GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Incident Prison Roleplay / incident-rp.com V2

Başlatan aMRX, 24 Mart 2020, 23:43:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aMRX

Sunucu Bilgileri

I Season İncident Roleplay

I sezon İncident Roleplay 27 Aralık 2019 tarihlerinde sizlerin önünüze uzun uğraşlar sonunda Türkiyede ki İlk Farklı Konsept Roleplay serveri olarak açılmıştır. Uzmanlaşmış Admin kadrosu ve Destek ekibi ile sizlere güzel bir rol ortamı sağlamayı amaçlamıştır, ancak belirli durumlardan dolayı Yönetim ekibi başında olan Oğuzhan adminin Yönetim başında durmamasından ve sunucu kitle durumlarından dolayı bir süre sonra büyük bir bakıma alınmıştır. Tekrardan açılacak mı sorularını ise yanıtsız bırakarak gitmiştik, şimdi kaldığımız yerden davam etme zamanıdır.

II Season İncident Roleplay

İncident Roleplay 6 aydır geliştirme döneminde olan daha önce aktifleştirip daha sonra geri kapatılmış olan sunucun yeni başlangıç zamanıdır. Geliştirilmesi ?dd.ax tarafından yapılan ve genel yönetimi @aMRX ve @Alpmg 'ye ait olacak olan sunucumuz kendine özel sistemleri ve mapleri ile size hazır haldedir. Açılış tarihi olarak tam bir vakit söylenmiyecektir ancak 3 hafta içinde olabileceğini söyliyebiliriz. Şimdi size Yönetim Ekibi ve Sunucu içi Fotograf Videolar ile baş başa bırakıyoruz.

Sunucu Yönetim Ekibi

Cenk  (Server Owner)
Alpagu (Web Developer)
Oguzhan  (IV Level Staff)
Alp  (IV Level Staff)
Kenan (III Level Staff)
Yiğit  (II Level Staff)
Taha  (I Level Staff)

Helper Ekibi

Batuhan (Level 4 Helper)

Helper Alımları Aktifdir

Sunucu Nisan aynın ilk pazartesi günü 06.04.2020 aktiftir.

Her şey ve daha fazlası için sizleri Forum ve Discord Adresimize bekliyoruz.

Tüm kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 31 Mart 2020, 02:44:46 aMRX

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

kelly

Bu tarz konseptler defalarca denendi ve neredeyse hepsi olumsuz sonuçlandı. Sunucu tanıtım videonuza bakıldığında bir ışık görülüyor, görülmüşte. Görülen bu ışığı tekrardan önüne opak bir madde koymaya çalışan olumsuzluklardan koruyabilirseniz tekrardan görülecek bu ışık ile başarabilirsiniz. Kolay gelsin arkadaşlar umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

I want everything

Sulozzy

bu tart konseptleri destekliyorum bütün admin kadronuza başarılar

aMRX

Alıntı yapılan: Xchatt - 24 Mart 2020, 23:53:51
Başarılar farklılık iyidir 👌

Sağolun açılışta sizleri de görmek isteriz.

Alıntı yapılan: kelly - 24 Mart 2020, 23:59:14
Bu tarz konseptler defalarca denendi ve neredeyse hepsi olumsuz sonuçlandı. Sunucu tanıtım videonuza bakıldığında bir ışık görülüyor, görülmüşte. Görülen bu ışığı tekrardan önüne opak bir madde koymaya çalışan olumsuzluklardan koruyabilirseniz tekrardan görülecek bu ışık ile başarabilirsiniz. Kolay gelsin arkadaşlar umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Umarım ki her şey çok güzel olacak, hayallerimiz ve hedeflerimiz için çalışıyoruz, umarım ki başarıya ulaşacağız.

Alıntı yapılan: SuloBey - 25 Mart 2020, 11:24:26
bu tart konseptleri destekliyorum bütün admin kadronuza başarılar

Sağolun Süleyman bey :) sizleride sunucu açılışında aramızda görmek isteriz..

Exel

Yönetimde yer aldığım için mutluyum, başarılar. Umarım hak ettiğimiz yerlere geliriz.  :helal:

Cyrus

İlk açılışında birkaç eksiği vardı. Onun dışında oyuncu kitlesi yüzünden başaramadı. Türk oyuncuları çoğunlukla böyle projeleri desteklemek yerine yere gömmeyi tercih ediyor. Bu kez başarılı olacağını düşünüyorum.
Son düzenlenme: 25 Mart 2020, 15:11:40 Cyrus

aMRX

Alıntı yapılan: Cyrus - 25 Mart 2020, 14:54:14
İlk açılışında birkaç eksiği vardı. Onun dışında oyuncu kitlesi yüzünden başaramadı. Türk oyuncuları çoğunlukla böyle projeleri desteklemek yerine yere gömmeyi tercih ediyor. Bu kez başarılı olacağını düşünüyorum.

Desteklediğiniz için teşekkürler, açılışta görüşmek üzere.

Alıntı yapılan: Exel - 25 Mart 2020, 14:37:36
Yönetimde yer aldığım için mutluyum, başarılar. Umarım hak ettiğimiz yerlere geliriz.  :helal:

Yanımızda olduğun için biz teşekkür ederiz, açılışta görüşmek üzere.

Pearce

Farklılık her zaman iyidir, SA-MP oyuncularının ilgisini çekeceğine ve bu tarz farklı konseptte oynamaktan zevk alacağına eminim. Başarılar!  :helal:

aMRX

Alıntı yapılan: Pearce - 25 Mart 2020, 18:06:36
Farklılık her zaman iyidir, SA-MP oyuncularının ilgisini çekeceğine ve bu tarz farklı konseptte oynamaktan zevk alacağına eminim. Başarılar!  :helal:

Bekliyoruz, yorumunuz için teşekkürler.

ReaT

Versiyon 2'de birçok değişiklik yaptık ve hala yapmaya devam etmekteyiz. Birçok şeyde ekledik. Detaylı bir şekilde neleri değiştirdiğimize göz atmak istiyorsanız discord adresimizde ve forum adresimizde mevcut. Bunların yanı sıra küçük bi kısmını buraya atayım. Bu özellikler V2 ile şuanda mevcut ve zamanla daha fazlasını sizlerle paylaşacağım.
Alıntı
------------------------- Version 2 - 1.update -------------------------
- Artık istediğiniz bir hücreye gate ekletip içine istediğiniz objeleri koyabilirsiniz.
Kullanım Gereksinimleri: Onaylı bir birlik olmak ve birlik yöneticisinin +3 level olması -
- Yeraltı kaldırıldı ve yeni 7 uy****rucu tipi eklendi "Ekstazi, kokain, marjuana, eroin, steroid, amfetamin, metamfetamin."
- uy****rucu kullananlar için bağımlılık sistemi getirildi. uy****rucu krizlerinde kullanıcının üstünde uy****rucu komasında ibaresi çıkıyor.
- OOC market yeniden yapılandırıldı.
- Tecrit eklendi, tecriye giden mahkumlar kapalı bir odada tutulacak ve bazı durumlarda ziyaret alabilecekler, aynı zamanda gardiyanlarda tecritlere girebilecek.
- Departman haritası tamamen yenilendi.
- Silahı yere atma eklendi.
- Gardiyanlar için /telsizkodları eklendi.
- Gardiyaanlar artık belirli durumlarda mahkumlara  ek olarak para ceza yazabilecek.
- Artık her mahkuma dosya tutulacak ve yaptığı herşey kaydedilecek, tecrite gitmesi dahi not edilecek.
- Kamera sistemi eklendi, koğuşlar kamera odasında "/kameraizle" ile izlenebilecek.
Aynı zamanda sorularını bana dicord üzerinden belirtebilirsiniz. Discord adresinde spoiler fotoğraflarda mevcut ;) 2.update'de görüşmek üzere :)
Son düzenlenme: 26 Mart 2020, 18:10:48 ReaT

Serkan

Böyle yeni düşüncelerin/yeni konseptlerin arkasındayım başarılar.

aMRX

Teşekkürler, açılışta sizide aramızda görmek isteriz

#Codec

Başarılar umarım istediğiniz gibi olur ancak, uzun soluklu bir proje olamaz. Amaç bir yerden sonra bitecek oyuncular sıkılacaktır, iyi forumlar.

"Hayat zordu ama güzeldi"

aMRX

Alıntı yapılan: #Codec - 27 Mart 2020, 15:49:01
Başarılar umarım istediğiniz gibi olur ancak, uzun soluklu bir proje olamaz. Amaç bir yerden sonra bitecek oyuncular sıkılacaktır, iyi forumlar.

Oyuncuların sıkılmaması için sadece bir hapishane mapi içinde olmayacaklar dışarı hayatını da aktifleştirdik meslekler konusunda vs. şu anda spoiler veremiyorum, ancak sadece küçük bir mapde olmiyacaklar, aramızda sizide görmek isteriz açılışda.