teşekkürler.

Herkese merhaba,
Çalışmalarımızda sona yaklaşmış bulunmaktayız. Yeni sistemleri konu altından açılıştan önce paylaşacağımızı söyleyebilirim. Detaylı bilgi için Discord grubumuza gelebilirsiniz!

Discord:
https://discord.gg/3bjFCsW

IP: 77.83.201.168:7777
Son düzenlenme: 29 Mart 2020, 14:00:20 Wonderland

Bufallo

Fena mı fena mı fena mı fena bir sunucu geliyor. Hazırda olun.

EfeKnC

Sunucunun eskidende oyuncusuydum bu sürümündede olacağım #yenidönem Wonderland

buckweed

WearPee

kelly

I want everything

gercekleracidir

Defalarca kez açılıp kapatılan sunucu. Yine aynısı olacak : )

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Bufallo