GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:48:11

25 Mart söylentileri hakkında..

Başlatan david18, 24 Mart 2020, 17:15:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

david18

Beyler nediyorsunuz buaralar Reddit ve Gtaforums'ta 25 mart söylentileri aldı başını gidiyor. Tabi birde güncellenen Web sitesi ile Grandtheftauto.net"in  80 "li bir müziğe yönlendirmesini saymıyorum bile. Bana sorarsanız yarın bekleyenler için büyük yıkım olacak ama düşünmüyorda değilim gta forums gibi yer adamın böyle bir konu açmasına izin veriyor ve bu şahısda daha önceden Rdr2 in çıkış tarihini bilen bir şahıs eğer iddalar patlarsa yarın kendiside banlanacakmış  Gtaforums'tan. Sizin düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında ?

Uzzy

Artık Rockstar Games kesin bir şey demeden çıkan haberlerin hiçbirine inanmayacağım. Spekülasyonlar ve tartışmalarla kalıyoruz. Cevabı olmuyor.

Tommy Vercetti

Bende Rockstar kesin bir şey demeden çıkan haberlere inanmayacağım artık çünkü hakkında en çok haber çıkan oyun oldu ve hiçbiri tutmadı.

david18

Alıntı yapılan: Uzzy - 25 Mart 2020, 11:42:58
Artık Rockstar Games kesin bir şey demeden çıkan haberlerin hiçbirine inanmayacağım. Spekülasyonlar ve tartışmalarla kalıyoruz. Cevabı olmuyor.
Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 25 Mart 2020, 12:54:24
Bende Rockstar kesin bir şey demeden çıkan haberlere inanmayacağım artık çünkü hakkında en çok haber çıkan oyun oldu ve hiçbiri tutmadı.

Bugün duyurulmasa bile duyurusu yakın neden diyeceksiniz gta6 yazdıgınızda artık rockstargames sitesine yönlendirmiyor...sanırım Rockstargames sitede güncelleme yaptı bugün olmasa bile yakında duyurusu....

Uzzy

Alıntı yapılan: david18 - 25 Mart 2020, 13:05:01
Alıntı yapılan: Uzzy - 25 Mart 2020, 11:42:58
Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 25 Mart 2020, 12:54:24
Bugün duyurulmasa bile duyurusu yakın neden diyeceksiniz gta6 yazdıgınızda artık rockstargames sitesine yönlendirmiyor...sanırım Rockstargames sitede güncelleme yaptı bugün olmasa bile yakında duyurusu....
Yine bir kurt düştü içime meraklandım. :D

Tommy Vercetti

Ne kadar yakın onu bilsek işte.... onu söyleseler işte....

Lineopth

Umuyorum ki yakın zamanda duyurusunu burada göreceğiz. Fena hypelandık.

david18

Ayrıca Manhunt 3 için ip güncellenmiş. redditeki söylentilere göre konuya dönersek  zaten take two patronu buay  ve önümüzdeki 5 sene içinde bombalar patlıcak dedi  büyük ipler için  beklemeye devam

Uzzy

Alıntı yapılan: david18 - 25 Mart 2020, 14:54:39
Ayrıca Manhunt 3 için ip güncellenmiş. redditeki söylentilere göre konuya dönersek  zaten take two patronu buay  ve önümüzdeki 5 sene içinde bombalar patlıcak dedi  büyük ipler için  beklemeye devam
Editör abimiz bombayı patlatmış bile https://www.gtamulti.com/forum/gta-6/gta-6'nin-web-sitesi-gtavi-com-50-gun-uzatildi-50-gun-sonra-gta-6-mi-geliyor/

Desky

Yattı 25 Mart. Devam durmak yok.

gtadelisi

Alıntı yapılan: gtadelisi - 01 Nisan 2020, 11:56:59
Çok fena patladı bu haber, bunu duyuran üyeye ağır fanlar çok fena küfürler etmişlerdir tahmin edebiliyorum.