GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 08:27:59

Ben Döndüm

Başlatan ismailykhayrani, 27 Mart 2020, 01:50:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kelly

I want everything

Lé Spîke

Aha İsmail hayrani. Hoşgeldin dostum. Birgün tanışalım. Beraber İsmail YK dinleriz  :D

Cerberus.

MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ, FAKELERİ PİSTTEN ALALIM :şeytan:

Ahh evet 2010 yılının Mayıs ayında ergenliğimin başlarında yaptığım Tatlı bir hata sonucu almış olduğum bu nick... :şeytan:

Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar ben Dj Dikkat... :cakal:
Şaka şaka ben "Cerberus"

(İsotçu Dj Dikkati rahmetle anıyoruz.)

Normalde forumdan veya konudan haberdar değildim zaten artık eski güzel günlerde değiliz hayat mücadelesi, çaba, işler-güçler derken ne ara zaman bulacağız da forumlarda takılacağız değil mi ama ? :)

Sevgili "mayob" kardeşimin attığı link sayesinde konudan ve forumdan haberdar oldum. Görür görmez gözümde canlandı bütün anılar, linçler, neler neler...

Bu arkadaş sanırım biraz trollük biraz da mizah amacıyla benim eski nickimi almış yazma tarzımı da o dönemki tarzıma benzetmiş o zamanlar inançlı bir insan olduğum için dini kavramları bolca kullanmış hoş smileylerle süslemiş anlaşılan kendince hoş bir nostalji yaratmış. :)

Ancak belirtmeliyim ki zamanında bu nicki kullanan daha sonra IroniQ, Alchol,  Graphic Violence, Cerberus nickleriyle forumda vakit geçirmeye devam eden kişi bendim. Dilekolay ergenliğimi verdim ben bu GTATurk'e huleyyyn. :şeytan:

Bunun bana hiçbir somut kazanımı olmadı tabii ancak güzel arkadaşlıklar muhabbetler kurmadım da diyemem. Tabi daha CyberBullying kavramı bile yokken CyberBullyingin kralını yedim bu da başka bir gerçek. Ah şu smileylerin DarkBreakTheme'in dili olsa da konuşsa kim bilir neler anlatacak bizlere. :şeytan:  Nokia 5800'ın takoz gibi ekranıyla foruma girdiğim o günler. Her şeye rağmen güzeldi be! :şeytan:

İyi dilekleriniz ve hoş geldin mesajlarınız için hepinize teşekkürler fake'im bahanesiyle ben de aranıza yeniden katılmış oldum. Bana da güzel nostalji oldu.

Uzun lafın kısası bu kişi sizi kandırıyor arkadaşlar. :şeytan:

@McTruth
Dostum ben de seni çok iyi hatırlıyorum eski Nicklerden biri Deadzor'du galiba senin yanlış hatırlamıyorsam ve bildiğim kadarıyla Bursa'daydın. 30 olmuş falan demişsin de hocam yok daha neler evlendik çoluğa çocuğa karıştık emekliliği bekliyoruz.  :şeytan:

Hayır henüz 24 yaşındayım Üniden mezun oldum Yüksek falan kovalıyorum bir yandan Pederin işleri takip ediyorum kısaca hayat koşuşturması diyelim biz şuna.  :şeytan:

Tekrardan selamlar herkese arkadaşlar. Eğer Fakelerimle değil de benimle daha fazla muhabbet etmek isteyenler olursa çekinmeden PM atabilir. Laflarız eski günlerden söz açarız. Seviliyorsunuz. 
Son düzenlenme: 27 Mart 2020, 21:11:31 Alpha_35
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Tan

Oha olaya bak. :şeytan: Hoş geldin, sefa getirdin. :şeytan:

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Creutzfeld

Hoşeldin , şarkıdan çok klip çok hoşuma gitti..

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

McTruth

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 27 Mart 2020, 20:26:19
MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ, FAKELERİ PİSTTEN ALALIM :şeytan:

Ahh evet 2010 yılının Mayıs ayında ergenliğimin başlarında yaptığım Tatlı bir hata sonucu almış olduğum bu nick... :şeytan:

Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar ben Dj Dikkat... :cakal:
Şaka şaka ben "Cerberus"

(İsotçu Dj Dikkati rahmetle anıyoruz.)

Normalde forumdan veya konudan haberdar değildim zaten artık eski güzel günlerde değiliz hayat mücadelesi, çaba, işler-güçler derken ne ara zaman bulacağız da forumlarda takılacağız değil mi ama ? :)

Sevgili "mayob" kardeşimin attığı link sayesinde konudan ve forumdan haberdar oldum. Görür görmez gözümde canlandı bütün anılar, linçler, neler neler...

Bu arkadaş sanırım biraz trollük biraz da mizah amacıyla benim eski nickimi almış yazma tarzımı da o dönemki tarzıma benzetmiş o zamanlar inançlı bir insan olduğum için dini kavramları bolca kullanmış hoş smileylerle süslemiş anlaşılan kendince hoş bir nostalji yaratmış. :)

Ancak belirtmeliyim ki zamanında bu nicki kullanan daha sonra IroniQ, Alchol,  Graphic Violence, Cerberus nickleriyle forumda vakit geçirmeye devam eden kişi bendim. Dilekolay ergenliğimi verdim ben bu GTATurk'e huleyyyn. :şeytan:

Bunun bana hiçbir somut kazanımı olmadı tabii ancak güzel arkadaşlıklar muhabbetler kurmadım da diyemem. Tabi daha CyberBullying kavramı bile yokken CyberBullyingin kralını yedim bu da başka bir gerçek. Ah şu smileylerin DarkBreakTheme'in dili olsa da konuşsa kim bilir neler anlatacak bizlere. :şeytan:  Nokia 5800'ın takoz gibi ekranıyla foruma girdiğim o günler. Her şeye rağmen güzeldi be! :şeytan:

İyi dilekleriniz ve hoş geldin mesajlarınız için hepinize teşekkürler fake'im bahanesiyle ben de aranıza yeniden katılmış oldum. Bana da güzel nostalji oldu.

Uzun lafın kısası bu kişi sizi kandırıyor arkadaşlar. :şeytan:

@McTruth
Dostum ben de seni çok iyi hatırlıyorum eski Nicklerden biri Deadzor'du galiba senin yanlış hatırlamıyorsam ve bildiğim kadarıyla Bursa'daydın. 30 olmuş falan demişsin de hocam yok daha neler evlendik çoluğa çocuğa karıştık emekliliği bekliyoruz.  :şeytan:

Hayır henüz 24 yaşındayım Üniden mezun oldum Yüksek falan kovalıyorum bir yandan Pederin işleri takip ediyorum kısaca hayat koşuşturması diyelim biz şuna.  :şeytan:

Tekrardan selamlar herkese arkadaşlar. Eğer Fakelerimle değil de benimle daha fazla muhabbet etmek isteyenler olursa çekinmeden PM atabilir. Laflarız eski günlerden söz açarız. Seviliyorsunuz. 
Selam dostum, sen de aramıza hoş geldin.
Fakat ne yazık ki ben ne Deadzor'dum ne de Bursa'da yaşıyorum. :)
Olsun yine de seni aramızda görmek güzel. Yaşımın 30 olması itibariyle bu fake davalarına hiç girmeyeceğim. Çünkü belli bir yaştan sonra zaman kaybı gibi geliyor insana. Sen de boşver, kim neyse o olmaya devam etsin. :)
İyi eğlenceler dilerim sana forum hayatında dostum.  :helal:

(Bu arada ben de ismailyk hayranıyım  :serefe: tarkan gibi sükse yapabilseydi eğer daha iyi yerlere gelebilirdi uluslararası platformda; spesifik konuşmak gerekirse.)

Cerberus.

Alıntı yapılan: McTruth - 27 Mart 2020, 22:41:04
quote]
Selam dostum, sen de aramıza hoş geldin.
Fakat ne yazık ki ben ne Deadzor'dum ne de Bursa'da yaşıyorum. :)
Olsun yine de seni aramızda görmek güzel. Yaşımın 30 olması itibariyle bu fake davalarına hiç girmeyeceğim. Çünkü belli bir yaştan sonra zaman kaybı gibi geliyor insana. Sen de boşver, kim neyse o olmaya devam etsin. :)
İyi eğlenceler dilerim sana forum hayatında dostum.  :helal:

(Bu arada ben de ismailyk hayranıyım  :serefe: tarkan gibi sükse yapabilseydi eğer daha iyi yerlere gelebilirdi uluslararası platformda; spesifik konuşmak gerekirse.)
Canın sağolsun hocam hiç mühim değil. :) Kim olduğunun önemi yok güzel mesajların bile yeterli benim için. Bu fake muhabbetleri falan benim de uğraşacağım işler değil zaten yaş olmuş nerden baksan 25 İsteyen istediği Nicki alsın kullansın bu saatten sonra benden yana sıkıntı yok. :)

Hocam senin de İsmail Yk dinlediğini bilmiyordum şaşırtıcı oldu çok Cringe bir şekilde zamanında bunun konusunu bile açmıştım "İsmail YK Seven Var Mı ?" diye hatta Efe Aydal'ın sitesinden bilmeden yaptığım bir alıntı yüzünden bayağı alay konusu olmuştum. :şeytan:

Son düzenlenme: 28 Mart 2020, 01:56:43 Alpha_35

"GALATASARAY"

alamora

yakuşuklu ismail abim benum muağh

dillimore founder.

Razor02

Hoşgeldin İsmailYK  :elsalla:

Cerberus.

APAChi35Y@HuşuQluYeQeAbiF@nBoyCr@zySeRSeR1CjToMMy

Alıntı yapılan: alamora - 28 Mart 2020, 01:12:46
yakuşuklu ismail abim benum muağh
SeN BeNiM YahuŞuQlU İsMaİl YeQeYeqe AbİmE LaF mI EdiYoRsuN ? SeNi MoDeRaTöRe ŞiKaYeT EdEriM BaK @kıLLı OL  :kro: :P
Son düzenlenme: 28 Mart 2020, 02:05:42 Alpha_35

"GALATASARAY"

Anka

Gaviria

yAlA dUr AvUcuNu yAlA dur :D :D:DD:D:DD: hoş geldin.

McTruth

Alıntı yapılan: Gaviria - 28 Mart 2020, 15:49:00
yAlA dUr AvUcuNu yAlA dur :D :D:DD:D:DD: hoş geldin.
Hahaha, ben de diyorum sanırım yakın arkadaşın çıktı. Meğerse ismalyk şarkısıymış. Bayağıdır dinlemiyorum yeni şarkılar falan yapmış şimdi bir playlist açtım bitene kadar oğlumla beraber dinleyeceğiz. O da tanısın ismail abisini. :)
Vay be, yıllar ne çabuk geçiyor.  :bandit: