GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Roleplay ~ Senin için! [Forum tekrar aktif!]

Başlatan viathegod32, 23 Kasım 2019, 04:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pix

Carmin

ziBz

Bu sunucu içerisinde bulunduğum için çok mutluyum, iyi varım.
#seniniçin

Orkun

Alıntı yapılan: via - 23 Mart 2020, 18:05:22

Selamlar,

Öncelikli olarak uzun süredir iyi bir oyun keyfi sürebilmeniz için yapılan çalışmalarımızın halen sürüyor olduğunu belirtmek isterim. Önceki süreçlerde ekibimiz kendi hayatlarında olan olaylardan dolayı aşırı fazla ilgilenemez durumda olsa da şu anda ülkemizde olan olaylar nedeniyle neredeyse tüm kadromuz evlerinden sizlere hizmet vermek için bekliyor. Bu durumda olası her duruma daha hızlı tepki verebileceğimizi, isteklerinizi daha hızlı yerine getirebileceğimizi belirtmek isterim. Şu sıralar sunucunun oyuncu konusunda düşüşte olduğunun farkındayım, maalesef ki sürü psikolojisi ile oyunda kimse yok benim de giresim gelmiyor diyen oyuncularımızın çoğunlukta olduğunu farketmekteyim. Bu süreçte sizlerin yardımınıza ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum, yeni bir sürece giriş yapıyoruz. Daha hızlı güncellemeler, daha hızlı çözümler. Eğlenceli aktiviteler, eğlenceli rol ortamları, eğlenceli etkinlikler ve eğlenceli yayınlar sizi bekliyor. Hepinizi tekrar bir ayaklanma olarak sunucuya davet ediyorum, bu süreçte takıldığınız ve istediğiniz her şey için bana veya diğer tüm yetkililere ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.

Rol planlarınız ve sunucuda gerçekleştirmek istediğiniz her eylem hakkında fikir ve destek vermeye açığım, istediğiniz her konuda bana ulaşabilir sohbet edebilirsiniz. Gerek sesli gerek yazılı elimden geldiğince hepinize yardım etmeye ve fikir vermeye çalışacağım.

Etkinlik takvimi yakın süreçte tam olarak bitirilip paylaşılacak, oyun içerisine gelecek etkinlik sistemi ile bu olayları daha rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğiz. Yol rotamızda kabul edilen ve henüz eklenmemiş argeleri de yavaş yavaş eklemek var, daha güzel ve daha iyi bir vine için hep beraber! eğlenceniz, zevkiniz ve sizin için!

Dost acı söyler Berkay, böyle giderse düzenin geri gelmesi zor. Emek verilirse gerçekten bir şey yapılmak istenirse ve bu uzun soluklu olursa emekler karşılıksız kalmaz. Umarım istenilen yere ulaşırsınız. Tavsiyem, ülkemizin bulunduğu durumdan mütevellit işlerinin yoğunluğunun azaldığını düşünüyorum. Bu süreçte ipleri tamamen eline alıp bir şeyleri değiştirmeyi denemen. Başarılar.

Wroozy

Eskiden sunucuyu severdim fakat birden adminlerin kötüye gittiğini fark ettim rolün öncesini görmeden rapor kabul edip "DM" adından hapise atıyorlar beni banlamalarını istedim ve saolsunlar banladılar.

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." - Che Guevara

viathegod32

Alıntı yapılan: Wroozy - 24 Mart 2020, 01:39:45
Eskiden sunucuyu severdim fakat birden adminlerin kötüye gittiğini fark ettim rolün öncesini görmeden rapor kabul edip "DM" adından hapise atıyorlar beni banlamalarını istedim ve saolsunlar banladılar.

İstediğiniz bir şeyin karşılıksız kalmadığını duymak güzel, ilk konuya gelirsek sizi hapse atan yetkili ile herhangi bir yerden düzgünce görüştüğünüzde size olayı açıklama hakkı sunacak ve sizi dinleyecektir daha sonrasında onun gözünden de olayı dinleyip aranızda çözebilirsiniz. Bunun tersi bir durum olursa bana ulaşabilirsiniz. Teşekkürler yorum için.

developer & producer

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Penocyclene

Dün emirhanın tanıtımına eleştiri yapıyorum forumdan banlıyor. Yetkili kadrosunu bence rol bilen insanlardan seçmelisiniz. Herhangi bir oyuncuya adminlik verseniz oda jail atabiliyor.

Nikotin bağımlısı ben gözlerinin kahvesinde bekliyorum.

ziBz

Geri dönüyoruz, bizi bekleyin! #eskivineiçin!

Emir

Alıntı yapılan: Wroozy - 24 Mart 2020, 01:39:45

Bu konuyu seninle burada tartışmamın hiç bir anlamı yok bana özel olarak mesaj vs atmadın eğer konuşmak istersen yine beklerim sorununu çözebilirim.

viathegod32

Alıntı yapılan: Penocyclene - 24 Mart 2020, 11:16:26
Dün emirhanın tanıtımına eleştiri yapıyorum forumdan banlıyor. Yetkili kadrosunu bence rol bilen insanlardan seçmelisiniz. Herhangi bir oyuncuya adminlik verseniz oda jail atabiliyor.

Bu konuda size tamamen hak veriyorum, eleştiriyi kaldıramıyor, bununla ilgili hiç bir şey yapmayıp sadece etrafındakileri susturmaya çalışıyor ise böyle bir olay kesinlikle düzgün karşılanamaz. İlgili konuyla bizzat ilgileneceğim, kusurumuza bakmayın.

developer & producer

JudaX

Şuan samp piyasasına bakarsak; fazladan roleplay sunucusu var, tutacağına sanmıyorum. Umarım beni yanıltırsınız. Başarılar  :helal:

Xchatt

Moda emek verilmiş fakat yönetimden kaybetmiş bir sunucu okuduğum kadarıyla düzelmeyecek bir şey yok başarılar dostum 🤙

Sa-Mp 2014-2020

jecas

viathegod32

Alıntı yapılan: JudaX - 24 Mart 2020, 16:35:02
Şuan samp piyasasına bakarsak; fazladan roleplay sunucusu var, tutacağına sanmıyorum. Umarım beni yanıltırsınız. Başarılar  :helal:

Evet, sezon gelmeye başladığı için bir sürü sunucu açılıp kapatılacak büyük ihtimal. 18 Ocaktan beri kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz. Başta olan durumlar kendi hayatımızdan, çok zaman ayıramayışımızdan dolayı boşlanmıştı. Şu anki ülkenin durumu dolayısıyla evlerdeyiz. Deniyoruz, denemeye devam edeceğiz bakalım.

Ve tekrar belirteyim ki, klon-sezonluk sunucularla karıştırmanız en büyük ayıp olacaktır.

Alıntı yapılan: Xchatt - 24 Mart 2020, 16:46:27
Moda emek verilmiş fakat yönetimden kaybetmiş bir sunucu okuduğum kadarıyla düzelmeyecek bir şey yok başarılar dostum 🤙

Modu çok uzun süredir geliştiriyorum, eski modlarımdan da bazı sistemleri stabil hale getirerek düzgün bir oyun keyfi yaşatmak için elimden geleni yaptım. Gerisi sizlere kalmış. Teşekkürler yorum için.

Alıntı yapılan: jecas - 24 Mart 2020, 17:10:09
eyvah eyvah

Neden şu an bu konumdayız bilemiyorum ama elimden gelirse sorunlarınızı çözmek isterim, sonuç olarak geçmiş geçmişte kaldı. Buyrun sorunlarınızı çözelim.

developer & producer