GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[IV] GTA IV Turkish City 2 (The Complete Edition uyumlu)

Başlatan TayfunKey, 25 Mart 2020, 02:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TayfunKey

Merhaba GTAMultideki dostlarım!  :gtaiv:  :serefe:

Seneler önce yaptığım "GTA IV: Turkish City 2" modunu, "Grand Theft Auto IV: The Complete Edition" için uyumlu olarak güncelledim. Eski sürümleri kaldırdım. Burada da ilgilenen olursa diye paylaşayım dedim.

Geçtiğimiz günlerde Steam ve Rockstar Launcher için güncellenen ve Episodes from Liberty City'nin iki bölümü olan The Lost and Damned ile The Ballad of Gay Tony'i bir arada toplayarak "The Complete Edition" olan Grand Theft Auto IV için Türkiye'de yayınlanan en kapsamlı mod olan GTA IV: Turkish City 2 son kez güncellendi.

İşte güncelleme notları ve modu indirme linki!

Mod sadece Steam ve Rocstar Launcher için Grand Theft Auto IV: The Complete Edition uyumluluğu için güncellenmiştir. Diğer tüm versiyonlar kaldırılmıştır.

Güncelleme Notları!
İndirdikten sonra kurulum basittir!
"GTA Turkish City 2 v2.012 Setup.exe" ile oyunu modun kurulu olduğu yere kurun,
"Grand_Theft_Auto_IV_Complete_Edition_TR_Yama_v1.00.exe" ile Türkçe yamayı kurun.
Türkçe yama ya da paketler için kişisel olarak maddi bir gelir talep etmediğim gibi, korsan satışını da istemiyorum. Bu yüzden sadece Steam ve Rockstar Launcher için uyumludur.

Mod "GRAND THEFT AUTO IV" ile uyumludur. The Ballad of Gay Tony ve TheLost and Damned'da çalışmaz.
İyi eğlenceler.

Modu buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz!

Son düzenlenme: 25 Mart 2020, 02:25:34 TayfunKey

kelly

I want everything

Subject 17

İlk çıktığı zamanlar haber olan efsane modlardan bir tanesi :) eski sürümleri kaldırmasaydın keşke. Bazı oyuncular hala 1.0.7.0'yi en iyi sürüm olarak görüyor.(bana göre de öyle) Özellikle silinen onlarca şarkıdan sonra

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

TayfunKey

Alıntı yapılan: Subject 17 - 25 Mart 2020, 03:06:17
İlk çıktığı zamanlar haber olan efsane modlardan bir tanesi :) eski sürümleri kaldırmasaydın keşke. Bazı oyuncular hala 1.0.7.0'yi en iyi sürüm olarak görüyor.(bana göre de öyle) Özellikle silinen onlarca şarkıdan sonra

Silinen şarkı dedin de, aslında basit yöntemle orijinal radyo modu yapılabilir ama artık özgür hissedemiyorum mod yapmakta. Şimdi bana telif cezası gelir diye...

Uzzy

Tommy Vercetti

lazlow

Lineopth

Desky

lazlow

Alıntı yapılan: TayfunKey - 25 Mart 2020, 03:59:48
Silinen şarkı dedin de, aslında basit yöntemle orijinal radyo modu yapılabilir ama artık özgür hissedemiyorum mod yapmakta. Şimdi bana telif cezası gelir diye...
Evet, bir yerde Rockstar Games'in kaldırılan şarkıların geri getirmesi için patch, mod yapanları uyardığını okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.