GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Roleplay ~ Senin için! [Forum tekrar aktif!]

Başlatan viathegod32, 23 Kasım 2019, 04:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emir

jecas

baktım banlar açılmış bari hakkını verelim de tekrar banlanalım dedik iyi yaptık bence, iyi günler

viathegod32

NOT: Sunucu istekleriniz doğrultusunda erken açıldığı için tamamlanmamış sistemler kapalı beta aşamasında test edilmektedir, ek olarak güncelleme daha çok altyapı sorunlarını çözme odaklı işlediği için istediğiniz sistemleri bu listede görememiş olabilirsiniz ancak yakın süreçte ek güncellemelerle yavaş yavaş eklenecektir.

#1.13 - Güncelleme Detayları:

• Devlet türündeki birlikler departman kanalından yazılanları göremiyordu, düzeltildi.
  • Pet kontrol modu eklendi. (/pet)
  • Kefalet sistemi eklendi. 10 dakika ve üzerinde kullanılabilir. Dakika başı $120 üzerinden hesaplanır. (/kefalet)
  • Silah hasarları sistemi eklenerek klasik GTA Hasarları değiştirildi.
  • /do komutu rengi değiştirildi.
  • Markete beyzbol sopası ve bıçak eklendi.
  • Twitch sistemi eklendi. (/yayinci veya /twitch) (bu sistem kapalı beta sürecindedir.)
  • Point sistemi eklendi. (bu sistem kapalı beta sürecindedir.)
  • Onaylı hood bölgesi eklendi. (bu sistem kapalı beta sürecindedir.)

Saygı ve sevgilerle,                             

vineroleplay.com && https://discord.gg/supDXSQ

developer & producer

blackshadow

via zamanında ekibi düzenleyip gereksiz kişileri adminlikten atsaydı server 100 200 çekiyor du şimdi 1 aya kalmaz kapanır, açılacak sunucular çok

viathegod32

Alıntı yapılan: blackshadow - 19 Mart 2020, 23:21:08
via zamanında ekibi düzenleyip gereksiz kişileri adminlikten atsaydı server 100 200 çekiyor du şimdi 1 aya kalmaz kapanır, açılacak sunucular çok

Önerin için teşekkür ederim ancak işlerimden dolayı ekip yönetimi ve düzenlemesi konusuna çok vakit ayırabilmiş değildim kısa süreçte hem kodlama hem yönetim adına değişikliklerimiz yürürlüğe girecek, maddi durumlarımız el verdiği süreçte sunucu açık kalacak kapatma gibi bir fikrimiz yok.

developer & producer

Wisdom

başlarda çok hypelandığım, açılışını iple çektiğim sunucuydu. açılışında büyük hayal kırıklığına uğradım. bu sunucu şu an diğerleriyle kapışmıyorsa tek sebebi neredeyse (Berkay hariç) tüm yöneticiler. polis rolü yapmayı bilmeyen yöneticilerin direk pd çekilip emek verenlerin yaptıklarının hiçe sayılması, adminlerin ne yapacağını bilememesi, günden güne rütbe atlayan bilgisiz adminler gibi şeyler. en basitinden bir tane yönetici 5 veya 6 vardı Selim diye, heh o. 30 40 kişilik sunucuda hitman açmış ve ekibini toplayarak kendi arasında rol yapıyor. bu en basiti. bence tüüüüm adminleri bi revize etmen lazım. en azından yapacağı rolleri bilsinler. umarım sunucuda yükseliş görürüm, bunu gerçekten isterim. ama vine ismi bir kere kötüye çıktı, tekrar toplanması zor. kolay gelsin diyelim.
Son düzenlenme: 20 Mart 2020, 14:59:40 Wisdom

Orkun

Alıntı yapılan: Yeni Nesil - 12 Mart 2020, 23:44:14
Başkalarının emeklerini hiç saygı göstermeden (ç)alarak, güncelleme diye benim kodlattığım ve hali hazırda sunucuda mevcut olan sistemleri sanki yeni kodlamış gibi yazıp insanları kandırarak anca buraya kadarmış. Emek verenlerin emeklerine yazık, başka bir şey değil.

Yapılan güncellemeler de gelen yeniliklerin, sistemlerin ne zaman kodlandığının öneminin olduğunu düşünmüyorum. Bu konuyu önceden de konuşmuştuk. Kendi sunucunun dertleriyle sorunlarıyla köklü isimi olan bir sunucuyu nasıl rezalet bir hale getirdiğine bakmadan fırsatçılığını konuşturup, önce ki yorumumda da dediğim gibi birilerini izliyorsun, takip ediyorsun. Takip ediyorsun bari bir şeylerden örnek almalısın.

Alıntı yapılan: Wisdom - 20 Mart 2020, 11:58:29
başlarda çok hypelandığım, açılışını iple çektiğim sunucuydu. açılışında büyük hayal kırıklığına uğradım. bu sunucu şu an diğerleriyle kapışmıyorsa tek sebebi neredeyse (Berkay hariç) tüm yöneticiler. polis rolü yapmayı bilmeyen yöneticilerin direk pd çekilip emek verenlerin yaptıklarının hiçe sayılması, adminlerin ne yapacağını bilememesi, günden güne rütbe atlayan bilgisiz adminler gibi şeyler. en basitinden bir tane yönetici 5 veya 6 vardı Selim diye, heh o. 30 40 kişilik sunucuda hitman açmış ve ekibini toplayarak kendi arasında rol yapıyor. bu en basiti. bence tüüüüm adminleri bi revize etmen lazım. en azından yapacağı rolleri bilsinler. umarım sunucuda yükseliş görürüm, bunu gerçekten isterim. ama vine ismi bir kere kötüye çıktı, tekrar toplanması zor. kolay gelsin diyelim.

Emek verenlerin yaptıklarının hiçe sayıldığı konusunda sana katılmasam da PD rolü yapmayı bilmeyen ve şu zamana kadar tek tip rol yapmış bilgi konusunda yetersiz yetkililerin, yönetim kadrosuna alınması ve PD rolü yapmasında söylediğin sözlere aynen katılıyorum. Açık konuşmak gerekirse, Hitman oluşumunun açıldığı dönem de yönetim ekibinde idim. Her ne kadar karşı olsam da oluşum açıldı. Bunun sebebi ise bazı gereksiz ve egoist insanların kendi başlarına bir şeyleri yapmaya çalışmak istemesidir. Ben yönetim ekibinde iken gördüğüm, yaşadığım en büyük eksiklikler profesyonel olunmayışı ve iş ile arkadaşlığın birbirinden ayırılmaması idi. Bunun hala devam ettiğini düşünüyorum. Kadro her ne kadar revize edilse de yakın süreçte büyük bir yükseliş kimse bekleyemez.

Alıntı yapılan: jecas - 11 Mart 2020, 20:38:42
Alıntı yapılan: Emir - 11 Mart 2020, 11:44:01
Selamlar,

11/03/2020 tarihinde yapılan tüm hatalar göz ardı edilerek yasaklı olan herkesin yasaklanma durumu kaldırılmıştır.

https://vineroleplay.com/forum/index.php?topic=1600.msg10574;topicseen#msg10574
p'hahawhdsagdsabhcjkxznckşlsamfc.çax hata yapıyorsunuz demiştim, ne kaliteli adminlerinizi elinizde tutabildiniz, ne kaliteli userlarınızı. Yazık oldu :d

Evet, yönetim ekibinin benim de için de bulunduğum dönem de hataları oldu. Yönetim ekibinde ki kemik kadronun benim ayrılmam ile başlayan dağılma süreci Joker, Saboş ile devam edip sadece Altuğ kalınca, tüm yük ona bindi. Kendisi elinden geleni yaptı ama bir yere kadar. Şu an ki sunucu yönetimin de bulunan adminler her ne kadar arkadaşım(!) olsa da yönetim de bulunmayı hak etmediklerini ve bu işi yapacak seviye de olmadıklarının farkına varılması en büyük temennim. Oyuncu kaybedilmesinin en büyük etmenlerinin başında bu geliyor elbette.

Duck

Kendini bir oyuna adama dostum! Senin oynadığın oyundan başka hayatin ve dinin var.

Duck

Alıntı yapılan: Orkun - 21 Mart 2020, 05:35:53
Başkalarının emeklerini hiç saygı göstermeden (ç)alarak, güncelleme diye benim kodlattığım ve hali hazırda sunucuda mevcut olan sistemleri sanki yeni kodlamış gibi yazıp insanları kandırarak anca buraya kadarmış. Emek verenlerin emeklerine yazık, başka bir şey değil.

Yapılan güncellemeler de gelen yeniliklerin, sistemlerin ne zaman kodlandığının öneminin olduğunu düşünmüyorum. Bu konuyu önceden de konuşmuştuk. Kendi sunucunun dertleriyle sorunlarıyla köklü isimi olan bir sunucuyu nasıl rezalet bir hale getirdiğine bakmadan fırsatçılığını konuşturup, önce ki yorumumda da dediğim gibi birilerini izliyorsun, takip ediyorsun. Takip ediyorsun bari bir şeylerden örnek almalısın.

Emek verenlerin yaptıklarının hiçe sayıldığı konusunda sana katılmasam da PD rolü yapmayı bilmeyen ve şu zamana kadar tek tip rol yapmış bilgi konusunda yetersiz yetkililerin, yönetim kadrosuna alınması ve PD rolü yapmasında söylediğin sözlere aynen katılıyorum. Açık konuşmak gerekirse, Hitman oluşumunun açıldığı dönem de yönetim ekibinde idim. Her ne kadar karşı olsam da oluşum açıldı. Bunun sebebi ise bazı gereksiz ve egoist insanların kendi başlarına bir şeyleri yapmaya çalışmak istemesidir. Ben yönetim ekibinde iken gördüğüm, yaşadığım en büyük eksiklikler profesyonel olunmayışı ve iş ile arkadaşlığın birbirinden ayırılmaması idi. Bunun hala devam ettiğini düşünüyorum. Kadro her ne kadar revize edilse de yakın süreçte büyük bir yükseliş kimse bekleyemez.

Selamlar,

11/03/2020 tarihinde yapılan tüm hatalar göz ardı edilerek yasaklı olan herkesin yasaklanma durumu kaldırılmıştır.

p'hahawhdsagdsabhcjkxznckşlsamfc.çax hata yapıyorsunuz demiştim, ne kaliteli adminlerinizi elinizde tutabildiniz, ne kaliteli userlarınızı. Yazık oldu :d

Evet, yönetim ekibinin benim de için de bulunduğum dönem de hataları oldu. Yönetim ekibinde ki kemik kadronun benim ayrılmam ile başlayan dağılma süreci Joker, Saboş ile devam edip sadece Altuğ kalınca, tüm yük ona bindi. Kendisi elinden geleni yaptı ama bir yere kadar. Şu an ki sunucu yönetimin de bulunan adminler her ne kadar arkadaşım(!) olsa da yönetim de bulunmayı hak etmediklerini ve bu işi yapacak seviye de olmadıklarının farkına varılması en büyük temennim. Oyuncu kaybedilmesinin en büyük etmenlerinin başında bu geliyor elbette.

Kesinlikle!
Sunucu yönetecek kabiliyette değilsiniz ve bu kabiliyette olan bir yöneticiye de sahip değilsiniz.Ben de ilk zamanlar helperlik yapmama ve deneyimime dayanarak söylüyorum.Ekip berbat,ilgilenmek ayrı yürütmek ayrı.Herkes ilgilenebilir ama herkes rol bilmez veya yönetemez.

Kendini bir oyuna adama dostum! Senin oynadığın oyundan başka hayatin ve dinin var.

Orkun

Alıntı yapılan: Duck - 22 Mart 2020, 23:29:47
Alıntı yapılan: Orkun - 21 Mart 2020, 05:35:53

Selamlar,

Kesinlikle!
Sunucu yönetecek kabiliyette değilsiniz ve bu kabiliyette olan bir yöneticiye de sahip değilsiniz.Ben de ilk zamanlar helperlik yapmama ve deneyimime dayanarak söylüyorum.Ekip berbat,ilgilenmek ayrı yürütmek ayrı.Herkes ilgilenebilir ama herkes rol bilmez veya yönetemez.

Kesinlikle!
Herhangi bir sunucu da yetki alabilecek kapasitede olmadığını geç fark ettiğimizden dolayı kendimizi hatalı buluyoruz. Erken fark etseydik, kadroya almazdık. Geç oldu fark ettik kadrodan çıkarıldın. Yönetim ekibinde ki kemik kadro dağılmadan önce gayette işler tıkırında ilerliyordu. Ekibin içerisin de bulunan bir kaç kişi kendisini düşünüp, projeyi düşünmediğinden kemik kadro dağıldı.

Enkei

Konu içerisindeki kavga çıkartıcı ve aşağılayıcı iletiler silinmiştir. Yapacağınız eleştirilerin saygı ve kurallar çerçevesinde olmasına özen gösterin.

viathegod32

Selamlar,

Öncelikli olarak uzun süredir iyi bir oyun keyfi sürebilmeniz için yapılan çalışmalarımızın halen sürüyor olduğunu belirtmek isterim. Önceki süreçlerde ekibimiz kendi hayatlarında olan olaylardan dolayı aşırı fazla ilgilenemez durumda olsa da şu anda ülkemizde olan olaylar nedeniyle neredeyse tüm kadromuz evlerinden sizlere hizmet vermek için bekliyor. Bu durumda olası her duruma daha hızlı tepki verebileceğimizi, isteklerinizi daha hızlı yerine getirebileceğimizi belirtmek isterim. Şu sıralar sunucunun oyuncu konusunda düşüşte olduğunun farkındayım, maalesef ki sürü psikolojisi ile oyunda kimse yok benim de giresim gelmiyor diyen oyuncularımızın çoğunlukta olduğunu farketmekteyim. Bu süreçte sizlerin yardımınıza ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum, yeni bir sürece giriş yapıyoruz. Daha hızlı güncellemeler, daha hızlı çözümler. Eğlenceli aktiviteler, eğlenceli rol ortamları, eğlenceli etkinlikler ve eğlenceli yayınlar sizi bekliyor. Hepinizi tekrar bir ayaklanma olarak sunucuya davet ediyorum, bu süreçte takıldığınız ve istediğiniz her şey için bana veya diğer tüm yetkililere ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.

Rol planlarınız ve sunucuda gerçekleştirmek istediğiniz her eylem hakkında fikir ve destek vermeye açığım, istediğiniz her konuda bana ulaşabilir sohbet edebilirsiniz. Gerek sesli gerek yazılı elimden geldiğince hepinize yardım etmeye ve fikir vermeye çalışacağım.

Etkinlik takvimi yakın süreçte tam olarak bitirilip paylaşılacak, oyun içerisine gelecek etkinlik sistemi ile bu olayları daha rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğiz. Yol rotamızda kabul edilen ve henüz eklenmemiş argeleri de yavaş yavaş eklemek var, daha güzel ve daha iyi bir vine için hep beraber! eğlenceniz, zevkiniz ve sizin için!

developer & producer

kutsi

666

Emir