GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Roleplay ~ Senin için! [Forum tekrar aktif!]

Başlatan viathegod32, 23 Kasım 2019, 04:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

viathegod32

developer & producer

Cavanagh.

her şey yoluna girecek, umarım.

you should see me in a crown.

viathegod32

Alıntı yapılan: Cavanagh. - 24 Mart 2020, 22:18:10
her şey yoluna girecek, umarım.

Sizlerin destekleriyle, her şey çok güzel olacak.

developer & producer

viathegod32

#1.14 - Eklenenler:

• Kelepçe kırma NPC'si eklendi.
  • Emniyet kemeri sistemi eklendi.
  • Radar menzilleri artık yetkililer tarafından dinamik düzenlenebiliyor.
  • Silah envanteri eklendi. (/senvanter) Mermisi biten silahlarınızı mermi satıcısı yakınında tekrar alabilirsiniz.
  • Ufo sistemi eklendi.
  • Kumarhane türünde işyeri eklendi.
  • Kumar sistemi eklendi. (/kumar)
  • ABS sistemi eklendi. (/arac)
  • Etkinlik sistemi eklendi, oyun içerisinden etkinlikler düzenlenebilecek.
    • /kabul etkinlik ile katılabilir /iptal etkinlik ile veya ölerek ayrılabilirsiniz.
    • Etkinlik başlayana kadar kimse hasar görmez.
    • Etkinlik başlangıç canı, zırhı, 1 veya iki silah, pos ve interior yetkililer tarafından kolay bir panelden hazırlanır.
    • Etkinlik bilgisi hazırlayan yetkili tarafından duyuru kanalından belirtilir.
    • Etkinlik ödülleri hazırlayan yetkili tarafından belirlenmektedir.
  • Anti hile sisteminde eklemeler ve düzenlemeler yapıldı, artık daha stabil çalışıyor.

#1.14 - Düzeltilen Hatalar:

• Paintball sistemindeki sorunlar çözülerek aktif edildi.
  • Aramalarda arka ses sistemindeki mesafe sorunu çözüldü.
  • Apolet sistemi altyapısı yeniden yazıldı, artık kaybolma gibi hatalarla karşılaşmayacaksınız.
  • Pet kontrol modunda petinize komut verebiliyordunuz, düzeltildi.
  • Pet kontrol modunda üstünüzde karakterinizin ismi yazıyordu, düzeltildi.
  • Pet kontrol modunda kelepçelenebiliyordunuz, düzeltildi.
  • Pet kontrol modundan çıktığınızda nadiren yaralı olarak doğabiliyordunuz, düzeltildi.
  • Pet kontrol modunda paintball'a girebiliyordunuz, düzeltildi.
  • Pet kontrol modunda balıkçı ve madenci meslekleri kullanılabiliyordu, düzeltildi.
  • Pet kontrol modunda araç sürebiliyordunuz, düzeltildi.
  • Pet kontrol modunda konuştuğunuzda artık petinizin ismi çıkıyor ve yazdıklarınız "HAV HAV HAV HAV!" şeklinde gidiyor.
  • Pet kontrol modundan çıktığınızda kıyafetiniz düzelmiyordu, bu sorun giderildi.
  • Pet kontrol modunda üzerinizde silahlarınız kalıyordu, düzeltildi.
  • Devlet araçlarına birlikte olmadan binilebiliyordu, düzeltildi.
  • Pennings Emlak'ta interior içerisindeki evleri gösteriyordu, düzeltildi.
  • /meslekbul'da interior içerisindeki meslekler görünüyordu, düzeltildi.
  • Maden kazma sürelerinde oluşan hatalar giderildi.
  • VineMarket'teki yazım hataları giderildi.

Saygı ve sevgilerle,                             

developer & producer

Duck

Alıntı yapılan: Orkun - 23 Mart 2020, 06:34:52
Alıntı yapılan: Duck - 22 Mart 2020, 23:29:47
Alıntı yapılan: Orkun - 21 Mart 2020, 05:35:53
Alıntı yapılan: Yeni Nesil - 12 Mart 2020, 23:44:14
Başkalarının emeklerini hiç saygı göstermeden (ç)alarak, güncelleme diye benim kodlattığım ve hali hazırda sunucuda mevcut olan sistemleri sanki yeni kodlamış gibi yazıp insanları kandırarak anca buraya kadarmış. Emek verenlerin emeklerine yazık, başka bir şey değil.

Yapılan güncellemeler de gelen yeniliklerin, sistemlerin ne zaman kodlandığının öneminin olduğunu düşünmüyorum. Bu konuyu önceden de konuşmuştuk. Kendi sunucunun dertleriyle sorunlarıyla köklü isimi olan bir sunucuyu nasıl rezalet bir hale getirdiğine bakmadan fırsatçılığını konuşturup, önce ki yorumumda da dediğim gibi birilerini izliyorsun, takip ediyorsun. Takip ediyorsun bari bir şeylerden örnek almalısın.

Alıntı yapılan: Wisdom - 20 Mart 2020, 11:58:29
başlarda çok hypelandığım, açılışını iple çektiğim sunucuydu. açılışında büyük hayal kırıklığına uğradım. bu sunucu şu an diğerleriyle kapışmıyorsa tek sebebi neredeyse (Berkay hariç) tüm yöneticiler. polis rolü yapmayı bilmeyen yöneticilerin direk pd çekilip emek verenlerin yaptıklarının hiçe sayılması, adminlerin ne yapacağını bilememesi, günden güne rütbe atlayan bilgisiz adminler gibi şeyler. en basitinden bir tane yönetici 5 veya 6 vardı Selim diye, heh o. 30 40 kişilik sunucuda hitman açmış ve ekibini toplayarak kendi arasında rol yapıyor. bu en basiti. bence tüüüüm adminleri bi revize etmen lazım. en azından yapacağı rolleri bilsinler. umarım sunucuda yükseliş görürüm, bunu gerçekten isterim. ama vine ismi bir kere kötüye çıktı, tekrar toplanması zor. kolay gelsin diyelim.

Emek verenlerin yaptıklarının hiçe sayıldığı konusunda sana katılmasam da PD rolü yapmayı bilmeyen ve şu zamana kadar tek tip rol yapmış bilgi konusunda yetersiz yetkililerin, yönetim kadrosuna alınması ve PD rolü yapmasında söylediğin sözlere aynen katılıyorum. Açık konuşmak gerekirse, Hitman oluşumunun açıldığı dönem de yönetim ekibinde idim. Her ne kadar karşı olsam da oluşum açıldı. Bunun sebebi ise bazı gereksiz ve egoist insanların kendi başlarına bir şeyleri yapmaya çalışmak istemesidir. Ben yönetim ekibinde iken gördüğüm, yaşadığım en büyük eksiklikler profesyonel olunmayışı ve iş ile arkadaşlığın birbirinden ayırılmaması idi. Bunun hala devam ettiğini düşünüyorum. Kadro her ne kadar revize edilse de yakın süreçte büyük bir yükseliş kimse bekleyemez.

Alıntı yapılan: jecas - 11 Mart 2020, 20:38:42
Alıntı yapılan: Emir - 11 Mart 2020, 11:44:01
Selamlar,

11/03/2020 tarihinde yapılan tüm hatalar göz ardı edilerek yasaklı olan herkesin yasaklanma durumu kaldırılmıştır.

https://vineroleplay.com/forum/index.php?topic=1600.msg10574;topicseen#msg10574
p'hahawhdsagdsabhcjkxznckşlsamfc.çax hata yapıyorsunuz demiştim, ne kaliteli adminlerinizi elinizde tutabildiniz, ne kaliteli userlarınızı. Yazık oldu :d

Evet, yönetim ekibinin benim de için de bulunduğum dönem de hataları oldu. Yönetim ekibinde ki kemik kadronun benim ayrılmam ile başlayan dağılma süreci Joker, Saboş ile devam edip sadece Altuğ kalınca, tüm yük ona bindi. Kendisi elinden geleni yaptı ama bir yere kadar. Şu an ki sunucu yönetimin de bulunan adminler her ne kadar arkadaşım(!) olsa da yönetim de bulunmayı hak etmediklerini ve bu işi yapacak seviye de olmadıklarının farkına varılması en büyük temennim. Oyuncu kaybedilmesinin en büyük etmenlerinin başında bu geliyor elbette.

Kesinlikle!
Sunucu yönetecek kabiliyette değilsiniz ve bu kabiliyette olan bir yöneticiye de sahip değilsiniz.Ben de ilk zamanlar helperlik yapmama ve deneyimime dayanarak söylüyorum.Ekip berbat,ilgilenmek ayrı yürütmek ayrı.Herkes ilgilenebilir ama herkes rol bilmez veya yönetemez.

Kesinlikle!
Herhangi bir sunucu da yetki alabilecek kapasitede olmadığını geç fark ettiğimizden dolayı kendimizi hatalı buluyoruz. Erken fark etseydik, kadroya almazdık. Geç oldu fark ettik kadrodan çıkarıldın. Yönetim ekibinde ki kemik kadro dağılmadan önce gayette işler tıkırında ilerliyordu. Ekibin içerisin de bulunan bir kaç kişi kendisini düşünüp, projeyi düşünmediğinden kemik kadro dağıldı.

😂
Kadrodan kendim çiktım sizin ısrarlarına ragmen çıktım.Gittikçe batıyorsunuz 😂😂
Yapacağınız açıklamalar bile yalan dolan olmaya başladı.
Kalite sıfır.

Kendini bir oyuna adama dostum! Senin oynadığın oyundan başka hayatin ve dinin var.

ziBz

Her şey güzel olacak, via. Her zaman bu sunucu için çalışacağıma yemin ediyorum.

Duck

Pompalıyla oyuncunuzun yanına gider:Hey kaldır ellerini,sende glock bende ise shotgun var! Ben senden daha güçlüyüm dostuuum yeh be! Bu mekan bundan sonra benim ahbap.
Diyip sonra sistemsel alarak oyuncunuzun emeklerle aldığı işyerini sistemsel hemen üstünüze geçirirsiniz.
Emmi (via) çok yalnış kişiler barındırıyorsun kadronda.
Sunucuda oynamıyorum,zaman kaybı yapmamak icin ama maalesef sunucuda oynayan arkadaşlarım anlatıyor😂🤣

Mokoko olmaya devam edeceksiniz

Kendini bir oyuna adama dostum! Senin oynadığın oyundan başka hayatin ve dinin var.

Penocyclene

Alıntı yapılan: via - 24 Mart 2020, 13:08:49
Alıntı yapılan: Penocyclene - 24 Mart 2020, 11:16:26
Dün emirhanın tanıtımına eleştiri yapıyorum forumdan banlıyor. Yetkili kadrosunu bence rol bilen insanlardan seçmelisiniz. Herhangi bir oyuncuya adminlik verseniz oda jail atabiliyor.

Bu konuda size tamamen hak veriyorum, eleştiriyi kaldıramıyor, bununla ilgili hiç bir şey yapmayıp sadece etrafındakileri susturmaya çalışıyor ise böyle bir olay kesinlikle düzgün karşılanamaz. İlgili konuyla bizzat ilgileneceğim, kusurumuza bakmayın.

Berkay, ortada verdiğin bir emek var. Bunu kimse inkar edemez fakat verdiğin emeğin hiç olması özellikle sebebi sen olmadığın halde bu gerçekten içler acısı bir durum.

Konu eleştiri kaldırıp kaldırmaması değil konu hiç bir şey bilmemesi, umarım berkay verdiğin emekler geceleri harcadığın saatlere değer kadro konusunda revizyon bekleniliyor

Nikotin bağımlısı ben gözlerinin kahvesinde bekliyorum.

viathegod32

Alıntı yapılan: Penocyclene - 26 Mart 2020, 20:18:30
Alıntı yapılan: via - 24 Mart 2020, 13:08:49
Alıntı yapılan: Penocyclene - 24 Mart 2020, 11:16:26
Dün emirhanın tanıtımına eleştiri yapıyorum forumdan banlıyor. Yetkili kadrosunu bence rol bilen insanlardan seçmelisiniz. Herhangi bir oyuncuya adminlik verseniz oda jail atabiliyor.

Bu konuda size tamamen hak veriyorum, eleştiriyi kaldıramıyor, bununla ilgili hiç bir şey yapmayıp sadece etrafındakileri susturmaya çalışıyor ise böyle bir olay kesinlikle düzgün karşılanamaz. İlgili konuyla bizzat ilgileneceğim, kusurumuza bakmayın.

Berkay, ortada verdiğin bir emek var. Bunu kimse inkar edemez fakat verdiğin emeğin hiç olması özellikle sebebi sen olmadığın halde bu gerçekten içler acısı bir durum.

Konu eleştiri kaldırıp kaldırmaması değil konu hiç bir şey bilmemesi, umarım berkay verdiğin emekler geceleri harcadığın saatlere değer kadro konusunda revizyon bekleniliyor

Belki ileride, daha eğitimli daha anlayışlı insanlarla... şu andaki herkeste özünde iyi insanlar lakin bazı şeylere henüz alışabilmiş değiller. "Oyuncuların hazırladığı ve yönettiği sunucu" mottosu sanırım iş görmedi.
Son düzenlenme: 26 Mart 2020, 21:32:00 via
developer & producer

ReaT

Alıntı yapılan: Yeni Nesil - 12 Mart 2020, 23:44:14
Başkalarının emeklerini hiç saygı göstermeden (ç)alarak, güncelleme diye benim kodlattığım ve hali hazırda sunucuda mevcut olan sistemleri sanki yeni kodlamış gibi yazıp insanları kandırarak anca buraya kadarmış. Emek verenlerin emeklerine yazık, başka bir şey değil.
Bunu yazmanız öncelikle gerçekten küçük düşürücü. Ekibinizde görev aldım ve sunucu +150 kişi iken parasını alıp başka sunucuda oynuyacak kadar aciz ve insanların emeğini çöp edecek kişiliktesiniz. İlk sayfada bir yorumum var @via yapar diyorum. Yine elinden geldiğini yaptığı gözüküyor ama malesef açıkca ekipten kaybettiğini görüyorum. Hayatta örnek aldığım kişilerdensin etrafta çok boş sunucu var ve hala bişeyler başarabilirsin. Umarım herşey dilediğin gibi gider kötü yorumları aldırmamalısın başarılar :)
Son düzenlenme: 27 Mart 2020, 04:01:44 ReaT

kutsi

C'ya, herkes elinden geleni yaptı.
Bazıları yapmamış olsa da-..

ziBz

Herkes, elinden geleni yaptı.

viathegod32

Alıntı yapılan: darly
Herkese merhaba, sevgili Vine Ailesi;

18.01.2020'den bu zamana kadar sizinle beraber güldük, eğlendik yeri geldi üzüldük. Kendim ve ekibim adına bir çok kişiyi tanıdık ve tanıştırdık. Sunucunun bir süreki durumlarının farkındayız. Bunun bir çok sebebi var. Bizim de hatalarımız oldu, olmadığı değil. Bu süre zarfı boyunca bir çok zorluğunda üstesinden geldik diyebiliriz. Bir süre boyunca sunucuyu askıya alma kararı vermiş bulunmaktayız ve bu bir SON değil. Daha iyi şekilde daha güzel sistemler ile belki de karşınıza birden çıkabiliriz. Belli olmaz açıkcası :slight_smile: . Bu zamana kadar emek veren herkese teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum. Yanımızda olan ve karşımızda olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç birimiz dört dörtlük insanlar değiliz, hatamız ve kusurumuz olduysa affola. Ama tekrardan dediğim gibi, bu bir "SON" değil. Bu discord sunucumuz sürekli açık olucaktır. Yetkili kişilere de yeni bir yetki verilicektir. Yeri gelicek yine sizlerden fikirler ve görüşler alacağız. En önemli konumuza gelirsek, ülkemiz de bulunan Covid-19 virüsünden korunun, koruyun. Mümkün oldukça evde kalarak sevdiklerinizi ve kendinizi koruyun. Yeni süreçte, yeni zaman diliminde, yine ve yeniden görüşmek dileğiyle. #siziniçin

Alıntı yapılan: viathegod
Selamlar,

Öncelikli olarak yukarıda Batuhan'ın da bahsettiği gibi bunun bir son olmadığının altını çizerek söylemek istiyorum. Bir süreliğine tüm hizmetlerimizi askıya almak durumundayız. Gerek sunucunun durumu gerek maddi durumlar olsun biraz dara düştüğümüz için ve sizlere olan hizmetin neredeyse kimse tarafından kullanılmadığını gördüğümüz için mecburi olarak askı durumuna geçmiş bulunuyoruz. Yine tekrar belirtildiği gibi bu süreçte discord adresimiz aktif kalacaktır, #genel-sohbet kanalı üzerinden soru ve sorularınızı sorabilirsiniz. Kendim ve ekibim adına elimizden geleni denediğimizi lakin sürecin lehimize işlemediğini farkettik, yapılan hatalardan, kırılan-üzülen oyunculardan, ve hizmeti eksik gören herkesten özür dileriz. Elimden geldiğince gelişim sürecini discord üzerinden sizlere duyurmaya devam edeceğim, herkese verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bu süreçte hesaplarınıza ve eşyalarınıza hiç bir zarar gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Sizlerin destekleriyle, her şey çok güzel olacak. #seniniçin - #dahaiyibirvine

developer & producer

Enkei

Konu, sahibinin isteği üzerine aktif edilmiştir.

Vanity