GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 00:46:54

Şah Mat Remake | 1. Sezon Finali

Başlatan mayob, 15 Şubat 2020, 03:33:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Bu uzun saçlı çok saf ya. Silahlar patlıyor, düşmanlarının olduğunu biliyor ve dışarıda kutlama var sanırım diyor. :D Böyle heyecanlı dizide arada komik sahneleri yerleştirmek renk katmış. Güzel bölümdü.

Tommy Vercetti

Raymond'ı Süleyman Çakır'a benzeten tek ben miyim acaba... Artist'in hikayesi de hüzünlüymüş be...

Quadismic

İzlediğim en iyi bölümdü. Keskin nişancı sahnesindeki kamera açısına bayıldım. Teknik bakımdan en kusursuz bölüm olarak addediyorum. Flashback sahneleri de çok iyiydi. Müzikler de şahaneydi. Valla iyi ki telif yemişin de değiştirmişin artık hangisi ise :D bir de bir şey soracağım bu Clint manyaklarda da yok muydu?

mayob

Alıntı yapılan: Quadismic - 24 Mart 2020, 14:59:30
İzlediğim en iyi bölümdü. Keskin nişancı sahnesindeki kamera açısına bayıldım. Teknik bakımdan en kusursuz bölüm olarak addediyorum. Flashback sahneleri de çok iyiydi. Müzikler de şahaneydi. Valla iyi ki telif yemişin de değiştirmişin artık hangisi ise :D bir de bir şey soracağım bu Clint manyaklarda da yok muydu?
En baştaki müzikal sahnede trap yerine çok sağlam bir oldschool parça vardı, yazık oldu. :)
Evet, Clint esasında Manyaklar'ın bir karakteri.

Lineopth

Bu bölüm daha canlı ve heyecan vericiydi. Devamını beklemedeyim.

Desky

Adı gibi bir bölüm olmuş. Uzun saçlı kovboy dedikleri diğer bölüm ölebilir.

Seth

İlk bölümü izledim. Sabit kareler, kamera açıları ve ses efektleri ilginç bir teknik olmuş. Oldukça hoşuma gitti. Diyaloglar yeterli, karakter çeşitliliği ve konunun gidişatı Guy Ritchie'nin filmlerini anımsattı. (Özellikle Snatch'i.) Tek şikayetim arkaplanların zaman zaman çok boş görünmesi. Örneğin

sahnede arkada görünen otoparka bikaç araba serpiştirilebilirdi. Mizansenin kuvvetlenmesine yardımcı olacak bir detay olurdu ama çok da önemli değil. :) Diğer bölümlere de bakacağım, eline sağlık.

Quadismic

Alıntı yapılan: Seth - 27 Mart 2020, 15:15:54
İlk bölümü izledim. Sabit kareler, kamera açıları ve ses efektleri ilginç bir teknik olmuş. Oldukça hoşuma gitti. Diyaloglar yeterli, karakter çeşitliliği ve konunun gidişatı Guy Ritchie'nin filmlerini anımsattı. (Özellikle Snatch'i.) Tek şikayetim arkaplanların zaman zaman çok boş görünmesi. Örneğin

sahnede arkada görünen otoparka bikaç araba serpiştirilebilirdi. Mizansenin kuvvetlenmesine yardımcı olacak bir detay olurdu ama çok da önemli değil. :) Diğer bölümlere de bakacağım, eline sağlık.
Yok artık. Seth de geldiyse bir şeyleri doğru yapıyoruz demektir. Bari biraz yavaş gelseydin üstat bi selam bi kelam birden bodoslama konuya dalınca affet bizi dumura uğradık :)

Cerberus.

Alemin en hızlı dizicisi burda mı bakim ? :şeytan:

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

mayob

5. bölüm çekim aşamasında arkadaşlar.

Cerberus.

Alıntı yapılan: mayob - 30 Mart 2020, 20:13:44

Ahnak herifler ? Yine mi Şah-Mat Remake izliyorsunuz ?

Bu ne biçim bir dizi böyle içimdeki sanatı öldürdü. Rezalet. Ne kadar avam ve vasat adeta Şiddet p**nosu.

Sen de kendine dizici mi diyorsun ?
Sanat düşmanı adam. Keşke Corona olsaydım da bu sanat düşmanı şeyi görmeseydim. Aman tanrım! Kurtarın beni bu avamlık ve vasatlıktan.

Allahını seven üstüme Kubrick, Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan, Kurasova, Tarkovski, Lars von Trier atsın. Sanatsızlıktan ölüyorhmmhkkkkk hkkkkk nefeskkksiizjhh kaldıhmmhhhhh.....

"GALATASARAY"

Bozan

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 30 Mart 2020, 21:19:23

Bu ne biçim bir dizi böyle içimdeki sanatı öldürdü. Rezalet. Ne kadar avam ve vasat adeta Şiddet p**nosu.

Sanat düşmanı adam. Keşke Corona olsaydım da bu sanat düşmanı şeyi görmeseydim. Aman tanrım! Kurtarın beni bu avamlık ve vasatlıktan.

Allahını seven üstüme Kubrick, Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan, Kurasova, Tarkovski, Lars von Trier atsın. Sanatsızlıktan ölüyorhmmhkkkkk hkkkkk nefeskkksiizjhh kaldıhmmhhhhh.....
Am(a) acıktık Feridun abii :şeytan:

McTruth

Bu şekilde alaycı tavır takınman pek hoş olmamış dostum.

Cerberus.

Alıntı yapılan: McTruth - 31 Mart 2020, 01:48:13

Bu şekilde alaycı tavır takınman pek hoş olmamış dostum.
Dostum hassasiyetin için teşekkür ederim ama o kişi benim 7 yıllık arkadaşım. Şakalaşıyoruz kendi aramızda. :şeytan:

"GALATASARAY"

Quadismic

Alıntı yapılan: Alpha_35 - 31 Mart 2020, 01:54:17
Dostum hassasiyetin için teşekkür ederim ama o kişi benim 7 yıllık arkadaşım. Şakalaşıyoruz kendi aramızda. :şeytan: