GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2025, 06:49:00

6.5K Verilir mi?

Başlatan ChaoS, 20 Mart 2020, 14:51:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ChaoS

Selamun aleyküm, sizlerden bir sistem hakkında öneri almak istiyorum. Sizce 6.500TL verilir mi? veya biladerim 6.500TL'ya daha iyi sistem önereyim sana dediğiniz bir sistem var mıdır? sistem önerilerinize açığım ekteki sistem hakkında tartışalım.

Ekteki sistem;

Ek olarak 144Hz, 1ms Oyuncu Ekranı ile toplam 6.500 Türk Lirası'na denk geliyor.
Son düzenlenme: 23 Mart 2020, 02:25:56 Enkei

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

Vanity

ElChapo

6500 müthiş bir bilgisayar toplayabilirsin. Letgodan bakabilir ya da internet cafelerde sahipler müthiş toplamalar yapıyor . Toplamaları kendin yap internetten hazır alma önermem .

ChaoS

Alıntı yapılan: WTCH - 20 Mart 2020, 14:58:21
İnternetten alma.
Fikrini sunduğun için teşekkürler.

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

ChaoS

Alıntı yapılan: ElChapo - 20 Mart 2020, 14:59:58
6500 müthiş bir bilgisayar toplayabilirsin. Letgodan bakabilir ya da internet cafelerde sahipler müthiş toplamalar yapıyor . Toplamaları kendin yap internetten hazır alma önermem .
Önerin için teşekkürler.

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

Uzzy

Hayır toplama yap daha iyi.

kelly

Bu konu hakkında zibilyon tane video bulunmakta, biraz araştır derim.

I want everything

Tektabanca

Bir bilgisiyara 6500 vermek aşırı mantıksız geliyor BANA çünkü o paraya biraz daha ekleyip motor almanı öneririm , aslında bir bilgisiyara 25k da verilebilir lakin o pc senin mesleğinin gereksinimi ise yani onunla çalışıyorsan sana para kazandırıcaksa o paraları veririm şuanda senin alacağın 6.5klık pc benim gözümde bu konumda

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

ZaferR.

Alıntı yapılan: Tektabanca - 29 Mart 2020, 21:28:11
Bir bilgisiyara 6500 vermek aşırı mantıksız geliyor BANA çünkü o paraya biraz daha ekleyip motor almanı öneririm , aslında bir bilgisiyara 25k da verilebilir lakin o pc senin mesleğinin gereksinimi ise yani onunla çalışıyorsan sana para kazandırıcaksa o paraları veririm şuanda senin alacağın 6.5klık pc benim gözümde bu konumda

Aynen Osman'a katılıyorum üzerine 5-10 bin daha katar Kawasaki alırım

psirograpth

Arkadaş burada sizden sisteme yorum yapmanızı istemiş, o paraya motor alıp almamak burada konuşulacak konu değil galiba. Konuya dönersek, arkadaşların da dediği gibi kendin toplaman daha sağlıklı olur, ilgili forumlarda sistem tavsiyesi isteyebilir yetkin kişilere danışıp profesyonel görüşler alabilirsin.

#letsbemagian

kracauer

Dostum o miktarla parçaları kendin araştırsan ya da Vatan Bilgisayara gidip bütçeni söylersen gerçekten güzel topluyorlar işin kat ve kat görülür. Bilgisayar iyi ama o paraya daha iyisi olur bence.

Magia Roleplay

Sprite (404 Fatal Error)

Alıntı yapılan: kracauer - 22 Nisan 2020, 00:37:10
Dostum o miktarla parçaları kendin araştırsan ya da Vatan Bilgisayara gidip bütçeni söylersen gerçekten güzel topluyorlar işin kat ve kat görülür. Bilgisayar iyi ama o paraya daha iyisi olur bence.

C4 PSU koyan Vatan mı?

AKA: Olyshower

TURK-IBIZA :) <3

Aspera

Önceden toplanmış bilgisayarlar performans açısından daha kötü olabiliyor, ben imkanın varsa toplama pc al derim. Ha eğer yok ise gaming.gen.tr sitesinden daha ucuza daha iyi sistemler alabilirsin.