GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zombieland Roleplay - Forum aktif!

Başlatan Vengeance, 13 Mart 2020, 18:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Penocyclene

Alıntı yapılan: Rodriquez - 13 Mart 2020, 18:08:02
Başarılar :helal:

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Wisdom - 13 Mart 2020, 18:34:18
Böyle bir sunucuda rol yapmayı acayip istiyordum ve hala istiyorum, hatta bir sunucuda sunucu BETA sürümünde tıkılı kalsa bile 5 kişi ekip olarak rol yapıyorduk. İnanılmaz sardı, eğer yılmayacaksanız ve kodlama konusunda kendinize güveniyorsanız kesinlikle yapın derim. SA:MP aleminin böylesine kaotik konseptli bir sunucuya ihtiyacı var. Ayrıca oyuncularınızı da çok dikkatli seçmeniz gerekiyor. Her neyse, kesinlikle başarılar. Takipteyim.

Ekip olarak bu konsepti en iyi şekilde yansıtacağımıza eminiz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 13 Mart 2020, 18:57:01
Başarılar, güzel olacak.
Alıntı yapılan: abatay1991 - 13 Mart 2020, 18:59:58
Başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: WTCH - 13 Mart 2020, 19:01:57
aboww

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Hypnotic - 13 Mart 2020, 19:13:10
Mapler hoş görünüyor böyle birşey olması sevindirici SAMP camiası adına umarım bu tarz sevenler için güzel bir proje olur başarılar dilerim :)

Alıntı yapılan: Extazy - 13 Mart 2020, 19:45:55
Başarılar ♥
Alıntı yapılan: BerkayTuran - 13 Mart 2020, 20:20:17
Başarılar.

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: merchora - 13 Mart 2020, 20:40:16
Farklı konseptler... Çalışmaları yakından takip edeceğim, ilgimi çekti. Geliştirici ekibi oyun modunun sıkıntısız olacağının güvencesi olabilir. Senaryo ve yönlendirmeler de hoşuma gitti, açılış öncesi güzel etkinlik. Projenin dilediğiniz şartlar altında ilerlemesi dileğiyle.

Ekip olarak oyuncular için en güzel ortamı oluşturmaya çalışıyoruz ve bunu başaracağızda.

Alıntı yapılan: Spîke - 13 Mart 2020, 20:42:50
Zamanında 2Pac_ tarafından açılan bir tane vardı sanırım. Bu da güzel olur umarım. Vaktim oldukça oynarım.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Ska - 13 Mart 2020, 20:49:08
_Code reis'de yapmıştı bu konseptten bayağı sarıyor, başarılar dilerim.

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: İbrahim Halil Güler - 13 Mart 2020, 21:06:31
Kesinlikle uğrayacağım bi sunucu modu. :)

Desteğiniz için sağ olun

Alıntı yapılan: Xchatt - 13 Mart 2020, 21:21:57
Zamanında tam roleplay olarak sayılmasa da böyle bir sunucu açılmıştı gayet güzeldi fakat nedense kapatıldı , umurım sizin de kapanmaz başarılar.

Ekip olarak en iyisini sizler için yapıyoruz. Ekip olarak en iyisini yapıyoruz başarılı olabilmek için fakat başarımızı destekleyecek olan sizlersiniz, teşekkür ederiz

Alıntı yapılan: Flexman - 13 Mart 2020, 21:23:00
Başarılar.

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: #Codec - 13 Mart 2020, 22:46:13
Fikir güzel, ancak uzun soluklu olmaz. Bir yereden sonra sizlerde fark ediceksiniz ki rol alanını büyütemeyecek bir noktada darboğaz olup kalacaksınız.. Başarılar.

Konsept tamamen hayal gücüne bağlı bir konsept gelecekte kaosa sürüklenmiş bir dünyada rol yapmak size hayalinizdeki rolleri yapmakta önemli bir rol oynayacak. Ekip olarak rol ortamlarını size en iyi şekilde sizlere sunacağımızdan emin olabilirsiniz fakat rol ortamlarını ve sunucuyu şenlendirecek olan sizlersiniz. Yorumunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Alıntı yapılan: Mag - 13 Mart 2020, 23:56:10
Başarılar dostlar. Her zaman arkanızdayım

Teşekkür ediyoruz.

Alıntı yapılan: Exel - 14 Mart 2020, 00:26:26
Başarılar dostum, değişik bir konsept. Açılışta kesinlikle orada olacağım.  :helal:

Teşekkür ediyoruz desteğiniz için.

Alıntı yapılan: xT_9000 - 14 Mart 2020, 01:09:41
kaptanın yaptığı modeller-maplar güzel olmayacakta ne olacak ;)

Alıntı yapılan: captain worphine - 14 Mart 2020, 02:00:55
esenlikler

Teşekkür ediyoruz.

Alıntı yapılan: Pentagon - 14 Mart 2020, 02:31:32
Başarılar sabırsızlıkla bekliyorum

Alıntı yapılan: Volkan - 14 Mart 2020, 08:20:34
Projeyi yakından takip edeceğim, güzel bir sunucuya benzeyecek gibi. Başarılar  :helal:

Alıntı yapılan: jesuselhakim - 14 Mart 2020, 08:57:26
Harikulade.

Alıntı yapılan: Unknown - 14 Mart 2020, 10:06:15
Başarılar.

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Seantro - 14 Mart 2020, 10:25:16
Projeyi yakından takip edeceğim, umarım harita tasarımları düşük sistemi olan oyunculara etki ederek lag vs. yaptırmaz, başarılar dilerim.

SAMP oynayan oyuncuların farkındayız ve donanımsal olarak her kesime hitap etmek ekip olarak gerçekleştireceğimiz düşüncelerden birisi desteğiniz için teşekkürler

Alıntı yapılan: İPŞİR - 14 Mart 2020, 12:42:46
Oynarken gerilimi hissetmek için bir playlist hazırlamam lazım :D
Heyecanla bekliyoruz.

Desteğiniz için teşekkürler. Sunucu içerisinde oynarken bahsettiğiniz gerilimi arttıracak playlisti toplamaya başlamalısınız.

Alıntı yapılan: Specter - 14 Mart 2020, 13:19:35
Platformda devrim niteliğinde bir sunucu olacağa benziyor.

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Beklentilerin altına düşmeyeceğimize emin olabilirsiniz.

Nikotin bağımlısı ben gözlerinin kahvesinde bekliyorum.

gercekleracidir

Başta @Vengeance ve ekipte bulunan kişilerin hepsi güzel iyi samimi ve kaliteli insanlardır.

Beklentilerin ötesinde olacağına inanıyorum.

Bu yolda ben ve arkadaşlarım arkanızdayız. Yolunuz açık olsun beyler.

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Vengeance

Yorumlarınızı teker teker okudum, başarı dilekleriniz ve desteğiniz beni çok mutlu etti; teşekkür ederim. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz/yapacağız.

Trigger

Tanrım, harika olacak gibi!

Ska

Alıntı yapılan: Mustafa ÇIKMAZ - 14 Mart 2020, 20:38:26
Başta @Vengeance ve ekipte bulunan kişilerin hepsi güzel iyi samimi ve kaliteli insanlardır.

Beklentilerin ötesinde olacağına inanıyorum.

Bu yolda ben ve arkadaşlarım arkanızdayız. Yolunuz açık olsun beyler.
Sen ve arkadaşların olmasa ne yapardık..

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Murat Budak

Güzel olacağını umuyorum hızlı bitsin merak ettim :D

Storain

Sunucu içerisinde "twoground" varsa demek ki sunucu rol yapılabilecek bir sunucu.

.

Vesa

Aboww, roleplaycılar /crossarms'da

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Maestro

Eğer tutarsa fena olur bune böyle yaaa süper.

ReaT

Başarılar dilerim.

javis

En yakın zamanda tamamlanıp açılmasını temenni ediyorum. Heyecanla beklemedeyiz, başarılar.

P E A C E

Güzel olacağa benziyor. Kolay gelsin

Vengeance

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Zombieland Roleplay
"Yönetim ekibine dahil olabilir miyim?" sorusu sıkça soruluyordu. Cevabı ise an itibariyle hazır! Topluluğu geliştirecek ve ileri taşıyacak hevesli kişilere her zaman kapımızın açık olduğunu unutmayın. Aşağıdaki linkten başvurularınızı bize gönderebilirsiniz, belirsiz zaman aralıklarıyla incelenecektir. Onaylanırsa size dönüş yapılacaktır.

Not: İçeriğinde "John Doe adlı kişinin tanıdığıyım, bana referans oluyor. Beni John kişisine de sorabilirsiniz." tarzı bilgiler barındıran başvurular reddedilecektir. Topluluğun her üyesine eşit düzeyde yaklaştığımızı unutmayın.

https://zombielandrpg.com/forum/ekipbasvuru.php

TRSihirbaz

Sunucuya güveniyorum, umarım güvenimiz boşa çıkmaz. Güzel bir roleplay ortamı yaratılmak için ortaya atılan bir proje, başarılı giderse çok güzel bir proje olacaktır. Samp'a gereken bir sunucu diye düşünüyorum. Başarılar.

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.