GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hope Roleplay - Umutlara yelken açan sunucu!

Başlatan ANKA., 16 Mart 2020, 20:38:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ANKA.

Giriş
Herkese merhaba, biz 10.03.2020 tarihinde temelleri atılmış bir projeyiz. Hope Roleplay olarak sizlere en adaletli ve en keyifli roleplay zevkini sunmak için oluşturulan bir projedir.

Paketimiz (Oyun Modu)
Oyun modumuz, klasik OWL Gaming paketidir. Üstünde 2 yazılımcı (geliştirici) arkadaşımız uğraşmaktadır. Genellikle rol kalitesini üst seviyeye çıkartacak sistemler yapmaktayız.

Konsept
Amerikan konseptinde Amerika Birleşik Devletinin Los Santos Eyaletin'de roller dönecektir.

Ekonomi
Siz değerli oyuncularımızı meslek yaparak sıkmak yerine  rol yaparak eğlenmeyi düşündüğümüz için ekonomiyi orta seviyeye yani Medium anlayışına getirdik.

OOC Market İşleyişi
Sunucumuzda sadece donate araç satılacaktır, onun haricinde yetkili satışı vesaire hiçbirşey yoktur.Donate satışı da belirli bir kitleye geldikten sonra yönetim ile kararlaştırılıp satılmaya başlayacaktır. 

Sistemlerimiz
/sirtal sistemi eklendi
Nargile sistemi eklendi.
100'den fazla skin eklendi
Yeni mapler eklendi.(IGS-Balıkçı)
Rol dersi verme eklendi
Araç-Ev ilan sistemi eklendi.
Çilingir sistemi eklendi
Market sistemi eklendi.
Hudun mevcut olduğu pozisyonu değiştirme eklendi
Yereyatırma sistemi eklendi polisler için.
/hasarlar eklendi.
Bitcoin sistemi eklendi.
Ve daha çoğu..

Son olarak eklemek istediğim şey, eleştiriye açığız iyi/kötü yorumlarınızı bekliyoruz.

"Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 16 Mart 2020, 20:43:26 Cengoo

gercekleracidir

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Xchatt

Bir farklılık göremiyorum dostum sizi ayıran yinede başarılar 🤙

Sa-Mp 2014-2020

ANKA.

Alıntı yapılan: Xchatt - 16 Mart 2020, 21:30:02
Bir farklılık göremiyorum dostum sizi ayıran yinede başarılar 🤙

Yorumun için teşekkür ederim dostum.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

ANKA.

Desky

Uzzy

S W E S T

Lineopth

Vupsen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.
K/A